לאונרדו החייל
New member
האמת? נהנתי ../images/Emo13.gif
העסק התחיל רע מאוד כשידידה שלי דפקה איחור ואת הצלילים של המלחמה הבאה(אולי השיר האהוב עלי של אביב) שמעתי מבחוץ. אבל סידרתי עם השומר שישמור את הכרטיסים ורצתי פנימה. אחרי כמה שירים היא הגיעה והתחיל הכיף הגדול. היו כמה וכמה שירים נדירים שעשו את הערב. אפילו מכמה להיטים הצלחתי להנות
וזה רק ממחיש כמה פוטנציאל יש בהופעות של אביב. אם הוא רק היה מסוגל להכניס 5-6 נדירים לפלייליסט בכל הופעה וואו לכמה הופעות הייתי הולך. אבל הופעות כאלה נדירת מאוד ומתקיימות פעם בחצי שנה בערך. למישהו באמת היה חסר אתמול "האם להיות בך מאוהב" "המכתב" "מלאך" "עם הזמן" "שיר הסמרטוטים" ו"שיר עצוב"? לי לא וגם לא לאלה שהיו איתי. טוב שיש הופעות כאלה פעם בכמה זמן בשביל להזכר כמה כיף יש בהופעות כאלה עם שירים נדירים שאני כל כך אוהב ואני אפילו לא חולם לשמוע בהופעה. לא הייתי בהופעה מלאה של אביב מאז ה30.12.2006 בזאפה בהופעת נדירים,ובכל ההופעות להיטים הקצרות שהייתי מאז לא ממש נהנתי. אבל הפעם זה היה שונה
נתראה בהופעה הנדירה הבאה
העסק התחיל רע מאוד כשידידה שלי דפקה איחור ואת הצלילים של המלחמה הבאה(אולי השיר האהוב עלי של אביב) שמעתי מבחוץ. אבל סידרתי עם השומר שישמור את הכרטיסים ורצתי פנימה. אחרי כמה שירים היא הגיעה והתחיל הכיף הגדול. היו כמה וכמה שירים נדירים שעשו את הערב. אפילו מכמה להיטים הצלחתי להנות
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)