שיחות אל תוך הלילה

meytula

New member
אתי מבטיחה ליוני להתנהג יפה

מעניין כמה דקות זה יחיזק מעמד חחחחחחחחחחחח

ela501

New member
אתי לא הצהירה שאם היא נשארת היום היא פותחת

ב-600 על קרן,אה שחכתי היא צריכה אותו ליום שלישי

meytula

New member
הצהירה אבל יוני עשה לה שיחה

והתחנן בפניה להירגע ולא לעשות רעש ולא ללכלך על קרן.היא הבטיחה לו שכך תעשה

didush100

New member
היא כרגע מתלבטת עם הקול השני שלה

ההחלטה תתקבל בשעה 1 אח"כ ב-2 ואח"כ ב-3 ואח"כ ב-4 וכך זה יימשך עד ליום שלישי. ואני שואלת מה חטאנו ומה פשענו שנגזר עלינו לראות ולשמוע אותה 3' חודשים!!!!!

izmeral1

New member
ומה הוא החטא ועונשו זו ליהי שלך ובן על המסך

דוחים ברמות. או שאת לא מבינה או שאת נהנת לא להבין. חפשי אותם בפורום וואלה. אין שם זכר לדבר הזה ליהי ובן. ואת כאן היחידהאבל באמת היחידה. שמפריחה כול הזמן בלונים. משבחת על הדרך את קרן כך את זוכה בתגובות. רק לשם צחוק הן התגובות. כי כדי לקדם את קרן עונים לך. הזוי מאוד להבין שיש בכלל זוג כזה לליהי ובן. ההפקה לא היה לה מה לתרום. אז נתנו קצת על הצחוקים והם ליהי ובן הזוג של הלעג בתונעית הזו. מטערת שאני לא מבינה למה את מכניסה את הזוג " שהוא לא זוג" והכי מצחיק שאת מאוהבת בליהי יותר ממה שהיא מאוהבת בבן פחחחחח. חבל על המאמץ לתוגובות על הזוג" שלא זוג. רוצה עוד לדעת חמודה בובהלה -למה מראים אותם בלילה כי אנחנו משלמים כבלים נקודה. וחייב ומחייב לתת את ההצגה. לא לחינם זה ראליטי גם והם יושנים. אז הבנת. לא תבקשי עוד הסברים מהתוגבות היפות" שמעריפים עליהם פה ובכול מקום. אז שלא יעבדו עליך. באמירה זה עליינו.? לילה טוב לך והאל איתך וירחם על האהבה שלך.

NevaEva

New member
היא אמרה שברגע שתדע שהיא בוודאות בגמר

היא תפתח על כולם. אבל אז הפתיעו אותם עם ההדחה הזו...

didush100

New member
כולם התיישבו ליד אתי. איזה בית הזוי

מה יש לנחם אותה שתעוף כבר המעפנה הזאת. מה יש להם ממנה? זה כבר ממש מוזר.

למה אורטל כ"כ מודעת למצלמות???

זה כזה מציק ומעצבן שתשחרר את עצמה כבר!!! כל תנועה ותנועה שהיא עושה מתוכננת, כזה לא אותנטי חבל. היא יודעת תמיד מתי המצלמות עליה, לא ראיתי כזאת מודעות למצלמות באף ריאלטי אחר.

זה פשוט בגלל שהיא טיפוס מופנם , גם סיוון מהאח

הגדול היתה מודעת למצלמות כל הזמן , אפילו שלא היתה ביישנית. זה משהו שמביך אותה מעט.

goodpink

New member
אז המגמתיות נגד דניאל בגיא פינס בגלל לירון

וויצמן ואהדה שלה לגב וקרן. עוד יתגלה מה הקשר שלה אליהם. הכתבות האחרונות על דניאל בגיא פינס היו לא אוהדות במיוחד: הזכירו את זה שהיא מלאה בכסף ולא צריכה את הכסף... לא שאלו את הפיסכולוגית בנוגע לגב וקרן מעניין למה? האם זה נובע מפייבורטיזם של לירון ויצמן ולכן הכתבות נראות כמו שהן נראות? כנראה שכן לפי מה שהוא כאן. כתבים אסור להם לחשוף את האהדתם אז נחשף האי אובייקטביות שלהם וכל מה שהם מדווחים נחשב לאפס בכל תחום גם בבידור.

goodpink

New member
הקבוצה של גב מובילה זה לא יכול להיות זה לא

משדרים את המשחק של הקבוצה שלו אבל רואים עדכונים של התוצאות בזמן השידור של המשחק שהם ראו הקבוצה שלו מובילה כרגע יש מחצית.

הפסיקו להם את השידור.

עכשיו קרן יושבת וחושבת מה היא עשתה לא בסדר.... אלוהים, הבחורה הזאת צריכה טיפול.

sivan513

New member
פתאט

אני לא יודעת מה יותר עצוב שהיא מרשה את זה כדיי להשאר במשחק ובשביל המיליון או שהיא באמת מעוניינת בגב וחושבת שיש לזה עתיד

KEEK

Member
כן זה בגלל שהפסיקו לו את השידור

ליהי תוהה למה לקח את זה כל כך קשה וההשוואה החולנית של קרן למצב "תחשבי שאמא שלך באה לביקור, ומנתקים אותה באמצע". כן.. במשחק פוטבול שווה ערך למפגש עם אמא גב הצליח לטמטם אותה לגמרי..

anonimit75

New member
נו באמת...זה התחביב האהוב עליו ביותר

והפסיקו לו את זה באמצע... מה לא ברור פה ? לך תדע אם זה לא היה בכוונה...אולי ההפקה רצתה לראות את גב מתעצבן , שיהיה מה לשדר, אני לא אתפלא... זה ממש מבאס... אני למשל , אוהבת טניס. אם יפסיקו לי באמצע משחק של רפאל נאדל במשחקים חשובים אני יכולה להיות ממש בעצבים ודיכאון כמה שעות...

KEEK

Member
זה כולה משחק פוטבול, ככה מגיבים?

אני בנאדם שחולה כדורגל מגיל אפס. מכור לכדורגל. גדלתי ביציע המזרחי בטדי ובחיים לא הייתי מתנהג ככה כמו תינוק מגודל כי לא נתנו לי לצפות במשחק. התגובה של גב היתה תגובה אלימה באופן קיצוני תראי איך קרן ממש מפחדת לגשת אליו אפילו הבנים לא העיזו בתור חובב ספורט אני יכול להבין שיעצבן וידכא אותך אם יפסיקו לך משחק באמצע אבל קשה לי להאמין שתגיבי בצורה כזאת כמו שגב הגיב ואני חושב שהתגובה הכועסת של גב זה לאו דווקא בגלל המשחק נראה לי שסתם יצא לו הצד המפונק והילדותי שהוא לא מקבל את מה שהוא רוצה אחרי שההפקה דאגה לספק לו את כל הרצונות עד עכשיו

adiyon2

New member
עכשיו אני מבינה למה אתה מתעקש לא להיות

פמיניסט. גדלת ביציע המזרחי של טדי. זה אומר הכל.
ואדום עולה

למעלה