אמפי וואהל - 14.07 - אביב גפן והתעויוט

R h o n e

New member
אני דווקא שמעתי את ההופעה ברדיו...

והיה די נחמד, לא היו המון להיטים אבל גם לא המון נדירים קח בקלות!

ברדיו זה נשמע תמיד טוב

במיוחד שהשדרן כל הזמן משבח את אביב בתחלס היה הופעה חרא מישהיה שם ומבין וראה כמה הופעות של אביב יודע מי ש/לא תמיד יחשוב שזה היתה הופעה טובה תאמיני לי היתי בהופעות שלו עוד מהדסק הראשון :רוקס,ן צוותא, ערד ,צמח, וכו ככה לא עושים הופעה

התעוט

New member
נכון,ביצועים שקטים כאלה,

חוץ מבואי אלי,אפי` באור הירח הוא היה שקט. איפה ``הנדירים`` והחד פעמי שהבטיח?כל השירים פה כבר בוצעו השנה....

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifנראה לי שאתם קצת שוכחים שזו הייתה

הופעה למען מטרה אחת - להקליט אותה לדיסק. ואם הוא רוצה ביצוע שקט יותר לאור הירח בדיסק, הוא יעשה אותו שקט יותר. ואם הוא רוצה גם להיטים וגם קצת "נדירים" זה מה שהוא יעשה. לא באמת ציפיתם לדיסק-נדירים-בהופעה.. נכון?S:

מעיין51

New member
בדיוק בגלל שזאת הייתה הופעה מוקלטת

ציפנו ליותר.. ליותר נדירים למשהו מיוחד..שיגרום לכולם לקנות.. ובגלל שזאת הופעה לדיוידי.. היינו צריכים לטעום מכל דבר.. לדעתי אביב חייב נציג מהפורום שיסדר לו את הפלייליסט לפני כל הופעה..

מישלא היה לא הפסיד

הופע גרוע ויבשה חבל על הכסף וחבל שמישהוא פה מחק לי את ההודעה הקודמת שלי כניראה אין פו דמוקרטיה בניגוד למה שאביב מטיף אבל למעריצים שלו שמנעלים את הפורם הזה לא שמעו על חופש הביטוי והם מעדיפים למחוק הודעות שלא מוצאות חן בעיינהם ושאומרות ההפך ממה שהם חושבים שההופעה היתה גרועה ואני ההיתי בהופעות של אביב עוד שהוא היה בן 18 אז שלא יספרו לי סיפורים

איזה הופעה דפוקה אלוהיים

כל כך לא רציתי ללכת להופעה בסוף השתכנעתי להכנס ובסוף אכלתי באסה משיר לשיר חוץ משתי שירים משו כזה... קיצור היה גרועע

לא רוצה לבאס אותכם........

אבל היה ממש לא כיף..לפחות לי...אז אוקיי היה בואי אליי-אבל הוא פשוט עמד.....לא זז...... כמו איזה....טוב עדיף שאנלא אתעצבן......אולי זה בגלל שציפיתי ליותר עם כל ההכנות שעשו לי (אהםליאורנראהם) "אביב הולך לקהל באמפי וואהל אביב עושה שם תהופעות הכי טובות יהיה לאן את הולכת יהיה אלימות יהיה מתים משיעמום" ובסוף אני באה ומה?אביב עומד לו שם ולא זז כל ההופעה...שר 2 שירים נדירים.קיצר התאכזבתי מאוד......אולי אם היו לי פחות ציפיות היתי נהנת.. סה"כ היה כיף יותר אחרי ההופעה:):) לילה טוב! (הכינוי שלי חזר)

T h e B o Y1

New member
הייתה ההופעההההה חבל על הזמןןןןןןן

יש לי הרבה מה לספר , חוויות וכ''ו..... מחר אני יכתוב הכול .......... היה שווהה!!!!! =))

למעלה