יום ראשון

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifעוד המון חיבוקים../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ואממ למה היית בבית משפט? ><" אל תדאגי מחריהיה יום יותר טוב ואם לא אנחנו כאן כדי להביא לך חיבוק ולשעשע אותך ומקפליי פה כדי שתסתכלי בתמונות שלהם ותחייכי/ סרטונים/ שירים [:

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifDD=תודה רבה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo3.gif

אממ...כי יש לנו חוג משפטים
אז לקחו אותנו לראות מזה משפטOO ובאמת היה היום יותר טוב אבל עדיין מעצבן... חברות שלי אחרות עצבנו אותי שוב חחח והיום אני הולכת להתרים לאלו''ט...ואני אולי אראה את מי שאני אהמ...מחבבת(:)
לא אמרתי כלוםOO XD אנייוואי תודה רבה לך!!!:]]] 333>

MelMcFly

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

גם אני הייתי בבית משפט, אבל בכיתה ו' לקחו אותנו, זה היה של חוג כזה למשפטים .. אבל היה משעמם רצחח כמעט נרדמתי XDD הנה תמונה שלבטח תשמח אותך חח XDD או שלא [?]

גילולית

New member
../images/Emo205.gifיום רביעי(כי אני בדיליי) החרא שלי.

1:לא מומלץ לקריאה לאנשים עם מצב רוח טוב(
), בעלי לב חלש, לנשים בהריון, ולילדים מתחת לגיל 6.
2:חפירה. (אוף למה נעלנמו האייקונים של טו בשבט היה שם את חפירה
) אוף. יום חרא. פשוט יום חרא. למעשה[
] היום הזה כל כך חרא- שאני וחברה שלי הכרזנו רשמית על השישי לפברואר כיום הכי חרא בשנה.-->אסור לצאת בו מהבית מהיום עד לשנים הבאות. למה? כי הוא חרא. וצריך להימנע מהחראות שלו. נתחיל:(|מהרהר|חבל שאין אייקון של נקודותיים.
-קרמבו. תדמיינו שזה חרא, כי לא מצאתי אייקון של חרא. אוף, אבל למה? אני כל כך התאמצתי. 57.חמישימ-ה ושבע-ה. חמישים ופאקינג שבע. זה הכל. 2 נקודות מעל נכשל., ושלא תבינו לא נכון, אני לא סוג האנשים שעושים ביג דיל מציון. כנראה בגלל זה הציון הכי נמוך שלי היה 0.אפס גדול ועגול.במתמטיקה, כמובן. אבל הפעם- הפעם אני אשכרה ישבתי ועשיתי את כ-ל התרגילית שהיא נתנה, ולא כמו כולם- רק כמה לדוגמה ותרגול וזהו. את כולם. פעמיים! והדבר הכי גרוע הוא, שלנוכח[
-] ההתמודדות שלי עם מתמטיקה לאורך השנים אני באמת שזה המבחן הראשון שאני תאכלס באתי בגישה של "וואו, הפעם אני יכולה לעשות את זה" ולא בידיעה של "טוב, עוד נכשל לתועודה". יואו!איזה יום חרא. מאאן, אני כל כך יורדת להקבצה ב'. אפילו המורה שלי אמרה במילים אלו- ב'- בבצפר שלנו- זו זנות. מה זה אומר?, שלא לדבר על העובדה שבסוף המבחןכשיצאתי מישהו זרק נסטי מקומה ראשונה וכן- הוא השפריץ עליי, ובאופן אירוני, יש לומר- ביום החרא הזה, אני אשכרה דרכתי על חרא. הרי, באופן מטאפורי, כשדורכים על חרא, זה לא אמור להיות כאילו רמסת את הרוע? אבל לא. כי כשעשית את זה- כשרמסת את הרוע משהו רע קרה לך. אז לדרוך על חרא זה סתם דבילי ו..חרא... שלא לדבר על העובדה שבול בקטע הזה של ההודעה נסגר לי האינטרנט ועכשיו אני כותבת את כולה מחדש.וגם שהרגע עוד שניה שלחתי אותה לשירשור יומולדת של בוט(
). למרות שאף אחד לא קוראת, אז זה לא משנה. זה בסדר- אתן ממש לא חייבות, אני סתם פורקת.אררג.. נקווה שמחר יהיה יותר טוב.הרבה, יותר טוב. -
- דונט וורי בי האפי (או כפי שיש לומר במקלנגוויג' (שפת מקפליי):NO WORRIES אני פשוט אשלח כי אני לא רוצה שהיא שוב תימחק וכי אני לא יכולה להפסיק לכתוב(אהעהעהעהעה.די.) נ.ב.- אל תקחו הכל ברצינות.XDD(אבל תקחו חלק
)

למעלה