יום ראשון

HiLa0mcfly

New member
יום ראשון-קקי של יום S:

נאממ זה היה יום גרוע ביותר >> מבחן במתמטיקה שלא ידעתי כלום. התחלתי היום ב -9 אחרי שאתמול התפחללתי שהמורה לאנגלית לא תבוא כדי שאני לא ידע את הציון במבחן,והיא לא באה :]. הלכתי לבצפר לבד S: היה משעמם רצחחח לבהות בעצים ועם האמפי באזניים. הגעתי היה לי שיעור מורשת,המורה סתם בלבלה לנו תשכל.. אבל! לא הקשבתי העדפתי לעשות חזרה למבחן. בהפסקה נשארתי גם ללמוד...ושהחברות שלי יסבירו לי והם הסבירו לי דברים שבכלל לא היו בסוף במבחן :|. אחר כך היה לנו ספרות,מי הקשיב לעזאזל לסיפורים המשעמים של המגוון הדפוק הזה?! אז התכוננתי. ואז מתמטיקה המבחן>>אוי לי?~ כל היום חשבתי לעצמי כמובן היה גרוע ביותררררררררררררררררררררררר את כל החלק של אלגברה המסריחה שזה 60 נקודות לא ידעתי.ולא יצא לי טוב ואת החלק של גיאומטריה של ה 40 נקודות ידעתי חלק..והפלצתי מלא נימוקים מסריחים חברה שלי ביקשה עזרה אז הסתכלתי על המבחן שלה,ופתאום המורה המטומטמת התחילה לצעוק עליי. "אני לא מאמינה עלייך,לכי תעברי מקום מיד!" ואני בשיא טיפשותי,"מה עשיתי?" "את יודעת טוב מאוד מה עשית! אני לא יביך אותך מול כל הכיתה" ס'מורה טיפשה. נגמר המבחןןןן הגשתי שלוש תרגילים מהאלגברה רק... שלא ידעתי את השאר. ועשיתי אותו תרגיל מאה פעם כדי שתצא איכשהו תשובה נכונה וגם אלה בספק>> הלכתי להוריד את הכלבה של בן דוד שלי.. היא עודדה אותי עם הקפיצות שלה שלא ראתה אותי שבועיים אז היא התנהגה כמו סוס.. ואז.....................................! באתי הביתה..פתחתי טלוויזיה פתאום אני שומעת אלה אלה אא אא אא אאא והתחלתי להגביר ולראות.! חיכיתי לאחותי שתחזור מהבצפר שאני יחמם את האוכל.. חיכינו לאי ואכלנו~~ זה היה היום הכי מעצבן בחיים שלייייייייייייייייי אני שונאת אותו כ"כ. שאלה יומית: אממ קוקה קולה:] מה הייתי עושה בלעדיי זה

AlmA XP

New member
יום ראשון היום? ../images/Emo2.gif ../images/Emo9.gif

דווקא היה לי יום נורא נחמד
הלכתי בבוקר עם ההורים שלי לשיחה עם רכזת השכבה (הדבה) כדי לדון בנושא: אני טיפשה ולא יודעת מטמתיקה. בכל מקרה, הסיכום הוא: אני לא עושה מחר את המבחן (מה שאומר שאני לא הולכת לשעתיים ראשונות ונשארת לישון בבית) ועושה מועד ב' שהוא בסוף מרץ D: מה שלא טוב בזה, שעכשיו המורה הפסיכופטית שלי תשנא אותי : \
אחר כך, לא היה כזה נורא, שיחקנו כדור-רגל בספורט ואני הייית השוערת המעולה... בשל"ח היה אחד המצחיקים XDDDDD אמ.. ואז במדעים נוחכנו לדעת כי המורה, שהייתי בטוחה שמתה, חיה ונושמת עם תוספות שיער (הקרחת לפתע נעלמה!) והייתה לנו הרצאה... ואז הלכנו לאכול במרכז, ויעל נחנקה כל הזמן כי נורא צחקנו XDDDD אני אפילו לא זוכרת על מה XDD ואז היה לי אימון, והיה כלכך אמ.. מפחיד, מצחיק, מעייף, ומלוכלך XD מפחיד- יש לנו טרמפולינות ענקיות כאלה, וקבוצה של אנשים סידרו אותם, ואחת הטרמפולינות נפלה לילדה על הרגל.. עכשיו הם ענקיות! עם ברזל וזה.. והרגל שלה נהייתה כחולה ונפוחה והיה מזה מפחיד
מצחיק- כי היו מלאאאא פשלות XDDDDD ואני אומרת לחברה שלי: עדי תרוצי מהר כדי שאני לא אצא לאקובטיקה לבד. והיא שחכה לרוץ XDDD ואני נשארתי לבד והתפוצצנו מצחוק שעה בערך XDDDDD מעייף- נו.. אימון 4 וחצי שעות, הכל על פרקט (כי אנחנו מופיעים מחר בחצי גמר גביע הארץ בכדורסל!!!!!) מלוכלך- זה ריצפה כולם מזיעים ומסריחים... ויש מגעיל כזה XDD בכל מקרה, בסוף קיבלנו 2 בגדי גוף חדשים!!! 2! זה כבר שלושה בגדי גוף בשנה!!! והנה תמונה של אחד מהם
היותר יפה
הוא על השטיח המסריח אצלי החדר XD אושר גדול D: נמ... זהו

גילולית

New member
../images/Emo205.gifגמאני עברתי את עניין המתמטיקה בדיוק כמוך

חיפשו לי דיסקלקוליה[
] שזה קמו דיסלקציה אבל במתמטיקהXDD אבל לא מצאו ועכישו אני נרקבת בא'2(שלוש יחדות) עד סוף ימי:\ סתם פשוט ממש לא רציתי שיעורים פרטיים, בסוף שוכנעתי ועכשיו אני פסדר כזה..

AlmA XP

New member
גם אני! בדיוק ככה!

אני בא2 ואני גם הולכת לקחת שיעורים פרטיים ולעבור איבחון XDDD איזה מגניבות אנחנו
XD

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifחעחע גמאני בשלוש ויש לי מותאם!

כי יש לי דיסקלולוקידה XDDD

גילולית

New member
../images/Emo205.gifחח לי לצערי אין../images/Emo69.gifאז אני עכשיו לומדת

למבחן ואיך זה יכול להיות שלבני גורן יוצא בתשובה (3+2A)(2-A3) ולי יוצא: (A3+2)(3-2A) שזה אותו דבר רק הA לא במספרים הנכנוים!!(וואי ממש קשה לכתוב פה את התרגיל) @#$%^&*)&%^$%^&*)&%^$%^&*&*&)^$*^&$*&^)^%)&^*^%&%$^#$%$^&%*%$^&#%^$%^%*^&) ^*$^^#%^^&^*&*)*&%^$%^&*)&^#$%^&*&^%$%^&*&^%^&*&^%^&*)*&^%$%^&*)*&^%$&^)*&)%^ ^%$#$%^&*&^%$#@#$%^&*$^%$&^$*$%^#$%@$!#%^%^&%)*)%&%^$@#@%$&$%^$#@%$ %$^%^@%$@%$@^%#&#$&#^$%#$@%#@%$#$#%$^%&^*&*%&%$^&#%^#^$#^$#^%&*)*&()*(*)&%*%^&%$^%#$%$%#$@%#$%^@$@%$#^%&^%*&^*&)^)*&^()&^)*&%*&%$#&%^#^%$#^%$

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo122.gifלא כתבתי נכון את התרגיל- יצאתי מפג

רת.. אבל עדיין..אררגגגג..

NoNo xD

New member
יום ראשון שלי :) ואני צריכה עזרה !

קמתי בשעה טובה הגעתי לבצפר עייפה .. שעה ראשונה היה עם המחנך אבל אנחנו עם מפעילה כזאת אז היה פתטי קצת שהיא נסתה לדבר P: אחר כך מדעים משעמם .. שעתים מתמטיקה אבל המורה הייתה חולה אז המורה שלי לאנגלית באה להחליף כבר פחדתי יהיה ארבע שעות אנגלית ! [כי אחרי שעתיים מתמטיקה יש שעתיים אנגלית] אבל היא סתם נתנה לנו עבודה במתמטיקה שאף אחד לא עשה אז כולם שמעו מוזיקה ודיברו XD שעתיים אנגלית היה מזעזע והיה בוחן פתע שהלך לי גרוע לא ידעתי כלום ! אבל המורה ראתה שנלחצתי [כמו תמיד הגן הפולני משתלט] אז היא אמרה לי לעשות מה שאני יודעת והיא לא תחשיב לי בציון כי בתכלס יש לי ציונים טובים באנגלית שהבוחן הדבילי לא יהרוס לי !! אני צריכה עזרה .. [= המחשב המפגר שלי דוחה אימיול וקאזה וכל תוכנת הורדת אפשרית .. ואין לי הרבה שירים במחשב גם לא של מקפליי [יש לי רק מה שטל שלחה לי ולא יצא לה הרבה לשלוח לי אבל תודה לטל כפרעליה XD] אז עם אתן יכולות לומר לי מאיפה אני יכולה להוריד שירים [אבל לא רק לשמוע אותם שיהיה אפשר להעביר אותם לפלאפון וMP3] תודה מראש :) XDD שבוע מנפיק לכולן ! [נראלי זאת מילה בצרפתית XO]

just orr

New member
יום משעשע.. בערך O_O

אח שלי התחרפן על כל הראש XD בסופ"ש ציטוטים
אמממ היום לא היה משו מעניין בבצפר חח >< אחר כךךךךך הלכתי לילדה אחת בגן שלי ועשיתי לה סוג של בייביסיטר בהתנדבות חחח כאילו, פשוט שיחקתי איתה וזה... כי היא חולה באבעבועות רוח והיא כל הזמן בבית
מסכנה
יש לה חדר כזה מהמםםםםם יואוו הלוואי עלי O.O ואחר כךךךךך הלכתי לחוג. חחח ואחר כךךךך אח שלי התחרפן בבית. וכתבנו שיר כל כך מצחיק על דוד וגוליית!! XDDDDDDDDDDDD (הוא היה צריך לעשות את זה כעבודה לבצפר, ועזרתי לו. XDDD) דגימה קטנה: "דוד היה נחמד קטן אבל נחמד" ברור ששינינו את זה חחחחחחחח XD ואחר כךךךךך... אין אחר כך. זהו XD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifגאאאאאאאאאש../images/Emo70.gif

יש לי עכשיו מבחן במתמטיקה. מבחן גדול אני חייבת לקהבל מעל 80, חייבת
תאחלו לי בהצלחה
גאש אני לחוצה
~עפתי להתארגן~ יום טוב אבריבאדי

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

רוצה לספר

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifחזרתי הביתה מבואסת|:

היה לי יום רע. הלכנו לבית משפט מטומטם [שהיו בו המון עבריינים חתיכים
] וחברות שלי ביאסו אותי גם היום וגם בכלל..משבת|: וקיבלתי מכה בתחת שישבתי באוטבוס על הסוגר של החגורה!
זה עדיין כואב=[ ואיבדתי את הכרטיסייה שהיא היתה די חדשה ויש לי מחר מבחן>< וסתם חרא חיים=||||| >< אבל עכשיו יותר טוב
נראלי
בטח מחר יהיה שוב חרא ותודה על החיבוק

למעלה