התפקדות אוקטובר

LiHiLuSh

New member
חח במסר אני שולחת תמונות

אבל אני יצתלם בער יותר מאוחר כ יאמא ישנה פה

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifאניאניאני

שם:ספיר גיל:13 וחצי.. עיר/מושב/כפר וכו':--- מסנג'ר: איי סי קיו:223424292 שאלות החודש: 1.האם נראה אותך במפגש?אוליי...רוב הסיכווים..אבל אני די חדשה בפורום זה משנה?.. 2.ובהופעה?לא

YuviR

New member
שיוווואו

שם: יובלללל גיל: 15 עיר/מושב/כפר וכו': חור~! מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו: 377088475 תמונה שלכם חשוב שתשימו כדי שנוכל לזהות אותכם במפגש ובהופעה!! טוב! אני השמאלית שאלות החודש: 1.האם נראה אותך במפגש? לא.. :[ 2.ובהופעה? ברור!!!!!!!!1111

LiHiLuSh

New member
#&$*&*^^$%#@#@))_*סתם שהיה בולט../images/Emo3.gif../images/Emo98.gif../images/Emo11.gifיאללה

מוקדמת שם:ליהי רימון XP גיל:עוד 3 חודשיים 17 עיר/מושב/כפר וכו':ראש העין מסנג'ר:[email protected] איי סי קיו:258-854-033 תמונה שלכם:במסר
כי כי אני משום מה ניראת פעם ראשונה כמו כיבשה ממש כמו חברה שלי מעיין
יעני חזרתי מהים הלכתי להתקלח והשער שלי נעשה שער כיבשה ופעם ראשונה שהוא ככה כי בדרך כלל הוא גליל מתולתל או מוזרר
ומפחיל
בע חח אז אני ישלח במסרים ואני עכשי ומצתלמת במצלמת אינטרנט של מחשב
-אחרי הכול הוא המאומץ שלי
שאלות החודש: 1.האם נראה אותך במפגש?כן ברור איזה שאלה מפגרת שאני יפסיד את זה
2.ובהופעה?עוד שאלה מפגרת
וברור שהתשובה היא כן XDDDD יאללה התפקדו
אויייש נו אמא שלי נירדמה לי בחדר אז אני לא יכולה ליפתוח את האור אז אחר הצהריים אני יצתלם ישרר בנתיים שלחו לי הודעות למסר מי שרוצה תמונה XD או יותר מוקדם טלוי מתי אמא שלי תתאורר

LiHiLuSh

New member
אתם יודעים מה XD חכו לערב אני ישלח לכם

תמונה שלי ושל מעיין כי שנינו באות לכול מקום ביחד XDD

LiHiLuSh

New member
חח נמ נמ טוב בער אנ ייצתלם עם מעיין שהיא תגי

תגיעה כבר ואז נילך לכם לפה ^^

McLeaFLY

New member
../images/Emo98.gifמתפקדת

שם:לאה גיל:14 עיר/מושב/כפר וכו':בת ים מסנג'ר:- איי סי קיו:264232147 תמונה שלכם חשוב שתשימו כדי שנוכל לזהות אותכם במפגש ובהופעה!! על אחריותכם בלבד! שאלות החודש: 1.האם נראה אותך במפגש?יאפ D: 2.ובהופעה?בבאאררוורר

ElinorLahav

New member
ללללללללאה ~

אאאח קושקוש אני אוהבת אותך ! אל תשקחי את השומה של ביל עם השערות חחחח XDDDD כמה צחקנו היום , היה כיף

מתפקדת למיכ!

- אני ממש ממש בטוחה ששרשרתי פה לפני כמה ד'ק, וההודעה פשוט נעלמה 0: - שם:מיה גיל:15 עיר/מושב/כפר וכו':תל אביב :) מסנג'ר:[email protected] איי סי קיו:322-156-185 תמונה שלכם: הבעיה היחידה היא שאני עם איפור בעיקרון ופה במקרה לא חח ואני לא מוצאת תמונה שלי על המחשב כרגע כשאני מאופרת! אז קרוב יותר להופעה אני אשים פה תמונה שלי עם איפור או איפהשהו ^^ יש קישור, תפוזנה >.<'''''''''' שאלות החודש: 1.האם נראה אותך במפגש? כןןן D: 2.ובהופעה?כמובןןןןןןן$%~!~!#

למעלה