ועכשיו, עם המוזיקה...

שונית 7

New member
הי ציפי הסברה היא ששרה איתו אלמונית

ביינתיים עד שמאיה תחזור לארץ מטיול ואז יקליטו אותה ואת ג'קו ואותה ויעשו קליפ שכרגע חסר. ציפי יופי שנכנסת לפורום של ג'קו.זה המקום הנכון בשביל תומכת גדולה כמוך.אם תדפדפי אחורה תוכלי למצוא הודעה ממנו לפורופ כשהשם שלו צבוע אדום.הודעה שכולה אהבה.כמו שכבר אמרת פעם מסתבר שהבחור ממש נחמד ואת יודעת שלא תמיד כדאי להאמין לעיתונאים
בקיצור מוזמנת לקרוא להגיב ולהתעדכן ברוך בואך

ג'קו שלנו

היי שונית, אתן יודעות כל כך הרבה - אם אתן יודעות היכן הוא מופיע או מה עם הדיסק שלו, בבקשה תיידעו אותי. היכן את גרה? אני מנס-ציונה. שבת שלום יקירתי.

שונית 7

New member
הי ציפי כרגע ג'קו עובד על הדיסק

הודיעו גם בחדשות וגם בעיתון היו לו מספר הופעות במועדונים אבל כנראה שהוא הפסיק להופיע כדי להתרכז בעבודה מואצת על הדיסק.כמו כן נראה שהוא ימצא במקומות שעושים אודישנים למועמדי כוכב נולד 5 כדי להציג את השיר שלו לפני המועמדים וכדי להצטלם.צריך קצת להאזר בסבלנות אבל נראה שהכל הולך לכיוון הנכון. כנראה שעם תחילת תכנית כוכב נולד 5 נראה אותו הרבה בלויזיה לפחות אני מקווה כך. תמשיכי לקרוא בפורום כי תמיד כיש עדכונים וחדשות עליו הם מופיעים פה בטוח.

talytal

New member
זה לא רק אצלי?

חשבתי שזו בעיה במחשב שלי... אני פשוט שמתי את השיר ב-mp3 וראיתי את הקליפ איתו ברקע...
מקווה שיתקנו את זה בקרוב.

shongold

New member
תודה טליטל אוף אני נמצאת בעבודה

ולא מצליחה לשמוע לראות כן לשמוע לא למהההההה???? האם משהי הצליחה לשמוע - אז אנא תשמיע קול!!! ואפילו בדממה מוחלטת לראות את ה'כוכבים' הנולדים למינהם ואלה שבאו אחריהם גם כן על רקע השיר שלו של ג'קו אייזנברג - יש כאן יותר מהבעת עמדה! וזה עשה לי להרגיש מאד טוב!

rifkin1

New member
איזה חמוד הוא בהתחלה עם הגיטרה ../images/Emo6.gif

בקטע השני שמראים אותו...

talytal

New member
אני חושבת שיעלו את הקליפ הזה

לאתר של כוכב נולד, בטח בהמשך היום... אולי הם שמו אותו ב"אמבטיה" כניסיון או משהו? מוזר שאין לו סאונד...

talytal

New member
זו לא רק את

נראה לי שהם העלו רק את הוידאו בלי השיר, או בטעות או בכוונה, כדי לבדוק את הקליפ לפני שהם מעלים אותו לאתר כוכב נולד... אין את המוזיקה לאף אחד...

eilati27

New member
טליטל את יכולה לעשות קצת סדר?

אם את מבינה למה אני מתכוונת????
וחוץ מזה יש לך מושג למה לא שומעים את הקישור שנתת?

talytal

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

למה
? מה קרה? וכמו שכתבתי למעלה - כשהבאתי את הקישור, חשבתי שהסאונד לא עובד רק אצלי במחשב... אחר כך הסתבר שהוא לא עובד בכלל. אין לי מושג למה...

למעלה