ועכשיו, עם המוזיקה...

דורית41

New member
תלוי....

לפעמים אני יותר קרמינלית.....אבל לא הבנתי איזה קול בודד-תכתבי לי במסר ואני אגיד-אהההה.איך לא חשבתי על זה.

דורית41

New member
../images/Emo208.gif

איזה יופי.אני משרשרת לעצמי.המטרה מקדשת את האמצעים....

Karina85

New member
חחח כן תנסי...

איזה כיף כולן פה... חופשי מפגש קוקטיילים בפסח!

hela19

New member
ממש עושה טוב לנשמה../images/Emo66.gifה"ג'קו..

מתוק אמיתי , רק לשמוע אותו , מצמרר אותי לגמריי...מחזיר לי את התחושות שהיו לי בזמן התחרות.. נפלא, הבחור זורם ונותן את כל כולו,,מיוחד במינו..אגדה אמיתית.. שוב, אני חוזרת וחושבת, איך יכלו בכלל לחשוב , לפגוע בו או בכישרונו..זה חזק מאיתנו.. הוא כאן כדי להישאר, ולתת "פייט" אמיתי ומאתגר לעולם המוזיקה באשר הוא.. לא נותר אלא לשבת ולהמתין לראות, איך כולם מתרסקים מפניו..הוא הרי הולך למוטט כאן את כולם.. ולהאמין שנפלה בחלקנו הזכות לעודד ולחזק אותו, ולהיות לצידו כל הזמן..עונג אמיתי.. טוב, תפסתם אותי, בשיא הלחץ, והמתח, אבל לא יכולתי שלא לשמוע אותו, ברגע שנכנסתי הבייתה! חיבוקים ונישוקים.. ושוב, באמת מעניין איזה קליפ יעשו כשמאיה תחזור..מקווה שמוצלח.. העיקר שג'קו שם..

hela19

New member
תני רק להתארגן,../images/Emo155.gifבדרך אל האושר.

אין עלייך מאמי...

talytal

New member
ועכשיו, כצפוי, החליפו את הקליפ

שהיה מקודם, בקליפ החדש. בכל הקישורים לקליפ באתר קשת מופיע כרגע הקליפ הזה.

דובית26

New member
טליטל- אני אורית מהפורום הישן בקשת

זוכרת???????. כל הכבוד על הקליפ הוא פשוט מדהים- איזה כשרון יש לך. את חייבת לעלות אותו לרשת- זה דבר שחייבים בכל בית, אם את מצליחה שימי פה קישור להורדה !!! בבקשה. עוד משהו- את השיר עצמו- בלי הקליפ- כבר יש למישהי? זה גם ממש חובה !!! תודה.

talytal

New member
היי אורית, ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

שמחה שהגעת לכאן! ותודה לגביי הקליפ

רנה6

New member
אוף, כמה מקסים...

טליטל, מקסים...יכולה לראות ולהקשיב כל היום, כל הלילה, כל החיים....אני כאילו מסניפה את זה...

Nova5

New member
שיר, מצאת את המילה נכונה../images/Emo115.gif

קליפ של טליטל ממכר, אפשר להסניף אותו - וכרגע עובדים על הצעת החוק לאישור של שימוש בחומרים כמו: תמונות של הנשוא, מכתבים שהוא כתב לפורום וקליפים של טליטל, במקומות ציבוריים, כמו פורומים למניהם, ובתים פרטיים. הצעות לשיפור ההצעת החוק הנ"ל נא להגיש לוועדת החקיקה של הפורום. חומרים כבדים אחרים יתקבלו ברצון רב. מה שלומך, שיר?

רנה6

New member
תודה יאנה...

שלומי סביר בהתחשב בפסח הממשמש ובא ,ולא ממש מוסיף בריאות הגוף והנפש...ויחד עם הכל עד שהנשוא שלנו יופיע שוב, מוצאת לי זמן לשמוע זמרים אחרים ולפנטז עליו....אוף, קצת גלשתי...למחוק?!...לא למחוק?!...למחוק?!....לא!

shongold

New member
שירוש על איזה זמרים הינך מדברת..?!

ועוד אחרים ...?!עכשיו סקרנת אותי לגמרי... ולמה למחוק דברי חופשי..אף אחד לא שומע...

רנה6

New member
שון, לא זוכרת מה קרה לחתול?!

אוקיי, אם בכ"ז מסוקרנת....זמר אחד קוראים לו תוכי...לא ממש יודעת אם זה מקובל בפורם של הנשוא שלנו, להכניס את כתובת האתר שלו על כל פנים, אני אוהבת אותו כמו בן, היות והוא ידיד טוב של הבן שלי. זמר שני הוא עידן רייכל שהופיע אתמול באוניברסיטת ת"א.

shongold

New member
החתול בטח זוכרת..טבע בתוך השמנת...

תוכי - אחלה זמר ואחלה יוצר. יש מקום לטובים. עידן רייכל..תזכירי לי שוב..? ..וואלה נשמע לי מוכר..אופס נראה לי שהאסימון אוטוטו נופל.. אוניברסיטת ת"א - סחטיין עליו. בטח גם היה קהל איכותי...?!

רנה6

New member
אכן...

היה קהל איכותי ומגוון: גילאיים, נטיות,חילוניים, דתיים...אם לא טועה, היו שם כמה אוהבי נשוא הפורם. בנות, אל דאגה, נשארנו נאמנות!

למעלה