The McWeekend Is In The House

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif קלאב פינגווין זה שולט להלהלהD:

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Falling In Love Point Of View Do Ya
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
השמיניה- עוד קיץ אחד Like A Superstar- Trix & Flix Feat. Shaggy Learning To Fall- Boys Like Girls Heels Over Head- Boys Like Girls ואין לי כוח יותר
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי ובויז לייק גירלס
אלבום שחרשתן עליו:
--
קליפ שעשה לכן את זה:
--
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
יצאה עונה חמישית לפרויקט מסלול
ראיתי שני פרקים של שנות השבעים אצל חברה D: (אמא ביטלה לנו את הVOD
) חברים שיגעון של קולג' ג'ונו
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
כאבי בטן >< השעו אותי מקלאב פינגווין ל24 שעות שלמות!!!!!!!!!!!! (תודה לניצן שהזכירה לי את זה ובזכותה עשיתי את המקוויקנד XD)
משהו ששימח:
העובדה שזה חופשD:
משהו שהעציב:
החטופים :/
ציטוטידה:
הייתי חייבת XD *nafבוץ/ניצן אומר/ת (12:23): וואי את לא מבינה חחחחחחחח איזה צחוקים אתמול בקלאב פינגוון » Rockin'Roni » אומר/ת (12:23): נו מה?XD *nafבוץ/ניצן אומר/ת (12:23): יש את המשחק הזה עם הסקי נכון? » Rockin'Roni » אומר/ת (12:23): כן D: *nafבוץ/ניצן אומר/ת (12:23): חחחח אז ישבתי עם אח שלי ושיחקתי בזה רק שלא ידעתי מה צריך לעשות אז לא עשיתי כלום פשוט וכל שנייה הפינגווין נפל והתהפךXDDDDDDDDDDDDDDDDDD » Rockin'Roni » אומר/ת (12:23): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *nafבוץ/ניצן אומר/ת (12:23): וזה היה כזה מצחיק איך שהוא כל חצי שנייה התהפך!! *nafבוץ/ניצן אומר/ת (12:23): ואני התחלתי להקרע מצחוק *nafבוץ/ניצן אומר/ת (12:24): ברמות מטורפות » Rockin'Roni » אומר/ת (12:24): כן הם סתומים חחחחחחחחחחחחחחחחח *nafבוץ/ניצן אומר/ת (12:24): חחחח ואח שלי חטף התקף עצביםXDDDDDDD » Rockin'Roni » אומר/ת (12:24): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *nafבוץ/ניצן אומר/ת (12:24): הוא כעס שאני לא עושה כלום ורק צוחקת *nafבוץ/ניצן אומר/ת (12:24): והוא התחיל להכות אותיXDDDDDDDDDDDDDDD *nafבוץ/ניצן אומר/ת (12:24): ואני מתה מצחוק!!!!!!! והוא מרביץ לי את החיים שלוXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD » Rockin'Roni » אומר/ת (12:24): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD » Rockin'Roni » אומר/ת (12:24): "אבל קווין ניצייייי!!!!!!!!" *nafבוץ/ניצן אומר/ת (12:24): ~יש לו התקפי זעם כאילו רציניים שהעיניים שלו רצח והוא לא חושב יותר והוא פשוט מרביץ עד מוותXD יש לו בעיהXDDD~ *nafבוץ/ניצן אומר/ת (12:24): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח » Rockin'Roni » אומר/ת (12:25): חחחחחחחחחחחחחחחחח אמאלה! טיפול דחוף! XD *nafבוץ/ניצן אומר/ת (12:25): וכאילו הוא מרביץ לי ואני מתפקעת מצחוקXDDDDDDDD *nafבוץ/ניצן אומר/ת (12:25): חחחחחחחחחחחחחח אמא שלי מסרבת להאמין שיש לו בעיה!XD *nafבוץ/ניצן אומר/ת (12:25): אז הוא פשוט מרביץ לי כל הזמןP: *nafבוץ/ניצן אומר/ת (12:25): הוא חוטף התקפי זעםXD » Rockin'Roni » אומר/ת (12:25): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD תצלמי את זה או משו,, *nafבוץ/ניצן אומר/ת (12:25): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צילמתי באמת אתמול בפלאפון!!!!!!!XDD *nafבוץ/ניצן אומר/ת (12:25): הוא כל הזמן ניסה להוריד לי את הפומית שזה יפסיק לצלם חחחחחחחח » Rockin'Roni » אומר/ת (12:26): XDDDDDDDDDDDDDDDD |מתה| » Rockin'Roni » אומר/ת (12:27): אמאלה סרט אימה XD *nafבוץ/ניצן אומר/ת (12:30): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תכלסXDDDDDDDDDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
סוף עונת התפוזים חחחחחח אח שלי שומע
המלצת השבוע:
תירשמו לקלאב פינגווין אבל אל תקראו לאחרים Bitch
מאכל השבוע:
מיץ ענבים
|ריר|
התמונה הכי חמה:
פינגוויני 3>

sweet shir

New member
אח שלי בן ה-8 וחברים שלו משחקים בזה!!! XD

פתלוב מצדכן ביותר.

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חחחחחחחחחחחחחח מה אני אעשה ../images/Emo6.gif

שיחקתי בזה לפני איזה שנתיים עם בנות דודות שלי ואז לפני כמה ימים גיליתי שחברה שלי בזה ונסחפתי לזה בשנית D: זה ממש ממכרXD

Orange Sky

New member
חחחחחחחחחח הכל בזכותי!!XD

חחחחח אח שלי רשום בקלאב פינגווין ואז אמרת שגם את אז אמרתי "טוב אני ארשם"XDDDDDDD רק שהחרא הזה לא מקבל אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז שיחקתי מזה של אח שלי. השיחה הייתה קורעת (מה שציטטת)XDDD פעם הבאה אל תקראי להם ביץ'!XDD קווין ניצי

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif השיחה הייתה קריפית אני מפחדת עכשיו

מאח שלך XD קווין ניצי
המלכה המושלמת.

Orange Sky

New member
חחחחח את באמת צריכה!XDDDD סתם הוא בסדר,

כל עוד הוא לא בהתקף זעם רצחניXDDDDDDDD חיחי
ואח שלי אמר לי לקרוא לעצמי ככה!! "כי את תמיד קוראת לעצמך מלכה ומושלמת"!!XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo6.gifשיחקתי בזה לפני כמה שנים../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

יו,איך אהבתי אתזהXDD

Orange Sky

New member
California here we come, right back where we

started from, california, here we come...
מצעד הלהיטים של מקפליי:
OFTR
Everybody Knows
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
צבי הנינג'הD: Leave out all the rest - LP FOB- dance dance FOB - i'm like a lawyer FOB - this ain't a scene FOB- sugar we're going down
Clifornia של הOC Westlife- uptown girl Mariah Carey & Westlife-Against all odds
Madonna& Justin Timberlake - 4 minutes I'm yours - Jason Mraz לדעתי יישמעו את השיר הזה עוד שנים מעכשיו
I kissed a girl - Katy Perry I don't wanna miss a thing ארוסמית' Barbie Girl - Aqua
שום דבר לא יפגע בי-כנסיית השכל. "שום דבר לא יפגע בי, שום דבר, לא אישה לא כדור מחבלים, שום דבר..."
~כתב את זה חייל שנהרג באסון המסוקים ב97~ עמיר בניון -עומד בשער
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי פול אאוט בוי
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
דאגי ודני מחקים את ברבי וקן! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והסרטון ששיר שלחה לי על ילדה שמדברת לאבא שלה שמת באסון התאומים.
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
תוכנית- הOC
זה מושלםXD מגרש ביתי. על טבעי. גיבורים
עקרות בית נואשות*)&^%$#$%# (בריאן/גייל אמור להופיע בפרק הבא.XD) בטי!! סמולוויל
מחשבות פליליות
דקטסר
סרטים - הנקוק. וויל סמית'D:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אח שלי ואמא שלי
משהו ששימח:
יס פלנט בלב המפרץ עם אחים שליD:
משהו שהעציב:
החטופים. אסון התאומים.
ציטוטידה:
"דקסטר גם נהנה מהליכות ארוכות על החוף ומסרטים זרים"XDDDDDDDDDDDDDDDDDD (רק מי שראה יביןXD) הOC: Marissa: who are you? Ryan: whoever you want me to be. what do you call a black man flying a plane? a pilot, you freakin rasist!! סת' לריאן- Hey, are you questioning me sexuality? בטי: Amanda: You and him? Marc: Why not? He's a 9, I'm an 8. Amanda: He's a 10, you're a 6. Marc: You're a bitch, I'm a 7! חחחח ואין עוד ציטוטים נורמליים^^
מתנגן בראש / בפלייליסט:
LP - in the end OFTR
המלצת השבוע:
תראו הOC
מאכל השבוע:
שניצל וספגטי בולונזD:
התמונה הכי חמה:
טום החתיך

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוט מבטי היה אדירXD

טומי
וכן, הסרטון ממש עצוב. =/

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif רק אותי כנסיית השכל מעצבנים?

כאילו, אם היה להם סולן אחר (עם קול אחר
) הם היו הרבה יותר טובים... פשוט הקול שלו ממש מעצבן! חחח שניצל וספגטי בולונז |ריר| עשית לי תיאבוןD:
^^

Orange Sky

New member
חח אותי הם לא מעצבנים^^

אני לא כזה מכירה אותם, אבל הם נשמעים טוב לדעתי
עכשיו נזכרתי גם שראיתי אותם בהופעה חח ~הופעה...בעצרת של החינוך הזו בכיכר רביןXDDD~ הם שרו את ידיים למעלה^^ |גבות| תאכלי^^
=]

McGirl For Life

New member
האו.סי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אוהה הנוסטלגייה.............
כמו המורדים-ישאר בליבי לנצח
(עם שריטה עמוקה במוח><) העונה הרביעית חראא הראשונה והשנייה הכי יפות

Orange Sky

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אצלי זה לא נוסטלגיה, זה עכשיו אני מאוהבת בהםXDD המורדים זה אכן אולי הנוסטלגיה הכי חזקה שלי (ואז קטנטנותXD)
העונה הרביעית זה בקולג' נכון? כי זה היה מדהים לדעתי
חחחח אני אוהבת הכל בOC למרות שכולם שונאים את העונה ה3 או משהו....ורוצים שמריסה תמותXDDDDDDDDD

McGirl For Life

New member
העונה הרביעית לא משהו

בגלל שמריסה מתה עד העונה השלישית התסריט היה מצויין.... ואז באה התקופה הקשה והתסריט נדפק >< קטנטנות

Orange Sky

New member
לדעתי העונה הרביעית הייתה עלייה ברמה...

(ממה שאני זוכרת כן?) כל הקטע של הקולג' היה פשוט טוב... והרומן של טיילור וריאן הרבה יותר אהבתי האמת מריאן ומריסה... אני פשוט אוהבת את הכל שם חח
-שלא לדבר על איך הגוף של ריאן מתפתח בסוף עונה 3~עונה 4!
-

purple floyd

New member
מריסה הייתה צריכה למות בפרק הראשון.

בעונה הראשונה XDD היא הייתה חוסכת ממני הרבה עצבים
אני מתה על העונה הרביעית
השניה מזעזעת. השלשית דפוקה XD והראשונה זה

Orange Sky

New member
חח אומייגאד

ברגע שראיתי את הכותרת של ההודעה אמרתי "זו בטח סתיו"XDDDDDDDDDDDDDDDDDD אני אוהבת את מריסה, כי היא עושה את ריאן חמוד^^XDDD חחחח תשנאי כבר את כל הסדרה וזהו.
XD

purple floyd

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

אני לא שונאת את הסדרה XD סת'
ריאן
סאמר
זאתי שברח לי השם שלה אבל היא חברה של ריאן בעונה 4 וקרציה בשאר העונות
אני פשוט לא אוהבת את מריסה XDDDDD ואת זה שממש התמקדו בה ויעני טוב שהיא לא לסבית/שיכורה/מסוממת/סטרייטית/מפגרת/טיפשה

למעלה