ועכשיו, עם המוזיקה...

shongold

New member
באמת היו שם גם אוהבי נשוא הפורום

מה את אומרת..? עד לשם..הם הגיעו..וואלה התהודה שהאיש מקבל הולכת ומתגברת... מה נאמנות מי נאמנות..דברי בשם עצמך...השאלה לאיזה נאמנות התכוונה המשוררת....????

רנה6

New member
אכן...

יש בעייתיות עם המילה נאמנות בהקשר זה...וזו אכן שאלה פילוסופית...כלומר, האם אנחנו כנשים נשואות המכריזות על נאמנותנו לג'קו, אכן נאמנות...או אולי בכלל לא התכוונת לזה...

shongold

New member
שירשור למה להעמיק בסוגיה כבדת משקל

שכזו...ואולי ניתן לעיניים הנסתרות כאן להמשיך ולתהות....

Nova5

New member
האם יהונתן דגן המעולה

עם ההרכב השני שלא "ג'יי ויוז" ברשימה של הזמרים שלך?

רנה6

New member
יו, יאנה...

סלחי לי שאני בורה ועמת הארץ...לא מכירה אותם. על כל פנים, אל דאגה...לא מחליפה אף אחד בג'קו שלנו. אני צופה בהם וקוראת בשמו.....

רנה6

New member
אני צועקתתתתתתתתתתתת

ג'קווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

shongold

New member
אשמח מאד אם תעדכני אותי למי מבין

הזמרים הקרובים בהם את הולכת לצפות תצעקי ג'קוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו נראה אולי אני אצטףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

הכנסו בהמוניכן לקליפ של טליטל ../images/Emo13.gif

אולי ככה נעלה אותו לנצפים ביותר "באמבטיה".. וככה יזכה לחשיפה שמגיעה לו

shongold

New member
קרן ללא ספק שהקליפ של טליטל

הרבה יותר מדבר אלינו עשתה זאת עם המון רגש והדגשים במקומות הנכונים. וכמובן על טהרת ג'קו - מה טוב מזה? חושבת ש'טדי' הפקות יש להם מטרה לתת את ג'קו במנות מתאימות עם קרדיט על יצירתו האישית - על קולו - וכן גם ליחצ"ן את כל תעשית הכוכב על כל ארבע שנותיה. מכאן שהמגמה להראות את כל ה'כוכבים' הנולדים לדורותיהם + מספרי שתים ושלוש. ומבחינה זו - זה עושה עבורם תיזכורת נאמנה על כל שהיה וגם שיווק מצויין. נותן קרדיט נוסף לג'קו כיוצר מלחין כותב ושר - ו'שם' אותו מעל כולם. על כן ומשום כך אני בעד הקליפ של 'קשת' אולי יוחלף כפי שטליטל טוענת וודאי יודעת. אבל לצורך כל הסיבות שסופקו לעיל עונה על הצרכים.

shongold

New member
משהו נוסף לתת במה אך ורק לג'קו

במסגרת הנבחנים ש'יחרשו' עליו ככול שידרש, לא עושה טוב לו - לתת אותו במינונים כל כך גדולים מקסימלים. מידרוג ביחצ"נות הרבה יותר בריא.! וכן לתת אותו לכאורה שווה בין שווים בין כל השאר - שם אותו על מפת הלגיטימציה ברמת התוכנית.

שונית 7

New member
מסכימה איתך.היעד כנראה הוא לתת

לו לגיטימציה לכליל אותו כחלק מאותה מסגרת של כוכב נולד ומצד שני להבדיל אותו ולהגביה אותו ע"י מתן הקרדיט לשירו ככותב מלחין ומבצע. אבל כמו שאמרת מבחינת ההעדפה הרגשית ברור שאין על הקליפ של טליטל כך שיש מקום לשניהם כמשלימים זה את זה.

shongold

New member
מסכימה לתוספת שלך לחלוטין

לתת במה לשני הקליפים - מעולה!

שונית 7

New member
../images/Emo13.gifהאמת שהעלית נקודה מענינת שלא

חשבתי עליה קודם אבל מסכימה איתךלגמרי,.

לגמרי מסכימה איתך שון, אבל...

אבל מצד שני, לא נראה לי שקצת יחצנות לקליפ של טליטל, תזיק לאיזון העידון... ועל אף המינון המרוכז
של ג'קו שם, קצת ריכוז חזק - לא עושה לו רע. אפילו שאני מבינה מאיפה את באה לגמרי וזה שבקליפ של קשת רק מטפטפים אותו (בנקודות חשובות יש לציין) זה רק עושה לו טוב ומשאיר טעם של עוד.

כלומר, כתוסף חד פעמי

הוא לא עושה נזק - אולי ההיפך ועשוי לקנות עוד כמה ללבות.

shongold

New member
../images/Emo13.gif כתוסף ואפילו לא חד פעמי

הייתי אומרת יותר ממך - רב פעמי - ואין לי ספק שעשוי לקנות עוד כמה וכמה לבבות!

למעלה