ראיון-חדש-ישן

nini18

New member
אהבתי את הקטע שכל היום

אני מחבקת אותך, אומרת לך שאני אוהבת אותך ובסוף את רושמת לענבר שאת מתה עליההה חחחחחחחחחחח כמו שאומרים אאוצ' זה כאב (ענבר גם אני מתה עליך זה לא קשור אליך חח) אבל אני היום כל כך HAPPY שאני בכל זאת ולמרות הכל עדיין אוהבת אותך

mayarel

New member
יאללה קשה לתחזק אותך האא גברת????

כל הזמן אני עונה לך, מציעה לך הצעות מגונות, כותבת לך מכתבי אהבה (אוקי פיקים.. אבל באהבה) כשאת מצוברחת שולחת לך שירים ואחר כך את עוד מתלוננת?????????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מזלת שאני מתה עליך אחרת אני לגמרי הייתי עוברת לחבוט עבור הקבוצה השניה. אה. את הקבוצה השניה... WHAT EVER

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נו טובבבב אבל לא יקרה אם תגידי את זה מידי פעם חחחח
(אני כל כך לא כזאת חחחחח אני חייבת להראות את ההודעות האילו לגיא (כמעט רשמתי אדם חחח) שיקנא חחחח למה לו אני לא אומרת דברים כאלה?? חחחח את רואה כמה אהבה יש לי אלייך שאני נהפכת לדבק חחח)

mayarel

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי אל תגידי לאדם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא כל כך יקנא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיי אני כבר לא יכולה לצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חןחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
חחחחחחחחח הוא ימות מקנאה

ואם הוא יעניש אותי ולא יתן לי שבוע (כמו שאת הענשת אותי אז) אני באה אלייך, את כבר תספקי אותי, חסר לך שלא....

nini18

New member
אהה חחח חשבתי שרשמת גיא חחחח

ברור שגם אדם יקנא חחחחח אני רק לו בטוחה למי לגיא או לי חחחחחחחחח יש לי הרגשה שלי כי נראה לי גיא חוץ מזה שהוא לא נשי בשיט (טוב אולי לפעמים אבל רק קצת אם המחוות הרומנטיות שלו חח) הטעם שלו הוא כוסון, הוא אוהב להראות ולהביע הרבה אהבה (בציבור לא כי אז אני יחנוק אותו חח) הוא אוהב לפנק ויש עוד משהו שהוא די מעולה בו חחח (אני אומרת די מעולה כי אין לי עם מי להשוות חחחח
)

mayarel

New member
../images/Emo6.gif אותי הוא קנה בזה שיש לו את אדם

ברקע של הפלאפון חחחחחחחחחחחחחחחחחח ואת עוד לא רצית לקחת אותו לתיאלנד עם אדם... נו נו נו

nini18

New member
חחחחחחחחחח אני עדיין לא רוצה חחחחח

אדם רק שליייי (אם הוא ירצה בזאת או לא חח)

InbarKiii

New member
אני מתחילה לחשוד

שאתמול בלילה גיא התחפש לאדם או משהו ובגלל זה את כלכך מאושרת חחחחחח או שאדם התקשר אלייך והשמיע לך את כל הדיסק..אין מצב שכל האופטימיות הזאת הגיעה ככה סתם

InbarKiii

New member
חחח כנראה לא רק אותי הפחדת עם האובר ג'וי הזה

חחחחחחח סתם..את ממש חמודה ככה (משוגעת..אבל חמודה חחחח
)

nini18

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif זה המצב הטבעי שלי האמת חחחחחח

חחחחחחחח

InbarKiii

New member
חחח ורק עכשיו החלטת לחשוף אותו? ../images/Emo3.gif

עד עכשיו רק הייתי צריכה להרגיע את הצד הפולני שלך חחח

nini18

New member
מה זה רק לאחרונה היה ככה, בהתחלה הייתי

ככה כל הזמן חחחחחח אני עדיין פולניה ולא הכי אופטימי אבל זה לא סותר את הצד השמח שלי והקצת הרבה משוגע חחח

InbarKiii

New member
חחח כנראה כבר שחכתי איך היה

בימים שלפני לחץ הדיסק D: בכל מקרה, אני מסכימה עם מירב חח תישארי ככה ואנחנו נהיה בהיי מטורף,מאושרות ושמחות כשיצא הדיסק ולא נדאג בכלל D:

InbarKiii

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

PG בדרך כלל לא שווה כלום..סורי
חחחח אגב, יש לי עוד כמה המלצות לשלוח לך D:

למעלה