L limors2 Active member 16/8/06 #53 אני שומעת רק מאוזנייה וחצי,אז../images/Emo54.gif לוידת אבל אולי. גם בטעם העיר זה היה נשמע מוזר....
L limors2 Active member 17/8/06 #63 שיר מדהים../images/Emo99.gifכמו כל השירים../images/Emo54.gif שלו חבל שארזתי תדיסק
ג גינגימניה New member 17/8/06 #64 שאלת מהירות הראשון שיענה, כל הכבוד לו. השאלה:כמה עמודי ארכיון(בלי עמודים הפעילים)יש בפורומינו? הקטע מי שיהיה הכי מהיר.
שאלת מהירות הראשון שיענה, כל הכבוד לו. השאלה:כמה עמודי ארכיון(בלי עמודים הפעילים)יש בפורומינו? הקטע מי שיהיה הכי מהיר.
ג גינגימניה New member 17/8/06 #67 יפה! כל הכבוד! אבל את היחידה פה וגם אני אבל אני לא נחשבת כי ידעתי את התשובה.
L limors2 Active member 17/8/06 #65 הצינזור אצלם מוזר.../images/Emo54.gif לא צינזרו את ה"פאקינג" בשיר של לילי אלן, אבל מצנזרים את כל ה"שיט" בשיר של מיסי ואני מתחילה לאהוב תשיר הזה בגלל כל מיני משפטים ומילים עם מבטא בריטי סקסי יותר מהשאר ואז בא הפזמון והורס
הצינזור אצלם מוזר.../images/Emo54.gif לא צינזרו את ה"פאקינג" בשיר של לילי אלן, אבל מצנזרים את כל ה"שיט" בשיר של מיסי ואני מתחילה לאהוב תשיר הזה בגלל כל מיני משפטים ומילים עם מבטא בריטי סקסי יותר מהשאר ואז בא הפזמון והורס
L limors2 Active member 17/8/06 #68 אני שוקלת לקנות את הדיסק של ../images/Emo54.gif הפלאנג'י השיר שלה "samson" זה אחד מהשירים הכי מדהימים ששמעתי...
אני שוקלת לקנות את הדיסק של ../images/Emo54.gif הפלאנג'י השיר שלה "samson" זה אחד מהשירים הכי מדהימים ששמעתי...
L limors2 Active member 17/8/06 #75 אלון המשוגע!../images/Emo54.gif שלום! אתה נשאר איתנו? השיר בסדר... עצוב
T tkuihehr New member 17/8/06 #81 אלון דה לוקו כאילו כזה? כי אם זה זה אז מותר ומה המצב?, אני פה, בסביבה, ועכשיו אני גם דיי בבית, אז אני אהיה פה קצת יותר מהשבועות האחרונים...
אלון דה לוקו כאילו כזה? כי אם זה זה אז מותר ומה המצב?, אני פה, בסביבה, ועכשיו אני גם דיי בבית, אז אני אהיה פה קצת יותר מהשבועות האחרונים...