התפקדות חודש נובמבר

MoVe AlOnG

New member
מתפקדת../images/Emo70.gif

שם:חן-צ'ן-צ'נצ'נית תאריך לידה:12.5.91 מיקום בארץ:חור ליד ראשון לציון דרכי תקשורת:172222866[אייסי],noys1bezeqint.net[מסנ'] משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?:טוב-פולין,וסבתא קנתה לי קפוצ'ון של מכ"ר רע- ש-ב-י-ת-ה משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: הרבה ימי הולדת לחברים טובים,ותקווה לדייט ביומולדת של אחד מהם. תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף)שוב של הפסים הירוקים שלי [סתם כי אני אוהבת אותם]
מסר לאומה:BE COOL STAY IN SCHOOL

talosh1234

New member
עונהה ../images/Emo3.gif

שם: טל גיל:13 וחצי בערך XD תאריך לידה:14.7.94 מיקום בארץ:שוהם
דרכי תקשורת: אייסי - 267062084 מסן [email protected] משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?:כלום :'( משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?:גם כלום נראלי :'( תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף) אני יודעת אני כיעור :| מסר לאומה: מיכאל הוא זונהה ! חחחחחח סרמילי למי שמכירר ..

tzuf jones

New member
טללל - סססתמממי ככבר ! XD

אתתת כוסססססיתתתתתתתת ופוטוגגנית !! ( : הלוואי עעליי להיות ככמוך - אז שתקי . ששיו , אני מחחחכה ככבר ליום ששבבבבבת P = אוההבתתת 3>.

אני!!!!!!!!!!

טל גרנית 15 ראש העין איסי 337653610 משהו טוב בחודש הקודם: היה לי תטיול הראשון של הצופים בתור מדריכה והוא הלך לי מצוין משהו טוב בחודש הנוכחי: אבא הזמין לי את הדיסק הלהיטים של מקפליי.. תמונה: --> מסר לאומה: המשך יום נעים!!!

Little Sapir

New member
../images/Emo27.gif מתפקדת! ../images/Emo37.gif

שם: ספיר.
תאריך לידה: 16.10.90
מיקום בארץ: מרכז.
דרכי תקשורת: [email protected]
משהו טוב/רע שקרה בחודש שעבר: לא עולה לי...
משהו טוב/רע שיקרה בחודש הנוכחי: כנ"ל.
תמונה: Sexy Back
מסר לאומה: אין.

rachel malasa

New member
עונה ><><><

שם:רחל-רייצ'-רייצ'ל-רוסריחק-רוסריחיקו
תאריך לידה:23.11
מיקום בארץ:ראשון לציון סיטי.
דרכי תקשורת: מסן[email protected] אייסי-213693879
משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: אהה,
היה לחברה יומולדת, החלקה על הקרח בתל אביב
משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?:
שוב החלקה על הקרח XD, יומולדת!!!
, חורף![אני מקווה].
תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף)אמממ...אני על תגובה מהירה
מסר לאומה: החיים קצרים, נצלו אותם, או שלא.

roni poynter

New member
נו אני עניתי וזה לא שלח..><אז שוב

שם: רוני גיל: נו 13 וחצי תאריך לידה:14.3.94 מיקום בארץ: מודעין דרכי תקשורת: מסנ:[email protected] אייסי:244632667 משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: התחילה השביתה=טוב עף לי העגיל מהאף בלילהGRR=רע משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: יש יומולדת לידיד הכיי טוב שלייי ואני עושה עגיל מחודש תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף)היא הצחיקה אותי הייתי חייבת לשיםםםXD מסר לאומה:כשאתם אוכלים גזר תחשבו על הארנב שנשאר רעב כי אכלתם לו תאוכל..חייחייחיחי

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo18.gifסכנת עיוורון:)

שם:חן. גיל:16 ו16 ימים
תאריך לידה:16.10 מיקום בארץ:A.M.C דרכי תקשורת:מסן:[email protected] משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?:הכל
משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?:לא זוכרת אותם. תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף)זהירות, כיעור בדרך:) מסר לאומה:"מקפליי שליתעעעעעעעע!!!!!1" למה תמיד בסוף יש להם "1"? קשה להם לעצור או משו?!

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifתיקון, חןחן טיפשה../images/Emo9.gif

משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?:הכל היה טוב ואת הרע אני שוכחת
משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?:לא יודעת, לא תכננתי כלום xD

rox love BSM

New member
Cuz the heart.... ../images/Emo14.gif

never lies....
שם:רוקסן(שונאת את השם הזה) רוקס/רוקסי
תאריך לידה: 19.9.1991
מיקום בארץ: עין-הים
דרכי תקשורת: היה מסן והוא התפגר ואין לי כח/חשק להבין למה
משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: שביתה/כלום
משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?: שביתה,ניקולודיאון ועוד דברים שקושרים במקפליי/כלום
תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף) :
מסר לאומה: dougie poynter is lush חודש שמח לכולן!

O0NoNi0O

New member
נמ:]

שם:נעם:) גיל:13 תאריך לידה:21.8.94 מיקום בארץ:ירושלים
דרכי תקשורת:מסן ואייסי, מסרים פליז. משהו טוב\רע שקרה בחודש שעבר?: טוב- קניתי כובע שרציתי, טיול פתיחה 2007 אה ואייפוד! כפרעליה [האייפוד שלחי הוא בת
] ואמ..שביתה והחגים. רע- יוו, לא זוכרת..נמ, כלום, ואם קרה אני לא זוכרת. משהו טוב\רע שיקרה בחודש הנוכחי?:טוב- אני נוסעת לחברהD: תמונה (שלכם\מקפליי\משהו שבא לכם לשתף)גידו [סנטיאגו טלוד]
מסר לאומה:יו אם אני אכתוב אקונה מטטה זה יהיה חרוש טילים נכון? XD

למעלה