R RJlake New member 16/8/06 #35 צריך לאסוף את כל סיפורי ריהאנה האלה ולעשות ספרון לכל שדרן יש משו להגיד
L limors2 Active member 16/8/06 #37 סיפורי הריההנה הפכו לדבר הכי../images/Emo54.gif טוב בסינגלס בערך מה שמפריע לי בשיר זה האגו העצום שלה. "i don't want to take away his life, i don't want to be a murderer" טוב שהיא לא חושבת את עצמה|מגלגל| ולא אייתתי את רוצחת טוב
סיפורי הריההנה הפכו לדבר הכי../images/Emo54.gif טוב בסינגלס בערך מה שמפריע לי בשיר זה האגו העצום שלה. "i don't want to take away his life, i don't want to be a murderer" טוב שהיא לא חושבת את עצמה|מגלגל| ולא אייתתי את רוצחת טוב
L limors2 Active member 16/8/06 #41 קצת מאד, אבל השיר שווה אז לונורא! שמעתי אותו היום 3 פעמים בגלגלצ ו5 פעמים באוטובוס, וכל פעם נזכרתי בהתפרצות של הדר אתמול וצחקתי וכולם בהו בי
קצת מאד, אבל השיר שווה אז לונורא! שמעתי אותו היום 3 פעמים בגלגלצ ו5 פעמים באוטובוס, וכל פעם נזכרתי בהתפרצות של הדר אתמול וצחקתי וכולם בהו בי
L limors2 Active member 16/8/06 #51 נו, היא פקאצה../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif זה היה על סקעת שהיא דיברה ממש בפקאציות?:-S ו על הצחוק
נו, היא פקאצה../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif זה היה על סקעת שהיא דיברה ממש בפקאציות?:-S ו על הצחוק
R RJlake New member 16/8/06 #55 חיחיחיחיח שוש שלא תשמע אותך../images/Emo3.gif ומי ירצה ללכת שיש אולפן שקוף? והאותות האלה כה שווים!
R RJlake New member 16/8/06 #49 תביאו לי את הטלפון של זה שעושה את עברי,יש לנו כמה דברים לסגורו ואחחח איזה שיר!! צביקה פיק שולתתת!!!!111
תביאו לי את הטלפון של זה שעושה את עברי,יש לנו כמה דברים לסגורו ואחחח איזה שיר!! צביקה פיק שולתתת!!!!111
L limors2 Active member 17/8/06 #59 אל תביאו באנגים../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif סינגלס לא מספיק לכם?