שיחות אל תוך הלילה

thisisme4

New member
הממ זה כולה משחק ליגה

הוא רואה קבוע כל שבוע כמה משחקים... זה לא הסופרבול. אני יודעת שלא יכולתי לראות טניס באליפות ארה"ב הייתי עצבנית מאוד ומבואסת... אבל, לא הוצאתי את זה על אנשים שקרובים אליי, הייתי בסוג של קריז ועצבנית.. אבל זה גראנדסלאם ולא סתם משחק ליגה.. שיש אותו כל שבוע..

שאפולי

New member
אם זה מה שהיא אמרה

אני עוברת מלהיגעל ממנה ללרחם עליה. היא פשוט קליפה ריקה

KEEK

Member
לדעתי הוא מייצר דרמות על פארש

בסדר אז יש לו מצב רוח אבל כמה אפשר? זה כבר מוגזם לדעתי הוא רואה שהולך לו ולקרן טוב עם המשחק הזה של החם-קר והוא מייצר דאונים בכוונה בקיצור גב משחק ונותן את השואו היומי שלו

לואיזה7

New member
נראה שקרן שוב זקוקה לחברה שלה...

שתיתן דברי תוכחה לגב ותאמר לו איך להתנהג עם קרן...........

adiyon2

New member
לא, קרן צריכה את החברה שלה

שתעמיד אותה במקום ותגיד לה איזו פאתטית היא יוצאת. שתרד לעם כי היא ממש לא משהו מיוחד. שהיא אהודת הקהל רק כי לא מראים מי היא באמת.

adiyon2

New member
ישודר לאחר סינון וניקוי של כל הרכילויות

ישאירו רק את "תלוי על הצלב" שלה.

דקל69

New member
מענ יין באמת אם ישדרו את הריכוליםן שלה על

דניאל ויראו את התחרות הגלויה שלהם כפי שהציגו במקרה של דניאל. יראו את קרן המנודה, המסכנה של הבית שכולם נגדה, שלא מפרגנים לה על ה"זוגיות" המדהימה וה"אמיתית" שפיתחה שם.

goodpink

New member
קרן היא זו שמתנהלת משבר למשבר לא גב

גב פשוט בן אדם מאוד מורכב מהרבה בחינות ולא מהצד החיובי ...הוא עצבני בגלל שלא קיבל מה שהוא רוצה. מה הוא כועס כל כך זה לא הקבוצה שלו בכל מקרה. לא צריך לשדר לו את זה כל הזמן הוא לא נמצא שם כל כך הרבה זמן זה ליגה זה לא מצב של גראד סלם כמו בטניס זה לא ששידרו לאורן את סבב הATP

KEEK

Member
הוא כועס כי היא ילדותי ומפונק

קצת פרופורציות לא צריך לתרץ כל גחמה שלו במורכות הוא לא כזה מורכב הוא סתם ילדותי ופלצן שרגיל לקבל כל מה שהוא רוצה חושב שהוא נמצא בדירה בבניין שאמא'לה מממנת לו שיצא מהסרט מעניין איך הוא עדיין לא איים בפרישה

זה היה אלים. לא מבינה איך הם רוצים

לתת את הפרס לבן אדם כזה אלים. אני בטוחה שהוא לא חסך מהם בקללות, הקריז שלו כזה חזק שקרן מפחדת להכנס לחדר.

דקל69

New member
היא סימסה לו והוא לא ענה לה, לאחר מכן היא

דפקה בפחד על דלת הלופט והוא אמר לה שהכל בסדר וכנראה אמר לה שהוא רוצה להיות לבד והיא קיבלה את זה. קרן ממש מראה דפוס התנהגות של בחורה מוכה, סביר להניח שאם בחור אחר שהיא לא בזוגיות איתו היה מתנהג כך היא מיד היתה רצה לאיריס ובוכה לה שהיא מפחדת מאלימות כי כבר חוותה את זה בעבר אך ברגע שמדובר על בן זוגה היא מתעלמת מהסימנים. עכשיו היא בוכה לליהי שגב לבד ללא החברים, היא שוכחת שגב בפחות מחודש היה כבר 5 פעמים בהזדמנויות שונות בחוץ ןזכה לפגוש/לדבר עם הקרובים שלו.

adiyon2

New member
היא מתלוננת שכולם משתתקים כשהיא מתקרבת

ממי, בתאבון, תטעמי מהמנה שהאכלת לא מעט בנות בוילה.

sivan513

New member
או שההפקה אמרה לו

שיהיה להם למלא את הפרק של יום שלישי

הוא כמעט שבר שם את הקירות

היה בום וכל מי שהיה בחדר שאל מה זה היה... בטח בפרק נראה את הקריז מתחילתו ועד סופו ...

דקל69

New member
אתה טועה. הפעם זה התקף קריז של גב על

ההפקה. בגלל שהם רגילים לספק לו כל מה שהוא רוצה הוא התעצבן על התקלה ועל הפסקת השידור. גב נמצא במקום הכי טוב כרגע מבחינת הצגת הזוגיות ומה שנותר לו זה לשמור על האידיליה של הזוגיות כלפיי הקהל. לפי השיחה בין קרן וגב אין ספק שלקרן קשה עם ההתנהגות האלימה והגסה משהו שלו על הפסקת השידור והיא מתרצת לליהי על קבלת התנהגותו. כל המודחות רמזו על אנטיפטיות של גב לפעמים ועל הסתגרות שלו ודאונים חוזרים ונשנים, יוני ציין יחסית בנימוס שכך גב לטוב ולרע וכל השאר רמזו שאף אחד לא מעז להתקרב לגב כשהוא במצב כזה. יש לו מצבי רוח וקריזות שהוא נופל אליהם מדי פעם בעיקר שהדברים לא מסתדרים לשביעות רצונו, כשהוא נכנס הוא אמר שהוא שונא להפסיד בכל דבר ברמה שהוא נהיה חולה מזה ומתנהג כמו חיה, אפשר הבין את זה מהתלונות והבכיות שלו על ההפסד בהשרדות, הוא לא יודע לקבל הפסד. אני מאמינה שאם לא יזכה הפעם הוא ירה על כל העולם, במקרה שלו הואבכל מקרה אם ינצח ואם יפסיד המשפט" לנצח ביושר להפסיד בכבוד" לא תופס לגביו.

שאפולי

New member
לדעתי

אתה לא לוקח בחשבון את המבנה האישיותי שלו ואת היותו נרקומן בגמילה. זה לא תירוץ- זה הסבר. סתם, שמתי לב שבניתוחים שלך אתה בד"כ מדויק אבל במקרה של גב הסלידה שלך משתלטת על הרציונל

למעלה