יום ראשון היום? ../images/Emo2.gif ../images/Emo9.gif
דווקא היה לי יום נורא נחמד
הלכתי בבוקר עם ההורים שלי לשיחה עם רכזת השכבה (הדבה) כדי לדון בנושא: אני טיפשה ולא יודעת מטמתיקה. בכל מקרה, הסיכום הוא: אני לא עושה מחר את המבחן (מה שאומר שאני לא הולכת לשעתיים ראשונות ונשארת לישון בבית) ועושה מועד ב' שהוא בסוף מרץ D: מה שלא טוב בזה, שעכשיו המורה הפסיכופטית שלי תשנא אותי : \
אחר כך, לא היה כזה נורא, שיחקנו כדור-רגל בספורט ואני הייית השוערת המעולה... בשל"ח היה אחד המצחיקים XDDDDD אמ.. ואז במדעים נוחכנו לדעת כי המורה, שהייתי בטוחה שמתה, חיה ונושמת עם תוספות שיער (הקרחת לפתע נעלמה!) והייתה לנו הרצאה... ואז הלכנו לאכול במרכז, ויעל נחנקה כל הזמן כי נורא צחקנו XDDDD אני אפילו לא זוכרת על מה XDD ואז היה לי אימון, והיה כלכך אמ.. מפחיד, מצחיק, מעייף, ומלוכלך XD מפחיד- יש לנו טרמפולינות ענקיות כאלה, וקבוצה של אנשים סידרו אותם, ואחת הטרמפולינות נפלה לילדה על הרגל.. עכשיו הם ענקיות! עם ברזל וזה.. והרגל שלה נהייתה כחולה ונפוחה והיה מזה מפחיד
מצחיק- כי היו מלאאאא פשלות XDDDDD ואני אומרת לחברה שלי: עדי תרוצי מהר כדי שאני לא אצא לאקובטיקה לבד. והיא שחכה לרוץ XDDD ואני נשארתי לבד והתפוצצנו מצחוק שעה בערך XDDDDD מעייף- נו.. אימון 4 וחצי שעות, הכל על פרקט (כי אנחנו מופיעים מחר בחצי גמר גביע הארץ בכדורסל!!!!!) מלוכלך- זה ריצפה כולם מזיעים ומסריחים... ויש מגעיל כזה XDD בכל מקרה, בסוף קיבלנו 2 בגדי גוף חדשים!!! 2! זה כבר שלושה בגדי גוף בשנה!!! והנה תמונה של אחד מהם
היותר יפה
הוא על השטיח המסריח אצלי החדר XD אושר גדול D: נמ... זהו