עדכונים מהוילה - שבת בערב 1.11

beep beep

New member
למה טמבלית?

לפי דבריך היא יוצאת "טובה" ושפרה "רעה". וב האנשים מסמסים ל"טובים" ולא ל"רעים". אז מה הבעיה?

MEYTAL 14

New member
מה אסור לה לתת סיגריות?

ואולי היא רוצה לעשן וביקשה ממנה? מה הקשר למעצבנת?.. :/

Jo_

New member
תגידו הבהמה הזה לא יכול לא לצרוח ולתקוף??!?!?

עשה לי חור בראש. השכנים עוד מעט ידפקו פה בדלת מהצעקות שלו. וזה בלי קשר לזה שלדעתי הוא מתנהג כמו ילד בן 3. שיקח את השרירים המנופחים שלו (שמישהו כבר יגיד לו שזה מכוער!) וילך ללקט ביצים באיזה לול!

beep beep

New member
שחר הוא נטל על יוסי ושפרה ועינב מתקרבות

מרגע כניסתו לוילה ניתן היה לראות ששחר הוא מעריץ של יוסי. הוא נדבק אליו בפינת העישון ובסלון ובולע בשקיקה כל הגה של יוסי. הוא אפילו מנסה לחקות אותו ופעם אחת אפילו שמעתי אותו שורק את "מנגינת הדורבן" מהקטעים הערוכים. לשחר יש נטיה להתפרצויות אלימות גרועה אף יותר משל שי וגם הביטחון הבלתי מעורער שלו בצידקתו עולה על זו של "המנהיג" שהודח. שחר גם התבטא כמה פעמים שהוא הגיע לקחת את המיליון בלי "חכמות" וסנטימנטים. אני משוכנע שגם יוסי מבחין בכך וינהג בהתאם... ---------------------- בינתיים הולכת ונכרתת ברית בין שפרה ועינב שאני מעריך שתלך ותתחזק אם וכאשר שפרה תישרוד את ההדחה הקרובה.

a10a

New member
איזה חמודה עינב איך היא מתייחסת לשפרה-אפילו..

נתנה לה סיגריה!!!!!!!!!!!!!! היא ממש מתייחסת אליה יפה, מגנה עליה ליד אחרים!

נועה21

New member
אני מקווה ששפרע תעוף

ולא נצטרך לראות את ה"חברות" בינה לבין שפרע

כל הכבוד לעינב, בהחלט בחורה טובה

היא מקבלת אצלי הרבה נקודות היום. שחר התנהג כמו בהמה במהלך כל תכנון התקציב. לא מספיק שהוא מחסל להם את כל האוכל, הוא גם מרשה לעצמו להרים את הקול. פשוט ברברי הבנאדם הזה, ואין לי כל ספק שבשבוע הבא הוא על הגריל.

jaycom

New member
יכול להיות שעכשיו ששפרה תיארה את שחר..

היא התכוונה לשי? כי זה נשמע לי בדיוק אותו בנאדם.. איפה היית כששי צעק על ונסה ונעמה? והוא צרח עליהן הרבה יותר ממה ששחר עשה עכשיו... תואר בצביעות כבר אמרנו? היא עצבנית, כבר טחנה המון סיגריות בימים האחרונים..

eli7r

New member
שי=שחר

בעיני אין הבדל ביניהם חוץ מהגודל וגם אתה היית עצבני אם אהובך היה עוזב אותך(סליחה אהובתך)

תזכרו!!!!1

כששחר ראה פעם ראשונה את שיפרא הבהמה הזאת שיפרה אמרה לו "" אתה טיפש""" היום היא פגעה בו נו באמת וחוץ מזה הלפלפף "" צבר"" (איכס) שתק כמו דג למה הוא לא התנפל על שחר אהההה רק על זקנים אתה חזק צבריטוש איכססה עליךך

קפרי

New member
הלו, מי הגן בכלל על ונסה ונעמה? ונסה עצמה

ביקשה שאיתי לא יתערב בויכוח בין יוסי לצבר, האם יוסי או עינב התערבו? חשבת על זה שאף אחד שם לא מעדיף להגן על אף אחד כדי לשמור על עצמו להבא? די להתחסדות! אף אחד! אפילו לא יוסי שמעתי שהתערב למשהו, מקסימום ריכל כמו כולם, חלאס עם ההשמצות וההגנות הבלתי מוצדקות, זה רק מראה חוסר רצינות כלפי מי שאתם מחבבים.

עינב מתחילה לזייף... לא אוהבת את המצב הזה

היא תאבד המון קולות אם היא תמשיך בחברות הזאת עם שפרה.

למעלה