מי עפה היום?

איך אפשר לעשות את זה מבחינה טכנית ?

הרי לא היית מסמסת 100000 פעמים אפשר להפקיד כסף לחברת סללור ? או שאולי יש טלפונים שמסמסים באופן אוטומטי ?

goodpink

New member
לא יודעת אם בארץ יש את זה יודעת שבאר"ב לדוגמא

שמצבעים לאמריקן איידול וכו יש אפשרות להגיד שמצביעים נגיד בX כסף לפי מה שהבנתי ולשלוח לא צריך לשלוח מספר פעמים עושים זאת פעם אחת וזה נקלט כמספר הכסף הכללי. וגם יש תוכנה נראה לי שמסמסת אוטומטית אם לא טועה. ואפשר לעשות זאת גם בדרך היחסית ישרה מהר כמה שיותר טלפונים וכמה שיותר כסף זריזות ידיים.

לפחות במירוץ למיליון אין אסמסים

לגבי השורה האחרונה שרשמת אי אפשר לסמס 100000 אסמסים בדרך רגילה וזה גם מאוד לא בריא לאגודל יכול להווצר נזק רציני לאגודל

goodpink

New member
זה לא עובד עליו-אם הוא חכם ידבר איתה ויגיד לה

שמתכוונים להדיח אותה וינטרל אותו ואת דניאל מהזעם שלה שיבוא...היא יכולה לעשות רעש בתקשורת או בחוץ ולדבר שטויות על הרוב זה יעבור מעל הראש אבל יש כאלה שידעו ללקט את האמת מתוך כל השטויות הגועל והרוע שלה. כך שמוטב שהוא ידבר איתה לפני אם הם מדחים אותה. כמו כן שהיא מאוד קרובה בהצבעות לבנות המובילות כך שאם רוצים את הקולות שלה עדיף לדבר איתה לפייס אותה.

goodpink

New member
לא מאמינה היו אינטרסים אחרים עובדה שברגע

שעמדו להדחה הבין מה הבעתיות עם אתי ואמר להתרחק ממנה. כמו שהוא ראה את החיקוי שעשו לאתי שאל את הבנים אם הם חושבים שאתי תבין והוא אמר שהוא לא חושב שהיא תבין. אם עבד עליו הוא עוד יותר קלולס ממה שחשבתי. ולא שזה פותר אותו מאחריות לעובדה שהיא בכלל נימצאת שם על פני בחורות איכותיות אחרות שגם ההפקה וגם הוא. היא היתה צריכה לעוף בהצבעה של הווילה.

meytula

New member
ערב טוב../images/Emo24.gif

הייתי עכשיו בצילומים של הקטנה לקראת מסיבת הבריתה,וסתם דברתי עם הצלם ואז התחלנו לדבר על הדור הבא ומסתבר שהוא מכיר את קרן ולא מסמפט אותה בכלל!!הוא לא מסמס לה אלא לאורטל או דניאל
אני שכנעתי אותו להצביע לדניאל מעניין אם יקשיב לי
הבטחתי לו שאביא אותו גם לאירוע
שוחד

poseidon111

Active member
תעני בכנות בבקשה. אם הוא היה עונה

לך שהוא מצביע לקרן.וחוץ מזה הוא חושב שקרן היא מלכה.האם היית מפטרת אותו?

meytula

New member
ברור שלא../images/Emo6.gif

הוא בן אדם מדהים וצלם ממש מוכשר ,אין לי בעיה עם מי שחושב שקרן מלכה,אפילו עם דידי ניסיתי למצוא שפה משותפת אבל היא הייתה אלימה מידי

למעלה