אמפי וואהל - 14.07 - אביב גפן והתעויוט

האמת? נהנתי ../images/Emo13.gif

העסק התחיל רע מאוד כשידידה שלי דפקה איחור ואת הצלילים של המלחמה הבאה(אולי השיר האהוב עלי של אביב) שמעתי מבחוץ. אבל סידרתי עם השומר שישמור את הכרטיסים ורצתי פנימה. אחרי כמה שירים היא הגיעה והתחיל הכיף הגדול. היו כמה וכמה שירים נדירים שעשו את הערב. אפילו מכמה להיטים הצלחתי להנות :) וזה רק ממחיש כמה פוטנציאל יש בהופעות של אביב. אם הוא רק היה מסוגל להכניס 5-6 נדירים לפלייליסט בכל הופעה וואו לכמה הופעות הייתי הולך. אבל הופעות כאלה נדירת מאוד ומתקיימות פעם בחצי שנה בערך. למישהו באמת היה חסר אתמול "האם להיות בך מאוהב" "המכתב" "מלאך" "עם הזמן" "שיר הסמרטוטים" ו"שיר עצוב"? לי לא וגם לא לאלה שהיו איתי. טוב שיש הופעות כאלה פעם בכמה זמן בשביל להזכר כמה כיף יש בהופעות כאלה עם שירים נדירים שאני כל כך אוהב ואני אפילו לא חולם לשמוע בהופעה. לא הייתי בהופעה מלאה של אביב מאז ה30.12.2006 בזאפה בהופעת נדירים,ובכל ההופעות להיטים הקצרות שהייתי מאז לא ממש נהנתי. אבל הפעם זה היה שונה :) נתראה בהופעה הנדירה הבאה

Z A M i

New member
האמת? לי היה חסר.

אבל היה חסר לי יותר מה"רגילים". ההופעה הזאת, בשתי מילים? לא משהו. ציפיתי ליותר.. גם מהשירים וגם מהביצועים לשירים שכן היו. איכזב קצת.. (ודווקא באתי בגישה הכי טובה שיש)

כל אחד והטעם שלו :)

אני אישית כבר לא מסוגל לשמוע את השירים האלה בהופעות של אביב. לכן מעכשיו אני הולך רק להופעות שאני יודע שהולכים להיות שירים נדירים או להופעות חינם. אני די נהנתי כי השירים הנדירים שהוא שר הם בין האהובים עלי(המלחמה הבאה,הרואין,בואי אלי,משהו בין שנינו,הכל מתפורר) אבל אני מסכים איתך שהציפייה הייתה לקצת יותר. הייתה תחושה של הופעות יום סטודנט. כאילו אביב בא לעוד יום עבודה. אני לא קונה את עניין הציפורן השבורה. בחיית אתה מצלם דיסק הופעה חיה ולא זז מטר ומזיע אפילו טיפה? ואין שום דבר מפתיע? הדבר היחיד שהפתיע אותי זה שהוא העלה 3 פעמים את אלכס לבמה. אבל בשורה התחתונה נהנתי,אני מניח שבניצנים נראה הופעה הרבה יותר טובה...

מעכבת

New member
שניים פה כבר רשמו שהיה המלחמה הבאה

הייתכן שפספסתי? או שאתם סתם מתכוונים לבוקר טוב איראן?

טעות חיי

שלא באתי להופעה בגלל נשף מפגר, למרות שחוץ מ 5 שירים היא הייתה רגילה כזאת.. נו אבל שמחה שנהנתם לילה טוב [או בוקר טוב]

T h e B o Y1

New member
טוב אז הנה התגובה שלי להופעה

היה ממש סבבה......!!!! נורא נהנתי .... אביב אומנם הביא אותה בחרטוט עם האצבע שלו ניראה לי חח, אבל בכול זאת היה שווה. כול אלה שאומרים שהיה סתם דפוק, לדעתי טועים אי אפשר שאביב יעשה כול הופעה את אותו דבר וזה לשכב על הריצפה בסוף העולם ולצרוח אז הפעם הוא לא עשה את זה... ביג דיל , את הביצוע לשיר הוא עשה טוב!!! אלכס.... זאת שכולכם דיברתם עליה , שהיא לא שרה יפה אתמול יצא לי לראות אותה פעם ראשונה, היא שרה מקסים .... רק בשומקום היא הרסה את השיר, חוץ מזה היא שרה ממש טוב .... לרוב השירים שבהם היא הייתה על הבמה היא רק עשתה קולות ... את יומן מסע היא שרה ממש יפה עם אביב.... אהבתי תקטע של המכוניות ליד הבמה של הונדה חחח שלומי שבן לא כול כך אהבתי , שיר כול כך מדהים "אולי " הוא זייף לגמרי .... אביב היה מצחיק, צעקתי לו כמה פעמים " מזל טוב " עד שהוא "החליט לפתוח את הנושא" חחחח היה מאוד חסר לי " האם להיות בך מאוהב" , "ועכשיו מעונן " איך הוא לא ביצע אותם לאלבום בהופעה חייה? אני לא יודע..... הקהל היה סבבה.... לא השתוללו כול כך הרבה, אבל היה נחמד..... אין כמו הקהל של אביב! ובגלל שאני ירושלמי אכלתי אותה בגלל כול הנסיעות .... חחח מלא כסף הלך אבל חפיף ... פגשתי כמה אנשים מהפורום לאונרדו אתה אחלה בנאדם , שמחתי לראות אותך .... ושמחתי לראות את מיה המקסימה .... ואת ליאורנר.... ואת אביתר.... מקווה שמי שהיה נהנה, כמו שאני נהנתי ..... תודה לאביב על ההופעה הטובה הזאת ..... למי שיש תמונות שיעלה =)

moriboy666

New member
סט ממוצע לגמרי..

אני לא מבין מה כולכם ככה בוכים שלא הייתם.. נו אז היה שומקום. גם ככה זה יוצא בדיסק.. מה רציתם הופעת ביסיידים מלאה. (אגב זה כמעט מה שהיה כתוב בארכיון) אביב גם צריך למכור את זה אחר כך... ויותר קל למכור עם שירים מוכרים.. "סט שירים נדירים להופעה חד פעמית שלא תחזור על עצמה" משהו כזה... איזה נדירים את כולם יצא לי לשמוע לא פעם ולא פעמיים בהופעות.יש מספר שירים מצומצם מאד שאם הוא היה מנגן אותם אז זה היה נדיר.. ובואי אלי.לא אחד מהם. הייתה הופעה טובה..אבל חלשה כזאת אני לא אוהב את המקום הזה שם. ובכלל לא הרגיש שם הופעת רוק.. עמדתי שורה ראשונה מתחת להראל והופעתי לטובה מהאי דחיפות של הקהל (יותר מדי לטובה).
זהו אני יוצא לצבא שלי..עלק צבא . אביתר ומיה היו אצלי לפני והיה ממש נחמד. אביתר, נעים מאד. נוו לאט לאט אני אכיר את כולם.. בטח עוד כמה עשורים...אבל אני משתפר. יום טוב המשך שבוע טוב להתראות בבית הלבן הזה..(טוב כחול) ואם אני אתקל במישהו עד אז....

התעוט

New member
נכון, אלק לא תחזור על עצמה,

כאילו הוא שר פה את משוגע,שוב החושך, רוצה לשכב איתך ונדירים אחרים כאלה,כולה הרואין הכל מתפורר מקסיקו מ.בין שנינו והמלחמה הבאה,שאת כולם הוא ביצע השנה...

moriboy666

New member
שירים ספורים על עשר אצבעות הם "נדירים"

אולי קצת יותר אצבעות שהוא לא מבצע בהופעות

mayan d11

New member
ההופעה המוקלטת ../images/Emo179.gif

מקווה שעד השבוע אני אערוך את ההופעה מהרדיו ותוכלו לשמוע

mayan d11

New member
סיימתי לערוך את ההופעה ../images/Emo179.gif

מי שרוצה יש לי אותה מוקלטת על המחשב

גם אני=] זה לא מצליח להוריד בקישור ההוא..

אם את יכולה האייסי שלי זה 251648570 תודה רבה =)

למעלה