מי עפה היום?

אתי במפגן צביעות מרהיב מול אורטל...../images/Emo4.gif

"את אדם מדהים" "לך הכי קשה לי להגיד ביי" (אחרי שדקה קודם אמרה את זה לדניאל, קרן וליהי) ואורטל, אחרי כל מה שעברה עם אתי, מתרגשת באמת ובוכה. ......לא יאומן, לאתי יש פשוט כוחות מאגיים.

הצביעו לאורטל הכי מאמי בוילה, איזה צחוקים

היו עכשיו, אתי:" את הבן אדם הכי יפהשפגשתי". אורטל:" את אומרת את זה לכולם".

אורטל לאתי:"יהיה לי קשה אם תעזבי היום"

אורטל אפילו לא לוקחת בחשבון שאולי תעמוד להדחה ע"י הקהל- מה שיהיה כמובן הפתעה לכולנו כמובן וגם לדיירי הבית...אני כמובן מאוד מאוד מקווה שהיא לא תועמד להדחה (כי אם כן יש סיכוי גבוה שהבנים יוציאו אותה) אבל אני לא רוצה שהיא תהיה שאננה כ"כ, כי אם בכל זאת זה יקרה חס וחלילה היא תהיה בשוק של החיים שלה... לגבי השיחה שלה עם אתי- אתי יודעת לדבר כ"כ יפה ומרגש לפעמים שאפילו אני האמנתי לה קצת...אבל אין לדעת אולי חלק ממה שאמרה לה הוא כן אמת...אגב, גם מה שאורטל אמרה לאתי היה בסה"כ כנה ומרגש...

תוסיפי לזה את הריב עם אורן ברגע מאוד קריטי

שלה לכאורה ויש כאן משהו מאוד מוזר, לאורטל כמעט ואין ספק שהיא נשארת, לא דיברה היום לשניה אחת על העובדה שייתכן והיא תצא. טוב, נאחל לכולן בהצלחה...

שאפולי

New member
אני חושבת

שיש אנשים שרוצים בכל מאודם להאמין בטוב או לראות את הטוב (מחולשה, מאופי, מאופטימיות, מחוסר רצון להיפגע\להתמודד) וזה לדעתי המקרה עם אורטל ואתי ואגב גם דניאל ואתי ובזמנו גם קרן ואתי וכו'...... אבל- לדעתי לא לעולם חוסן אתי לדעתי חצה כמה קוים עם אורטל וקרן שברגע שהם יצאו מהוילה אין שום סיכוי שהן תישארנה בקשר

ריף24

New member
שאפולי,אני רואה באורטל אכפתיות,חמלה, מתוך עוצ

עוצמה דווקא. לא מתוך חולשה. כלפי אתי

goodpink

New member
חחחח גב בגיא פינס התפרצות זעם בגלל המשחק

מה הבעיות שלו הוא תורק את הדלת ושובר נראה לי מקל סנוקר... זה נראה כמו Temper Tantrums זה היה בסה"כ משחק פוטובול לא של הקבוצה שלו אפילו מה הוא ציפה שיראו לו כל שבוע את כל המשחקים אחרי זה משודר מספר ימים בסוף השבוע? לבנים לא מראים סבב הראו אליפות עולם שזה פעם בשנתיים והראו גראד סלאם שזה לא הסבב גם פה לא מדובר בסופורבול? ובכל מקרה ככה מתנהגים בגלל ספורט? איזה הגזמה? איך ידעתי שיש לו מזג חם לא ראיתי השרדות אבל לפני שבועיים צפיתי בקטע שהוא התרגז על נטלי בויכוח איתה וראו שיש לו מזג חם מהשיחה הזו.

לגב יש תסמינים של נרקומן

לא משנה כמה זמן הוא "נקי" תמיד יבעבע ממ הנרקומן שבו מעטים האנשים שנגמלים ולא חוזרים לסמים שוב, מקווה בשבילו שלא יחזור לזה ושכל המכורים לסמים יהיו נקיים

meytula

New member
אימלהה אורטל מפחידה עם אורן

מה נראה לה שככה בונים מערכת יחסים בריאה? בשיחה הקודמת שיבחתי אותה אבל הפעם היא ממש דרמה קוין ,קשוחה,לחוצה ולמה היא חושבת שהיא צריכה לחנך אותו?מה היא אימא שלו?

למעלה