יום ראשון

Little McMickey

New member
איפה הן גרות?../images/Emo11.gif

אני מביאה אליהם את חמימו, ואני והוא נהרוג אותן אחת אחת
זו*ות!!!

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

יוגורט XD גאד פגר את כזאת ילדה קרועה

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifXDDDDDסורי על הדוחף אבלXDDDDזה קורע!

XDDDDDDDDDDDDDDD אני קוראת כזה פתאום מתחילה לצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יוגורט
דיי,עודדת אותי הערבXDDDD צחוק משחררXDDD

michalie XD

New member
מי הבנות האלה?

אני וכולם ניכנס בהןןן אחת אחת שלא יעצבנו אותי הן לא יודעות שיש לך פה יותר מ-20 בנות בפורום שייכנסו באחת אחת מהן

גרבע

New member
אומגגג ../images/Emo12.gif

התינוק המהמם ההוא שציירת?! את רצינית ?! OOOOOOOOOOOO: סוף מר ואכזר! אומגדדדדד

kelly7i

New member
איזה חארות!

זנות לשמה. כאילו כמה תת רמה צריך להיות כדי לעשות דבר כזה?

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo69.gifיום מצורפת><כואב הראש../images/Emo70.gif

איככ איזה יום... סתם מעצבן כזה... נמאס לי מהכל... והיה לי שוב שעתיים צרפתית בסופהיום וזה עושה לי תמייייד כאב ראש=[ באלי להרוג אותההה אבל אולי נתנחם בכך שאני אלך לקניון...=] אוהה ויש לי ללמוד למבחן,לנגן,לשלים חומר ואולי ללכת היום לשיעור גיטרה,ולשלם לטיול מהסניף.... עמוס><בכלל,כל השבוע!>< ד''א מחר אהובינו מתחילים להקליטטט
אני מתה לשמוע את השירים האלההההה
יום טוב

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifאווו יום ... נחמד ../images/Emo9.gif

בבצפר היה הכי מצחיק בעולם בשיעור של"ח כמה ציטוטים כתבתי במחברת בשביל המקוויקנד XD בחחים שלי לא צחקתי ככה
אה ושיחקנו בספורט כדורגל בנות זה כ"כ מצחיק וכיף
אממ קיבלתי דוארדוראנט וקרם גוף ממי שעשיתי הגמד וענק
שעתיים אחרונות במקום מדעים [תודה אלוהים
] היה לנו הרצאה על תאונות דרגכים ובא אלינהו יהודה בארון או משהו כזה שיהה ב99 שוער של מכבי חיפה שעבר תאונת דרכים קטלנית זה היה עצוב
ועכיש ואני ממש חורשת למבחן מחר במתמטיקה כי אני חייבת חייבת חייבת לקבל לפחות יותר מ-80. ~הלכתי לחרוש~ כמה הודעות קטנות: 1. יובל מזל טוב
2. בת-אל אל תיי עצובה שהרסו לך את התינוק, זאת ואמרת זה כן עצוב אבל תתגאי שעשית כזה ציור והן סתם פושטריות מקנאות
ומזל טוב לעוד יומיים
3. פרפל קשוחה.
מישהי רוצה חיבוק
באלי לתרום היום

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif אני אוהבת את המחשב הזה לה לה לה D:

האמ... אז סתם היום עבר סבבה בשעתיים האחרונות הייתה לנו פעילות חברתית באודיטוריום ואני ושתי חברות שלי עשינו רעש אז העיפו אותנו מהאולם >< ואז סתם ישבנו שעתיים בחוץ בשמש ודיברנו עם חברה שבאה לבקר בביצפר[היא עשתה גוונים כחולים בשיער איזה יפה זה גמני רוצהה ולפני זה היה לה סגול שזה עוד יותר יפהה!!><]... ובחמש וחצי בדיוק עוד רבע שעה ישלי תור לגבות פעם ראשונה כן כן פעם ראשונה!!! ואל תחשבו שאני עם חד גגבה איכסה אני בקושי צריכה ובכלל עד לפני כמה חודשים היה לי צורה טבעית :].. זהו
.... HAND

RAVeN 57

New member
../images/Emo95.gifמייסאנדיי!

צהריים טוביקים לכווולן! [ואוו התחלתי להיות מושפעת למייקי שמוסיפה 'יק' לכל דבר] אז אם מישהי שמה לב החלפתי מאומץ.. אבל זה בקטנה, ועכשיו ליום המפגר שלי
שעתיים ראשונות היה לי אגרואקולוגיה [שילוב מזעזע של איות וסביבה וחקלאות] ויצאנו לחצר של בצפר כדי לשמוע על שמות של צמחים ולשתול צמחים מטפסים. מזל שחן דיברה איתי במשך כל השעתיים האלה אם לא הייתי מתה ממזמן.
שעתיים שנייות היה לי מתמט' ולמדנו על סטיית תקן, אומנם זה נושא קל אבל מייאש לפתור אותו
שעה שלישית היה אנגלית.. גרמר-אין עוד מה להוסיף, אני סתומה ובנס ענקי אני ב4-5 יחידות
שעה רביעית עוד הפעם אגרואקולוגיה [בשעתיים הראשונות חילקו את הכיתה ל2 ובשעה הרביעית זה כולם יחד] ועוד הפעם כמעט מתתי, בפעם זה היה בכיתה וחילקו דף עבודה. אף אחד לא באמת עבד
3 השעות האחרונות היה לי תקשורת ועשינו תרגיל תאורה, והקבוצה שלי עשינו מישהי [אהמאניאהמ] עומדת עם מטריה ושלג מנייר [מה לעשות שאין תקציב] יורד עלייה והיא מחכה [לא ידוע למה, רק ידועה ש'נוו מה קורה איתו? כמה זמן לוחק'] ואז מאור יום הגיע הלילה. וזהו.. ועוד מסר לאומה
ערסים יש גם באמריקה, רק ששם הם לובשים בגדים גדולים, שומעים ראפ ולא מדברים ב-ח' ו-ע'.

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifרייבןןןןןןןןןןן ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

RAVeN 57

New member
../images/Emo95.gifונסיץ'!../images/Emo99.gif|../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

michalie XD

New member
רייבנשושה ../images/Emo24.gif

איי יאיי יאי אני משפיעה עלייך יותר מידי הא?

RAVeN 57

New member
../images/Emo95.gifטו מאץ' SMSים XDD

*חייבת להיגמל.. מחר אמריקקים!*

yael0000

New member
איזה קטעים פה ווהו ווהו../images/Emo211.gif

עלק חהחה עוד יום עבודה שגרתי בחנות שלי ובקושי עשיתי משהו. LOL לא הספתקי כלום חהחה הקטע הכי מצחיק היה , ואני אל גזענית וכלום אבל םוט זה היה מצחיק שבא מישהו ערבי לקנות ואז אחת העובדות שזה המחלקה שלה! לאר רצתה לדבר איתו אז היא שלחה אותי ואחרי זה האו עושה לי כזה "מי שלח אותך?" ואני "אף אחד" אוז הוא מדד כזה ג'קט לערב והוא כזה זה מתאים לי? אם אני קונה את זה תוך עכמה זמן אני מתחתן? והתחיל לדבר איתי על חתונה וכל זה והוא כזה "מה את לא חושבת על זה?" אז אמרתי לו שלא אני רק בת 18 וצריך קושדם חבר וכל זה והוא אשכרה חשב על מה שאמרתי הואו כזה "לא , לא צריך חלבר ישר חתונה וזה הגיל להתחתן" ואחרי זה הוא מן סוג של שאל אם אני רוצה להתחתן איתו והוא כזה מה למה את לא רוצה להתחתן עכשיו? אז אמרתי לו שיש לי צבא אז הוא כזה"בואי תעשי צבא אצלי" "אני יהפוך אותך למלכה" ואני מסבירה לו שצריך קודם לצאת ולראות שמתאימים וכל זה ואז הוא בא לי בשלא צריך לצאת ואחרי החתונה מכירים את הבנאדם ומתאימים לו וזה כופרות וכל זה

למעלה