אמפי וואהל - 14.07 - אביב גפן והתעויוט

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifרק אני לא מוצאת עכשיו את השירשור?

אתמול הוא היה פה! :|

R h o n e

New member
../images/Emo41.gif פלייליסט - לפי זמנים מדוייקים =) ../images/Emo221.gif

אביב גפן והתעויוט באמפי וואהל - 14.07 - פלייליסט 20:31 - 20:34
השדרניות מדברות על ההופעה, מה בתכנון וכו'. 21:11 - 21:15
המלחמה הבאה - 1 21:15 - 21:17
אמש - 2 21:17 - 21:21
מחר - 3 21:21 - 21:26
השיר שלנו - 4 21:26 - 21:30
משהו בין שנינו - 5 21:31 - 21:34
בואי אלי - 6 21:34 - 21:37
עצוב בלעדייך - 7 21:37 - 21:40
שנינו שווים - 8 21:40 - 21:44
גן החטאים - 9 21:45 - 21:49
הרואין - 10 21:49 - 21:53
זה רק הלב שכואב לך - 11 21:53 - 21:56
עונות - 12 21:57 - 21:59
הכל מתפורר - 13 21:59 - 22:03
לילות לבנים - 14 22:03 - 22:06
אולי - שלומי שבת - 15 22:06 - 22:10
אהבנו - 16 22:10 - 22:15
כשאתה כאן - 17 אביב מדבר 22:15 - 22:19
שחור לבן - 18 22:21 - 22:24
יומן מסע - עם אלכס - 19 22:24 - 22:29
גשם כבד עומד ליפול - 20 22:29 - 22:35
מקסיקו - 21 22:35 - 22:39
מליארד טועים - 22 22:39 - 22:44
סוף העולם - 23 22:44 - 22:49
שומקום - 24 הדרן 22:51 - 22:57
אור הירח - 25 22:57 - 23:00
שיר תקווה - 26 23:00 - 23:06
אין שמחים בלילה - 27 סוף.

TairAtias

New member
היה כל כך בן זונההההההההההההההההההההההההההההה

יאוו היה מטורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף הבן כלב לא שם את עכשיו מעונןןןןןן:( אבל היא מפציץץץץ גן החטאים! הכל מתפורר! שומקום! גשם כבד! בואי אלייייייי אלכס הבת זונה הייתה באיזה חצי מהשירים אבל ברובם היא שרה איזה שורה וחצי וה-ר-ס-ה את שומקום וחוץ מזה היה מעולה אחלה סאונד חוץ מאשר כששלומי שבן היה לא הבינו כלום חחחחחח צעקו לו לידי "דבר עברית" חחחחח

מעיין51

New member
חח נכון??

מישהו הבין באמת מה שלומי אמר בהתחלה? לני שצעקו לו דבר עברית..

Humdrum life

New member
מה שהוא אמר בזאפה ..לגבי השיר 'אולי'

שזה אחד משירי האהבה הטובים ביותר בלה בלה בלה

bati77

New member
לקחתי את הפלייליסט של תומר.. [=

היה כל כך טוווווובבבבבבבבבבב כתוב במקום המלחמה הבאה "לקראת המלחמה הבאה" P= אחרי עצוב בלעדייך היה אמור להיות המכתב.. \= מקסיקו היה אמור להיות אחרי לילות לבנים ובמקום אולי ששלומי שבן שר היה אמור להיות בשבילך.. אחרי מליארד טועים היה אמור להיות הכי קרוב לבד!! אבל כתוב בסוגריים "אופציה".. נו באמת.. \= לא האמנתי שבאמת יהיו שירים כל כך טובים.. הרואין, בואי אלי, משהו בין שנינו, גן החטאים, המלחמה הבאה.. מה שנקרא שיחק אותה [=

R h o n e

New member
אין שמחים בלילה - המילים

תראי את הזמרת בטלוויזיה לא מאמין למילה שיוצאת לה מהפה תראי איזה שר ביטחון נפוח חשב שהוא יותר חכם מהם עכשיו סין ויפן מתחילות לנוע עוד מעט נרגיש את הצעדים כל כך הרבה גאונים, הרבה אנשי רוח אז איך בחרנו שוב מטומטמים? אני בקצה של מצב רוח אני במצב של כדור שינה בקבר יהיה לי הרבה זמן לנוח סוחט את הסבל עד הדמעה הבאה לאחרונה זה מרגיש לי לא בסדר פעם הייתי פעיל בכל הפגנה ועכשיו השטן עוד עובד על ילד תראי בסוף, יתנו לו חנינה אתה מאושר קשה לראות אותך נשבר שיכור או איש של לילה אין שמחים בלילה מסכנים כל אלה שערים כמוני, כמו בלילה אין שמחים בלילה עשי לי טובה, תגרדי לי את המוח מחשבות נכנסות ולא יוצאות אולי נתמכר לאיזה סם קבוע נגמור עם זה לפני שניקבר שעה כבר בחוץ אוספים את הזבל אולי זה הזמן, אולי זה מסר אהבה תהיי משירי עשו מזה סרט כך איש עדיין לא ___ אתה מאושר רואה אותך נשבר שיכור או איש של לילה אין שמחים בלילה אין זקנים כל אלה שערים כמוני, כל הלילה אין שמחים בלילה

bati77

New member
תודההה ../images/Emo13.gif

נראה לי שזה "כך איש עדיין לא הלך"..

GalitLondon

New member
אמממ..

תראה גבר, יש לך מלא טעויות. קבל את המילים הנכונות: אין שמחים בלילה תראי את הזמרת בטלויזיה לא מאמין למילה שיוצאת לה מהפה תראי איזה שר ביטחון נפוח, חשב שהוא יותר חכם מהם עכשיו סין ויפן מתחילות לנוע עוד מעט נרגיש את הצעדים כ"כ הרבה גאונים הרבה אנשי רוח אז איך בחרנו שוב מטומטמים אני בקצה של המצב רוח אני במצב של כדור שינה בקבר יהיה לי הרבה זמן לנוח, סוחב תסבל עוד יממה לאחרונה זה מרגיש לי לא בסדר פעם הייתי פעיל בכל הפגנה ועכשיו לשטן יוולד עוד ילד תראו בסוף יתנו לו חנינה אתה מאושר או שליבך נשבר שיכור או איש של לילה אין שמחים בלילה מסכנים כל אלה שערים כמוני כל הלילה אין שמחים בלילה תעשי לי טובה תגרדי לי תמוח מחשבות נכנסות לי ולא יוצאות אולי נתמכר לאיזה סם קבוע נגמור עם זה לפני שיגמר תראי בחוץ זורקים את הזבל אולי זה הזמן שאכנס אל הפח את תהיי עשירה יעשו מזה סרט כך האיש עדיין לא הלך אתה מאושר או שליבך נשבר שיכור או איש של לילה אין שמחים בלילה מסכנים כל אלה שערים כמוני כל הלילה אין שמחים בלילה.

היה טוב!

אני ממש נהניתי.. הפלייליסט היה טוב אבל פחות ממה שכולם ציפו. אני אוהבת את האמפי. :) היו אחלה אנרגיות ואחלה קהל ואווירה מצויינת. (נכנסתי לאביב אח"כ והוא היה הכי חמוד בעולם, וזה סגר את ההופעה הכי טוב שיכל להיות).

2shahar

New member
ראיתי אותך../images/Emo13.gif

אני זאת ששבט קראה לה בהופעה. היי

חחח היי :)

לא ידעתי שזו את, היא כל הזמן מדברת עלייך! ("נו שחר, זאת שהייתה איתי בחתימות לעם הזמן")

2shahar

New member
היהההההה../images/Emo99.gif

פתיחה מושלמת עם המלחמה הבאה הרואין הכל מתפורר גן החטאים!
סיום קצת מעצבן עם אין שמחים בלילה בלי הדרן היה כמעט מושלם.
אבל עבר לי מהר מידי :\ אפרט מחר

מי שלא היה לא הפסיד רק הרוויח

הופעה משעממת מיתוך כל ההופעה היו שלושה שירים נורמלים והם היו בסוף חוץ מהשיר האחרון שהיה שיר חדש אבל זה לא היה שיר לסיים איתו מופע דווקה התחיל טוב עם המילחמה הבאה חשבתי יהיה הופעה טובה וההמשך היה מזעזע, איזה בחירה של שירים איזה איפה ביצועים חדשים כמו שהבטיחו הופעה משעממת היה צריך לקרוא להופעה אביב גפן והטעיות במופע אינטימי בסוף הוא גם זרק איזה תרוץ שהציפורן שלו נתקע במדרגות נעות או משהוא כזה בגלל זה הוא לא קפץ ןהשתולל כמו שהוא רגיל מי שלוא בא רק הרויח את המאה וארבעים שקל אני מכיר את אביב והופעות שלו היתי בהם עוד מתחילת הקרירה שלו במעודון "צוותא" וברוקסן" (אני בן 30 אם משהוא טועה) ככה שראיתי איזה הופעה אחת או שניים אני בין מעריצו הוותיקים של אביב ואני אומר בפה מלא היתה הופעה חרא

למעלה