יום ראשון

Little McMickey

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo68.gif../images/Emo65.gifיום ראשון../images/Emo37.gif../images/Emo42.gif../images/Emo140.gif

הלו בנות מקסימות שלי
צהריים טובים לכולן ושיהיה יום נעים D: קודם כל רציתי לומר שכל פעם שאני אפתח אני יעשה גם מין שאלה יומית שכזאת
אז תשימו
אז ככה היום התעוררתי בשמונה וחצי והתחלתי במסע התארגנות- למה
כי היום יש צילומים לספר מחזור!! התאפרתי והתגנדרתי וסידרתי את הפן
שגם ככה נהרס בגלל המועדון החרא שהייתי בו יום שישי...אבל יצא בסדר. והצלמת ממש חמודה!! היא צילמה 4 תמונות ואני בחרתי ת'הכי יפה מבניהן! ככה אני אוהבת
יום שלישי יש עוד צילומים אבל של כל הכיתה חהחה. ודיברתי באסמסים עם סיוונוש שלי
על הבוקר וחשבתי שכולם מתעוררים באותו זמן והתקשרתי אליה בשיעור
בכל מיק, איחרתי והיה לי 2 שיעורים היום ומאחד הברזתי- ספורט, כי למי יש כוח
ואני מנצלת את השרשור הזה כדי לאחל שוב ליובל מזל טוב עד 120
השאלה היומית מהו המשקה הקל המועדף עליכם? עליי-מיץ ענבים
רק את זה אני שותה, זה ומים כל חיי
התמונה!! היא כל הזמן מצחיקה אותי מחדש.. אני אומרת אותה לעצמי כאילו שאני הילד הזה ואני כזה מפחדת וזה כל כך מצחיק!!! XDDD

rox love BSM

New member
אממממ

נשארתי היום בבית כי אני חולה וראיתי 3 פרקים של UC&P של מקפליי שהיה בהיטס ו 5 הלהיטים הגדולים של מקפליי ושתיתי תה מגעיל עם חלב שנראה לי רק גרם לי להרגיש יותר גרוע. :/ ואממ זהו. אה והמשקה האהוב עליי זה תפוזים או תפוזגזר של תפוזינה.

גרבע

New member
S: גם אני חולה

וזה משפיע עלי לא טוב XD כי בדרך כלל שאני חולה אז אני חולה חודש,וזה מציק כי כל הבטן שלי מתה להקיא .בלע
והלילה חלמתי חלומות מטומטמים כמו כל פעם XD חלמתי שאני מתה כי איזה סלע כבד שאחותי המציא פוגע בי
[תשאלו אותי XD] וחלמתי שטל[מהפיק של בוט] תופסת את דאגי עם דני ואז היא שולחת אותו לאזקבאן OO"
נו הכלא מהארי פוטר XD

ענבז

New member
לחץלחץלחץ-אנ נוסעת עכשיו למיונים למשלחת..

"זרעים של שלום" , מכירות? קיצור עברתי שלב אחד, היום יש עוד שלב ו...אמאלהההה! עוד שתי דקות אני יוצאת אבל הייתי חייבת לפרוק גאד אני כל כך בלחץ, לא זוכרת כלום ממה שלמדתי (יש מבחן), החולצה לא יושבת טוב, השיער לא מסתדר, הפלא לא נטען בעע! בהצלחה לי :)

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifחחחחחח אני קניתי היום מיץ ענבים! XDDD

והיה נורא נורא נחמדמד להתכתב איתך היום! למרות שלא עזרת לי במבחן
אבל לונורא חברה שלי עזרה והיה לי פשוט דף עם סיכום על השולחן והמורה המפגרת לא שמה לב!
XDDDDDDDD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifאסור להעתיק במבחנים../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

XDDD

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifחחחחחח הסתמסתי איתה על התשובות והיא היתה

בכלל בכיתה אחרת! XDDDDDDDDDDDDD הכי קורע היה שצילמתי לה בפלא מעגל חשמלי ושלחתי לה תשאלות והיא אמרה לי תתשובות!!
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ילדה קרועה XDDDDDDDDD ילדות בשכבה שלי צילמו בפלא איזה מחברת של מישהו עם איזה סדר כלשהו ואז ראו את זה במבחן XD ויש לי ילדה בכיתה שכל הזמן מעתיקה ממני
LOL XDD

butbut

New member
אצלינו העתיקו בבגרות..../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

karinava

New member
קיבלתי 96 במבחן באנגלית../images/Emo6.gif

זה הציון הכי גבוה בכיתה של 5 יחידות

למעלה