מסר
T talytal New member 22/3/07 #27 ../images/Emo202.gif ועכשיו, עם המוזיקה... http://www.keshet-tv.com/Ambatia/MediaPage.aspx?MediaID=10540 שיהיו לי בריאים...
../images/Emo202.gif ועכשיו, עם המוזיקה... http://www.keshet-tv.com/Ambatia/MediaPage.aspx?MediaID=10540 שיהיו לי בריאים...
E eilati27 New member 22/3/07 #28 ../images/Emo45.gif תודה... שלך יותר מעניין... חחח.. טוב אולי בגלל שיש שם רק את הנסיך... !!!
T talytal New member 22/3/07 #29 אני משרשרת לכאן את השרשור הקודם עם הקליפ ללא הסאונד, פשוט כי חבל לי למחוק את כל התגובות היפות שלכן... אז לשים לב - הקליפ הטוב הוא זה שמופיע בראש השרשור, ולא זה שמתחתיי.
אני משרשרת לכאן את השרשור הקודם עם הקליפ ללא הסאונד, פשוט כי חבל לי למחוק את כל התגובות היפות שלכן... אז לשים לב - הקליפ הטוב הוא זה שמופיע בראש השרשור, ולא זה שמתחתיי.
L L e e e e e New member 22/3/07 #30 ../images/Emo24.gif תודה טליטל! משום מה גם הקליפ הזה לא מספק אותי. מופיעים שם יותר מדי אנשים
T talytal New member 22/3/07 #31 מסכימה לגמרי... אני אהיה מרוצה כשיוציאו קליפ עם ג'קו ומאיה בלבד, כמו שצריך... ורצוי שיהיה מורכב מצילומים חדשים, ולא מחומר ארכיון, מן הסתם.
מסכימה לגמרי... אני אהיה מרוצה כשיוציאו קליפ עם ג'קו ומאיה בלבד, כמו שצריך... ורצוי שיהיה מורכב מצילומים חדשים, ולא מחומר ארכיון, מן הסתם.
ז זואי לא יחיד New member 22/3/07 #32 תודה טליטל ../images/Emo24.gif ומסכימה איתך ועם לי.... שצריך קליפ ג'קומאיה.... חדש דנדש...
E eilati27 New member 22/3/07 #34 מטורפת... התגעגעתי! נא לרשום... בפסח חייבים להפגש על איזה משקה כשר...
K Karina85 New member 22/3/07 #37 ../images/Emo48.gif../images/Emo72.gif אני רוצה סוואר!!! למה אין אייקון מתאים... חחח פיג'לינג סוור רולז... במיוחד כשזה בחברת המשוגעות המדהימות... חחח! וזואי - תביאי קסילופון...
../images/Emo48.gif../images/Emo72.gif אני רוצה סוואר!!! למה אין אייקון מתאים... חחח פיג'לינג סוור רולז... במיוחד כשזה בחברת המשוגעות המדהימות... חחח! וזואי - תביאי קסילופון...
ז זואי לא יחיד New member 22/3/07 #38 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo48.gif../images/Emo72.gif../images/Emo6.gif סבבה.... סוואר עם קסילופון, סקסופון, מיקרופון.... וג'קופון.... וברורררר שסוואר מתאים רק בחברת משוגעות מדהימות..... הלכתוששש אני אחזור בערב....
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo48.gif../images/Emo72.gif../images/Emo6.gif סבבה.... סוואר עם קסילופון, סקסופון, מיקרופון.... וג'קופון.... וברורררר שסוואר מתאים רק בחברת משוגעות מדהימות..... הלכתוששש אני אחזור בערב....
ד דורית41 New member 22/3/07 #39 טליטל- את האמת? אהבתי יותר את הקליפ שלך. גם בגלל הנפשות הפועלות בקליפ שלך לעומת השני,וגם את העריכה!!!-מ-2 הסיבות.
טליטל- את האמת? אהבתי יותר את הקליפ שלך. גם בגלל הנפשות הפועלות בקליפ שלך לעומת השני,וגם את העריכה!!!-מ-2 הסיבות.
K Karina85 New member 22/3/07 #40 ../images/Emo45.gif וזואי... אם תצליחי לארגן את ג'קופון בנוסף או במקום הקסילופון , אני אגיד לך שאפו... אני הולכת לסידורים
../images/Emo45.gif וזואי... אם תצליחי לארגן את ג'קופון בנוסף או במקום הקסילופון , אני אגיד לך שאפו... אני הולכת לסידורים
R reviital New member 22/3/07 #66 לא!לא! אל תגידו לי שאפספס שוב מפגש אני הולכת להיות בצפון הרחוק והיפה... פליז להתחשב...
N Nova5 New member 22/3/07 #44 ../images/Emo41.gifטלוש,גם אני אהבת ת'קליפ שלך יותר מצטרפת לכל הבנות (פרט לקול בודד מ"עולם התחתון" ) שאהבו אותך באמבטיה
../images/Emo41.gifטלוש,גם אני אהבת ת'קליפ שלך יותר מצטרפת לכל הבנות (פרט לקול בודד מ"עולם התחתון" ) שאהבו אותך באמבטיה
S shongold New member 23/3/07 #72 נובה אני מאד סקרנית לגבי הערה הזו שלך האם תואילי להסביר על מנת שאחכים!
ח חולית5 New member 22/3/07 #47 היי בובות ! יאללה מתאים! מה קורה ? העולם התחתון ? מה לא הבנת? את לא קרימינלית כמונו אה?