מי עפה היום?

אני לא בטוח שהם בעצמם יודעים

אין סדר אצל מוטי רייף וגיא המאירי הם חלטוריסטים ויכולים להחליט מהיום למחר לפי מי שהם רוצים שיזכה

goodpink

New member
אף אחד לא יודע מה שיתאים לפייבורטית שלהם

האידאלי יהיה כמו רוקדים עם כוכבים בערך. לתת לבנות שהודחו אפשרות להגיד ולשאול שאלות את הפיינליסטים ואולי להצביע ולתת להצבעה שלהם נגיד 30 אחוז והשאר הקהל יקבע. העניין הוא שזה נגד הפייבוריטית שלהם קרן כך האפשרות שיעשו זאת לא גדולה.

24שעות1

New member
מיטל הגמר מי שיקבל הכי הרבה אסמסים

יקח את המיליון אז הכי חשוב להשקיע בגמררר

ריף24

New member
נקווה שאתי היום עפה בטיל! עפולה טבריה העולם מ

העולם מתגעגע אליה. שתעוף כבר

לואיזה7

New member
נראה לי שההפקה תדיח היום את אתי

כי לא נעים להם שמישהי כמו אתי תגיע לגמר, דווקא בעניין אתי הם אולי דואגים לתדמית שלהם ולא בעניינים האחרים.

goodpink

New member
היא כזאת משעממת בנוסף ליקרנית מעבר לזה שהיא

עלובה וגועלית שמכרה עצמה כדי להישאר במשחק. השיחה שלה עם איתן היתה כזו משעממת ממש זה היה כאילו בריף של דברים ולא שיחה שום טאצ אישי למעשה שום רגש כלום ריקנית הבחורה וגם מעגלת מנסה ליפות דברים ולטובתה. היא כזו מעצבת שהסתמיות שלה על המסך בכלל בגלל שמכרה את עצמה. מרינה מקסימאלוו בלומין ממש יפה עכשיו בגיא פינס השיער קצת רזתה ממש נראית טוב דנה לוסטיג רזתה ומתאים לה פחות

שאפולי, מאד לא לענין שמנהל הפורום

בסטטוס חדש שמועלה וממוסמר, יכוונן באופן בוטה ואגרסיבי את חברי הפורום, לא להצביע למתמודד מסויים. בהחלט ניתן לעשות זאת במסגרת הדיאלוג - כאן בהחלט לגיטימי, לא בכותרת ראשית. קצת פוליטיקלי קרוקט וכיבוד הזולת שחושב אחרת, לא יזיקו. תרבות, דרך ארץ - כבדי אותי, אכבד אותך. הרי את שכתבת והערכתי, הפוסל, במומו פוסל.! חבל שכך !

שאפולי

New member
ל מה? אני לא בנאדם?

לא מותר לי להביע דעה בשרשור נעוץ? שנית- לא קראתי לא להצביע לאף אחד. קראתי כן להצביע למי שאני תומכת בה.

שאפולי

New member
שמעי- אם זה היה מגיע עם הטבות.....

אחלה סרט אגב! אני בתור כחולה מוכנה להיות רק....

אם תקראי את דברי נכוחה

הרי הצדקתי ואפילו כיוונתי שאכן לגיטמי למנהל לחוות דעות כאלה ואחרות תמיד. כמו כל אחד אחר, בעל דעה סובייקטיבית. , אבל במסגרת שרשור קיים, ולא ככותרת מכוונת - רק לא קרן

שאפולי

New member
זו לא כותרת

זו הודעה ראשונה בשרשור נעוץ. הודעה שאני פתחתי כגולשת- ואני רשאית להביע בה את דעתי לטעמי.

למעלה