יום ראשון

../images/Emo54.gifאני עושה מבחנים באנגלית כל הזמן. ../images/Emo12.gif

נו, ככה זה כשלומדים לתואר ראשון באנגלית. XD

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifהמורה שלנו כבר עשתה לנו מאה מבחנים

מתחילת שנה!! נשבעת לך היא לא מפסיקה לתת לנו מבחנים!! מלא כבר עשינו.. מה שטוב הוא שבכולם קיבלתי בין 75 ל-100 XDDD שזה די טוב ואני משתפרת :)))

karinava

New member
כל הכבוד, לנו זה היה מבחן ראשון

ובהתחשב לעובדה שזה הציון הכי גבוה בכיתה של 5 יחידות וזה כולל ילדים שהיו אמורים להיות בדוברים, אני מאושרת. חוץ מזה פעם הייתי בסביבות ה-60 באנגלית והעלתי את הציון שלי לבד! אז כבוד
אני גם די צריכה אנגלית כי בסוף שנה אני נוסעת לשליחות בארה"ב

michalie XD

New member
כבר הגיע יום ראשון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זה עדיין לא נקלט לי איך הימים/שבועות עוברים לי מהרר בטילל
טוב היום הלך לי דווקא די טוב... אני קמתי התארגנתי תוך חצי שעה [שיא] התחלתי לקרוא את הפיק של בוט יצאתי מהבית והלכתי לבצפר. בבצפר - לא איחרתייייייייייייייייייי [עוד שיא] שעה 1 - ספרות - היה לי מבחן בספרות,(אתמול חרשתי על ספרות) אז אני לא מקבלת נכשל
שעה 2 - של"ח - המורה דיבר איתנו על כל מיני שטחים שאחד בשם אבושישליק מכר לכל מיני אנשים אז הוא הוציא 250 שקל מהכיס ואז עשה כאילו הוא משלם לי את הכסף ואני מוכרת לו, אז הוא הביא לי את ה-250 ואני כולי מחוייכת יאיי 250 שקל אז הוא כזה הזיז את היד מהר וייבש אותי
שעה 3 - ספרות - המורה חפרה לנו בשכל שעה 4 - מקרא [תנ"כ]- כמעט ונירדמתי באמצע השיעור מרוב שיעמום. שעה 5 - אנגלית - תהרגו אותי אבל אני חולה על המקצוע הזהה
זה כיף לדבר אנגלית לקרוא דברים באנגלית אני חולה על זה ובא לי כל כך כל כך לגור בחו"ל ~חוזרת הביתה~ חזרתי הביתה הדלקתי טלווזיה פתחתי היטס אמרתי לעצמי "יאללה מיכל תשאירי את הערוץ אולי יהיה משהו מעניין אחריי שהיה שעה וחצי של מקפליי" פתאום אני שומעת את תחילת 5 קולורס ואני כזה צורחת ותכף מזילה ריר מרוב אושרררר

הציטוט הכי מצחיק בעולם

סורי שאני לא קשורה אבל לא היה לי כוח לעשות את כל המקוויקנד והציטוט הרג אותי המשתתפים: אני (ענבר) חברה שלי ליאורה (שכל הזמן יורדת עליי שאני אוהבת את מקפליי) והמורה העתיקה שלי לתנ"ך. הלוקיישן:הכיתה. לומדים על מגדל בבל. המורה שלי לתנ"ך:"הבבלים כבר בנו מגדל ממש גבוה, הם כמעט הגיעו לגן עדן, הם היו צריכים רק עוד קומה או שתיים!" ליאורה:"או את אחד הבנים של מקפליי" אני:"למה?" (תוהה איך היא תרד עליהם עכשיו) ליאורה:"כי הם מתרוממים" אני לא בעד לרדת על מקפליי או על הומואים אבל זה פשוט הרג אותי כמעט השתנתי בתחתונים. המורה לא מצאה את זה משעשע.

butbut

New member
../images/Emo191.gifפאק**ג יום מסריח../images/Emo70.gifשונאת ת'בית ספר הזה!

פשוט.. שונאת!!! כול היום שלי פאק**ג התקלקל!! בגלל כמה בנות חראיות קנאיות.. שפשוט קשקשו לי על הציור של התינוק!!!!!!!!!!!!!! והייתי צריכה פאק**ג לנסות לשחזר אותו
!אבל זה לא עוזר!! הוא נמרח... וזה מ=ג=ע=י=ל עכשיו!! חצי לחי שלו נראית כאילו שירו בו...ויש כמה כתמים אפורים....וזה בכלל ציור בשחור לבן!!!!!!!!!!!! אוף
אני כול כך מבועסת
בחיים שלי לא השחיטו לי ציור שלי...בחיים
חרא של יום
חרא

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifאוקיי

למרות כל הטיפים האלה שהאת לי לומר "רוצה שקל" [
] כשמתנהגים אלייך לא יפה, במקרה הזה הייתי מחטיפה שתי כאפות+בעיטה בביצים שאין להם ועוד איזה משיכה קטנה[גדולה] בשיער ואיזה אגרוף קטן לבטן לא היה מזיק
מי הן חושבות שהן
גאש חוצפניות .. .אבל שלא יהרסו לך את היום

butbut

New member
מי לא?...צרפתיות ניסו להפיל לי את זה מהקן

ציור

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifאז למה את עושה את הסמיילי הזה-../images/Emo9.gif?

את אמורה להיות עצובה
XDDD סתם כפרעלייך קחי
ותגידי תודה שייצא לך להכיר אותי D: סתם חחחחחחחחחחחח תגידי סליחה שיצא לך להכיר אותי XD
XD

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo46.gifקקות קטנות.

צאי למסע של חיסול הבנות!!![
]
אי אפשר לצייר ציור חדש?>< אוחחחח איזה מעצבןןןן למה הן עשו לך את זה?-__- אל תגרמי לדברים כאלה להוריד את מצב רוחך! תאכלי חלוה וניל!
*סורי אם נאי לא משעשעת או משו><*

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifXDDDDDDDDDDDDDDDD

שמת תמונה של חלבה
XDDDDDDDDDDDDDDDDDD את צריכה לראות איך אני צוחקת פה XDD אשכרה שמת תמונה של חלבה!!!! חלבה!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD המון לולים!!! [LOL] יווווו את כזאת קרועה XDD חלבה !!!!!! תמונה של חלבה!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDD

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo45.gifXDDDDאבל חלוה של אחדות לא נראה ככה

הוא יפה יותר. חחחחחחחחחחחחחחחחח חתיך
חלוווה יוריויואיאיוא זה אובססייייייייייייייייייה אבל זה משמין טיליםם
אה ובוט-שימי פס על כולםםםםםםםםםםםםםם שיקנאוווווווווווווו חרא עליהם ולא נורא,הלך ציור,יבוא ציור יפה יותר!

למעלה