עידכונים צהריים/ערב - יום 42 , 12.10

כן אני מבינה את מה שאתה אומר אבל

אני לא חושבת שזו איזו אסטרטגיה או משהו. זה פשוט דבר הגיוני להגיד וזה מחיי היום יום. לא כל מי שאתה לא אוהב תכנס איתו לכאסח ולריבים. אפשר פשוט לא להתחבר יותר מידי, אלא רק בצורה בסיסית. אתם הפכתם פה למנתחים פסיכולוגיים לא מהעולם הזה. כשרון מבוזבז. מרב השנאה לשפרה וחוסר האמון בה מחפשים מתחת לבלטות איפה היא לא בסדר ומשמעות נסתרת לכל מילה שלה.

droriko

New member
שיפרה חכמה

היא מסיטה כנגד שי אבל באותו הזמן היא יוצאת באותה השיחה נשמה טובה שדואגת לליאון (עובדה שלא את ולא אף אחד כאן שם לב להסטה שלה, זוכרים רק את המחמאות על שי) התדמית הטובה שלה תועיל לה בבית בשעת השין .

24 שעות 1

New member
שפרה היחידה שלא ליכלכה על אף אחד

גם שצבר ושי באו לספר לה על נעמה שלכלכה עליה היא שמעה ושתקה גם בבלגן עם עינב ואשר היא דיברה רק איתם ולא עם אחרים יכלה בקלות לחמם את ליאון על שי לא עשתה זאת (שי עשה זאת ועושה ומנצל הזדמנויות - ראה מקרה אשר ועינב שיפרה וצבר בכוונה בישלו בשבת שימו לב גם ההצבעות שלה שונות

JasPoint

New member
שפרה זרקה אוכל בשירותים ועיצבנה את עינב

האח הגדול הזהיר אותם לא לזרוק אוכל בשירותים. מה שפרה חשבה לעצמה? זה נראה לה הגיוני לזרוק אוכל באסלה?

shiiiiira

New member
היא זרקה שמן לשירותים וזה נהוג ככה אצל רוב

האנשים, חח תפסיקו לחפש את שיפרה כבר..

Prime Time

New member
למה לשפןך שמן לאסלה? ../images/Emo12.gif

אצל רוב האנשים? לא פגשתי אחד כזה...

כי בצינורות של כיור זה עושה סתימה

והצנרת של השירותים יותר גדולה (בקשר לשמן בלבד)

Yaki J

New member
שמן שמגיע למים - וזה לא משנה אם מהכיור או

מהאסלה מזהם את מאגרי המים שלנו. עדיף לרוקן אותו לכלי ולזרוק את הכלי לזבל.

Prime Time

New member
וסביר להניח שגם זה יזהם את המים שלנו

בהנחה שהכלי מפלסטיק או חומר אחר שלא מתכלה- הוא ייזרק לחיריה ויזהם את האדמה, אחר כך מי הגשמים ישטפו את הזיהום (או שהוא יחלחל לבד) למי התהום שכידוע, הם מי שתייה ראויים.

אלונה56

New member
שמן סותם את הצנרת

ועינב פשוט לא יודעת את זה. רצוי לשפוך אותו לכלי סגור, ואז לפח. כשאין ברירה, שופכים לשירותים, משוםהצנרת בשירותים רחבה יותר. אוכל זרקים לפח. מה שכן, ייתכן והצנרת בבית האח הגדול לא חזקה דייה כמו זאת שיש בבית, ואנשים לא לקחו את זה בחשבון.

קמבילי

New member
את צודקת, אבל צריך להוסיף לשמן נוזל כלים ומים

ולשפוך אותו לאט לתוך הצנרת, תוך כדי שהברז פתוח. זה לא משנה אם שופכים לכיור המטבח או לאסלה, למעט זה שבאסלה בדרך כלל אין סבון כלים זמין. כמות גדולה של שמן עדיף כמו שאמרת לסגור בכלי ולזרוק לפח.

JasPoint

New member
לא רק שמן, גם שעועית

עצם המחשבה על לזרוק אוכל לאסלה דוחה בעיניי. בשביל מה יש פח?

TLV GUY2

New member
אתה מתכוון לעינב המטומטמת?

שהתחילה להתפרץ אפילו בלי לדעת על מה מדובר... להגיד דברים כמו לחרבן בכיור וכל מיני? בסך הכל את השמן מהסיר הורידה באסלה... דבר שרוב האנשים עושים...

JasPoint

New member
זה לא רק שמן, גם שעועית

את כל השאריות של החמין הם זרקו לאסלה. וזה לא כזה הגיוני כי עובדה שזה עשה סתימה בשירותים. אבל שחס וחלילה אף אחד לא יגיד ששפרה לא אינטליגנטית...

אני ח-ו-ל-ה על עינב אין כמוה../images/Emo6.gif

מי זורק שמן ואוכל לשירותים מי??? רק שיפרה המוזרה הזאת, זה "כאילו" נורא בריא לזרוק אוכל בשירותים .....אוי שתלך כבר

ShukyD

New member
שעועית יוצאת בשירותים בדרך טבעית ../images/Emo6.gif

אבל תכלס מי זורק אוכל לשירותים? זה כזה מוזר..

DanaBaudelaire

New member
היא פשוט מגעילה!

מה זה הדבר הזה?! בחיים לא שמעתי!
עינב צודקת... יואו אבל כמה היא הצחיקה אותי!! איתי: "הכיור מלא". עינב: "טוב תפנה את הכלים אני צריכה קקי, זאת אותה צנרת". אלו המילים של עינב, לא שלי..
["אותה צנרת" זה התירוץ של שפרה לתופעה המוזרה של זריקת אוכל בשירותים. בושה.] ומשהו שביאס את שפרה: שפרה: "צבר, מה באמת קראו לך לאח הגדול רק בשביל זה?" צבר שותק. לאון לשפרה: הוא לא שמע אותך, זה הכל. שפרה: "וואלה". ואז אחרי שנייה היא התחבאה מתחת לשמיכה ואז הלכה לישון.

למעלה