התפקדות אוקטובר

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifמישמיש!../images/Emo23.gif

אני יותר גדולה ב5 דקות
כמה צפוי אה?..

למען האמת

אני כבר שעה מנסה לשים תמונה מזד**** אבל תפוזנה >.< אז צילמתי את עצמי עכשיו ואני אעשה פשוט קישור רק חסר שזה לא יעבוד לי ~.~ אני אתפקד העיקר לא לדאוג D:

PerfectSP

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif ../images/Emo190.gif

שם:יסמין
[כיתה ט'D:] עיר/מושב/כפר וכו':צור הדסה
ליד ירושלים
מסנג'ר:[email protected] איי סי קיו:אני נכנסת אליו פעם בחצי שנה,תקחו בחשבון- 326699999 תמונה שלכם חשוב שתשימו כדי שנוכל לזהות אותכם במפגש ובהופעה!! המממ,אין לי..*איפה המבויש של המסן כשצריך אותו?!* אני בת אדם עם פוני אדום ואיפור שחורD: שאלות החודש: 1.האם נראה אותך במפגש?בארוררררררררררDDD: 2.ובהופעה?כל כךךךך ברור שכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןDDDDDDDDDDDDDDD: *מצטערת על הארכת המילים המציקה
*

LiHiLuSh

New member
נו איך אני יזה אותך באמת XP טוב מזלל ששש

יש לי את הפלא שלך

dorkiflitz

New member
../images/Emo9.gifמתפקדת../images/Emo9.gif

שם: דור.. או אביגדור. ואתמול קיבלתי זהות חדשה! בוטק!
גיל: 16 וחצי עיר: נהריה מסנג'ר: [email protected] אייסי: לא לאייסי! תמונה שלכם:
שאל החודש: 1. האם נראה אותך במפגש? לא 2. ובהופעה? איזה שאללללללללללה?!?!??!?1?!?! בררררור שכן..

אגנסקעXD

New member
אני../images/Emo95.gif

שם:אגנסה גיל: 13 וחצי עיר/מושב/כפר וכו': קרית גת מסנג'ר:אין איי סי קיו:409969170 תמונה !! שאלות החודש: 1.האם נראה אותך במפגש? אולי 2.ובהופעה? לא

Fall Out Liel

New member
../images/Emo168.gif

שם: ליאל גיל: 16 [עוד ארבעה ימים!] עיר/מושב/כפר וכו': ר"ג [רמת גן] מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו: 198596492 תמונה שלכם: ת[ס]בלו שאלות החודש: 1.האם נראה אותך במפגש? כן 2.ובהופעה? באאאאאאאאאאארור, כאילו דהההה
אני לא אפסיד את זה בעד שום הון שבעולם

למעלה