My f***kweekend
מצעד הלהיטים של מקפליי:
OFTR The Heart Never Lies- Danny Version MTG TCFC
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Ricardo-No air [כאבר לשיר של כריס בראון ומי ששר איתו את זה] Ricardo-Apologize James Bourne- What happen to your band James Bourne- All in Avril Lavigne - I'm With You Westlife - Us Against The World
הלהקה המגניבה של השבוע:
McFly Westlife
אלבום שחרשתן עליו:
Ashley Tisdale-Headstrong Avril Lavigne - the best damn thing
קליפ שעשה לכן את זה:
Ricardo - No air Ricardo- Apologize
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
אממ...בחיים היפים של זאק וקודי הפרק עם ג'סי מקרטני.....
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אמממ..מבחן במתמטיקה
משהו ששימח:
אוקי הזמנתי את וונדרלנד!!!!! דברתי יותר נכון צעקתי ברקע כשאחותי דיברה עם משהו מאגליה בטלפון.
משהו שהעציב:
החטופים : אלדד רגב ז"ל
ואהוד גולדוואסר
ציטוטידה:
~אחותי החליטה שהיא מגברת עם משהו שאנחנו מכירות מחו"ל טז לפני שהיא מתקשרת [כי היא יצאה מהמקחת]~ טל:"הדר תביאי לי את החזיה" אני:" למה את רק מדברת בטלפון" טל:"נו לא נעים לי" אני:" אבל את מדברת בטלפון זה לא שהוא רואה אותך" ~נקרעת מצחוק~ [נו טוב ז היה מצחיק אתמול
______________________________ (13:39) המלאכית בלבן: ?? (13:40) =0) жанна: ? (13:41) המלאכית בלבן: בא לך לשלוח לי שוב אצ הדירטי ביצ' כי במחשב שלי בן ז***ה והוא מחק לי אותו ~~~~~~~~~~~~~~~~~הקובץ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מחפשת עבודה ><" (13:43) המלאכית בלבן: תודהההההההההההההההההההההההההההההההההה חולה לך על התחת כבר אמרתי לך? (13:43) =0) жанна: כן כן (13:43) המלאכית בלבן: ~סוגדת לך~ (13:44) =0) жанна: מוחעהחעה....בקצב הזה אני עוד אשתלת על העולם (13:44) המלאכית בלבן: חחחחחחחחחחחחחחחחחXDDDD היית רוצה (13:44) =0) жанна: בגיל 20 ככה... (13:45) המלאכית בלבן: ג'יימס לא יסגוד לך הבנאדן הזה סוגד חמייקל ג'קסון ל* (13:46) המלאכית בלבן: הבנאדם** (13:46) =0) жанна: אני יכולה להיות יותר טוב בתור מיקל ג'קסון ממה שמיקל גקסון יכול להיות מיקל ג'קסון עצמו (13:46) המלאכית בלבן: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נוט (13:47) המלאכית בלבן: הבנאדם מזה סוגד לו את לא מאמינה שאת* הוא יודע לרקוד את כל הריקודים שלו ללכת את ההליכה שלו (13:47) =0) жанна: הליכת ירח (13:47) המלאכית בלבן: אהא (13:48) המלאכית בלבן: וגם הוא קנה נעליים בדיוק כמו שלו >< בקיצור כאפה אמיתי בנאדם כאפות* (13:48) =0) жанна: וד מעט יתחיל לאנוס ילדים קטנים (13:49) המלאכית בלבן: הוא כבר עושה את זה הוא בן 26 או 25 והוא יוצא עם משהי בת 17 (13:49) =0) жанна: פאק טוב אז זה לא (13:50) המלאכית בלבן: מה לא זה? (13:51) =0) жанна: זה לא אונס ילדים קטנים (13:51) המלאכית בלבן: לפני שנתיים הוא יצא עם אחותה הקטנה של האנה [חברה לשעבר לשעבר של דאגי] אבל יש אותי ^.^ (13:51) =0) жанна: ><" טמבל (13:52) המלאכית בלבן: איך ידעת זה הוא? (13:55) =0) жанна: זה מי (13:56) המלאכית בלבן: זה הוא ג'יימס פגר (13:56) =0) жанна: אהא (13:57) המלאכית בלבן: ז'אןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן (13:58) המלאכית בלבן: I MISS YOU
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Ashley Tisdale-goin' crazy
המלצת השבוע:
אל תשפטו אנשים לפי מראה
מאכל השבוע:
תאכלו שוקלד של מקס ברנר!!!!!!!!!!!!!!!
התמונה הכי חמה:
טוב נתחיל בכמה...רובם הם שטויות שלי