עדכונים מהוילה - שבת בערב 1.11

יוסי לא טיפש

מי שטיפש זה כל האובססיבים בפורום הזה שאם הם דוחפים את השם של שפרה, שיפ או שפרע, או איך שהם לא קוראים לו... הם אלה שיזכו במיליון בסוף המשחק. פשוט לא להאמין איזה אנשים דפוקים יש בעולם הזה... וזה לא קשור בכלל לעדות, גזעים או מינים, זה קשור אך ורק לשכל, מה שעושה רושם שאין לכל המתלהמים והאובססיביים האלה...

ExsoTic Cop

New member
שחר הפך למלך מבחינתי סוף סוף השתיק את שפרע

הפרצופית הזאת שחר מבחינתי עד הגמר אומר לשפרע הכל בפנים פשוט מלך.

היום צעק על שפרה מחר על עינב וונסה

ואני רוצה לראות אותך עדיין הולך איתו עד הגמר

../images/Emo2.gif שחר עושה הצגות בשביל המצלמה!

גבר בגודל שלו עושה פיל מזבוב? לא נראה לי.. התחיל בצעקות, אני נאצי, אני שטן..

eli7r

New member
חבר'ה תרגיעו מהר

נכון שלא הזיק לשפרה שסוףסוף מישהו ענה אבל שמדובר במישהו בגודל שחר זה מפחיד.... והאמת לדעתי יותר הפריע שאף אחד (עם הדגשה על אחד מסוים) לא יצא להגנתה.

eli7r

New member
או שהוא הבין שהתקציב זה לא זמן לויכוח

כי חבל על הזמן וזה דבר שהוא חזר ואמר כל השעת תקציב...(בלי קשר לשחר).

אם עינב היתה צועקת עליה ניחא אבל בנאדם מגודל

כזה שנראה בגודל של פיל זה ממש לא צריך לעבור בשתיקה שחר הביתה מעכשיו מצעקות מאלימות מילולית כזאת זה יגיע לפיזית עם הזמן למישהו אחר ..!

תגידו מה שתגידו - שחר צודק ! אולי לא בצעקות

אבל עכשיו שהוא מסביר מה היה, אני מבין אותו. הוא לקח שוקולד מהמזווה, לא ידע שזה של מישהו מתקציב אישי וחילק אותו לעינב ועוד מישהו. שפרה אמרה לו אחרי התקציב, רגע מה עם השוקולד ? הוא בא להגיד לה טוב תורידי מהתקציב שלי ואז היא אמרה עזוב תמשיך תמשיך.. כאילו אם זה לא משהו עקרוני , אז למה לעקוץ את הבנאדם ? זה ברור שזה נאמר לצורך העקיצה ע"י שפרה.

הוא התחיל בצעקות בשביל שיראו את זה בשידור!

אף בן אדם לא יתחיל בצעקות כאלה כמו שהוא עשה בשביל דבר כזה אידיוטי.. הוא רוצה ליצור ריבים שיוצר עניין לקהל והוא עושה את זה..

morPUMA

New member
הבן אדם ראה מי זו שפרה עוד לפני...

אין שום סיבה שלא יצא עליה ככה... לא נראה לי שזה עניין של פוזה.

Ootch

New member
אין שום סיבה שהוא יצא עליה ככה?

ראית את הבנאדם הזה? איך את היית מרגישה אם מישהו כזה היה מתנפל עליך? זה לא משנה בכלל מה שפרה אמרה (למרות שלדעתי זה לא עקיצה בכלל) לא עושים כזה דבר. ברור שהוא עשה את זה כדי לעשות הצגות למצלמות, כי הוא יודע ששפרה נתפסת כמתנשאת בחוץ והוא רוצה "להילחם" בה. זה מגעיל.

לא נכון. אני לא שונה את שפרה, ואולי קצת מחבב

לאחרונה, באמת שלמדתי לחבב ולהבין אותה. אבל יש לה קטעים מבעסים כאלה של מכות מתחת לחגורה, והיא הכניסה את העקיצה הזאת כדי לתת לו להרגיש כאילו הוא חייב עכשיו משהו למישהו, וזה הרתיח אותו, והוא מצידו מרגיש שהוא מתגמש לאללה בשביל הקבוצה יחסית לצרכים שלו וזה עצבן אותו. מאוד פשוט, הוא אדם שאומר הכל בפנים ולא מתלחשש.

דינה128

New member
כששחר נכנס לבית הוא ידע בדיוק מה קורה עם אוכל

אם שחר בחר להיכנס לבית כשהוא יודע מה קורה עם האוכל, אין לו זכות לבוא ולהגיד הצרכים שלי. הרי כל אדם שראה ישיבת תקציב אחת, יכול להבין ששחר לא יכול לקבל בבית את הצרכים שלו. הוא בחר להיכנס= הוא צריך להתגמש לפי תנאי התוכנית עליהם בחר ולהזכירכם כתוב שההפקה מתחייבת לספק להם רק מים, ובכל זאת הבן אדם נכנס.

למעלה