אוי מיה את חמודההXP XD ואין לי את הפלא שלך מי מייד למסר* *תעשי אותי*
L LiHiLuSh New member 29/9/07 #29 אוי מיה את חמודההXP XD ואין לי את הפלא שלך מי מייד למסר* *תעשי אותי*
L LiHiLuSh New member 29/9/07 #33 מספר שלך =למסר מספר שלך =למסר מספר שלך =למסר מספר שלך =למסר מספר שלך =למסר מספר שלך =למסר מספר שלך =למסר מספר שלך =למסר מספר שלך =למסר מספר שלך =למסר מספר שלך =למסר מספר שלך =למסר מספר שלך =למסר מספר שלך =למסר מספר שלך =למסר *ביל תעשה אותי גם* *ביל תעשה אותי גם* *ביל תעשה אותי גם* *ביל תעשה אותי גם* *ביל תעשה אותי גם* *ביל תעשה אותי גם* *ביל תעשה אותי גם* *ביל תעשה אותי גם* *ביל תעשה אותי גם* *ביל תעשה אותי גם* *ביל תעשה אותי גם* *ביל תעשה אותי גם* *ביל תעשה אותי גם* *ביל תעשה אותי גם* *ביל תעשה אותי גם* *ביל תעשה אותי גם* *ביל תעשה אותי גם* *ביל תעשה אותי גם* *יא ביל נידלק עליו * *יא ביל נידלק עליו * *יא ביל נידלק עליו * *יא ביל נידלק עליו * *יא ביל נידלק עליו * *יא ביל נידלק עליו * *יא ביל נידלק עליו * *יא ביל נידלק עליו * *יא ביל נידלק עליו * *יא ביל נידלק עליו * *יא ביל נידלק עליו * *יא ביל נידלק עליו * *יא ביל נידלק עליו * *יא ביל נידלק עליו * *יא ביל נידלק עליו * *יא ביל נידלק עליו *
מספר שלך =למסר מספר שלך =למסר מספר שלך =למסר מספר שלך =למסר מספר שלך =למסר מספר שלך =למסר מספר שלך =למסר מספר שלך =למסר מספר שלך =למסר מספר שלך =למסר מספר שלך =למסר מספר שלך =למסר מספר שלך =למסר מספר שלך =למסר מספר שלך =למסר *ביל תעשה אותי גם* *ביל תעשה אותי גם* *ביל תעשה אותי גם* *ביל תעשה אותי גם* *ביל תעשה אותי גם* *ביל תעשה אותי גם* *ביל תעשה אותי גם* *ביל תעשה אותי גם* *ביל תעשה אותי גם* *ביל תעשה אותי גם* *ביל תעשה אותי גם* *ביל תעשה אותי גם* *ביל תעשה אותי גם* *ביל תעשה אותי גם* *ביל תעשה אותי גם* *ביל תעשה אותי גם* *ביל תעשה אותי גם* *ביל תעשה אותי גם* *יא ביל נידלק עליו * *יא ביל נידלק עליו * *יא ביל נידלק עליו * *יא ביל נידלק עליו * *יא ביל נידלק עליו * *יא ביל נידלק עליו * *יא ביל נידלק עליו * *יא ביל נידלק עליו * *יא ביל נידלק עליו * *יא ביל נידלק עליו * *יא ביל נידלק עליו * *יא ביל נידלק עליו * *יא ביל נידלק עליו * *יא ביל נידלק עליו * *יא ביל נידלק עליו * *יא ביל נידלק עליו *
L LiHiLuSh New member 29/9/07 #35 אוי|חבול זה .. *יא ביל נידלק עלי * *יא ביל נידלק עלי * *יא ביל נידלק עלי * *יא ביל נידלק עלי * *יא ביל נידלק עלי * *יא ביל נידלק עלי * *יא ביל נידלק עלי * *יא ביל נידלק עלי * *יא ביל נידלק עלי * *יא ביל נידלק עלי * *יא ביל נידלק עלי * *יא ביל נידלק עלי * *יא ביל נידלק עלי * *יא ביל נידלק עלי *
אוי|חבול זה .. *יא ביל נידלק עלי * *יא ביל נידלק עלי * *יא ביל נידלק עלי * *יא ביל נידלק עלי * *יא ביל נידלק עלי * *יא ביל נידלק עלי * *יא ביל נידלק עלי * *יא ביל נידלק עלי * *יא ביל נידלק עלי * *יא ביל נידלק עלי * *יא ביל נידלק עלי * *יא ביל נידלק עלי * *יא ביל נידלק עלי * *יא ביל נידלק עלי *
E Ever Dream Of Me New member 29/9/07 #37 -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - - שיעשה גם אותי על הדרך(ביל) - - שיעשה גם אותי על הדרך(ביל) - - שיעשה גם אותי על הדרך(ביל) - - שיעשה גם אותי על הדרך(ביל) - - שיעשה גם אותי על הדרך(ביל) - - שיעשה גם אותי על הדרך(ביל) - - שיעשה גם אותי על הדרך(ביל) - - שיעשה גם אותי על הדרך(ביל) - - שיעשה גם אותי על הדרך(ביל) - - שיעשה גם אותי על הדרך(ביל) - אוקי ליהוש התחרפנו XP
-שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - - שיעשה גם אותי על הדרך(ביל) - - שיעשה גם אותי על הדרך(ביל) - - שיעשה גם אותי על הדרך(ביל) - - שיעשה גם אותי על הדרך(ביל) - - שיעשה גם אותי על הדרך(ביל) - - שיעשה גם אותי על הדרך(ביל) - - שיעשה גם אותי על הדרך(ביל) - - שיעשה גם אותי על הדרך(ביל) - - שיעשה גם אותי על הדרך(ביל) - - שיעשה גם אותי על הדרך(ביל) - אוקי ליהוש התחרפנו XP
E Ever Dream Of Me New member 29/9/07 #46 LOL אז את משפיעה עליי לרעה! D: נו טוב, אבל זה רע טוב שכזה 3>
L LiHiLuSh New member 29/9/07 #68 love is in באוויר חח שחכתי איך רושמים באוויר הצח צח צח צח צח צח איזה כיף להגיד צח צח צח חח תנשו להגיד כמה פעמים צח צח צח צחצחצחצחצחצחצחצחצחצח כיאלו שמישהו אומר לכן לצחצח שיניים צח צח נו תגידו זה כיף אחלה מילה XD צח צח צח
love is in באוויר חח שחכתי איך רושמים באוויר הצח צח צח צח צח צח איזה כיף להגיד צח צח צח חח תנשו להגיד כמה פעמים צח צח צח צחצחצחצחצחצחצחצחצחצח כיאלו שמישהו אומר לכן לצחצח שיניים צח צח נו תגידו זה כיף אחלה מילה XD צח צח צח
L LiHiLuSh New member 29/9/07 #72 אני לא מפגרת אני רק ניראת כזו XD נו טבו אני מפגרת לא לא אני מיוחדת כן כן מיוחדת אני ממש מיוחדת כן כן חח הטימטטום לא ניפסק אני לא יכולה להפסיק להצחיק תא עצמי למרות שזה לא מצחיק חח אני לא יכולה להפסיק ליצחוק
אני לא מפגרת אני רק ניראת כזו XD נו טבו אני מפגרת לא לא אני מיוחדת כן כן מיוחדת אני ממש מיוחדת כן כן חח הטימטטום לא ניפסק אני לא יכולה להפסיק להצחיק תא עצמי למרות שזה לא מצחיק חח אני לא יכולה להפסיק ליצחוק
L LiHiLuSh New member 29/9/07 #40 אה וגם אני -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - אה וביל עושה רק את האחת XPPPPPPPPPP תישלחי לי מסר !!
אה וגם אני -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - -שלחתי למסר D: - אה וביל עושה רק את האחת XPPPPPPPPPP תישלחי לי מסר !!
L LiHiLuSh New member 29/9/07 #38 חח*בישן* למה מי כבר ירצה לאנוס אותי (חו. מקיפי(ביל)שלי ) חח יו מהה אני ילבשש ביום שני יו יו מה לילבוש היה חם או קר?
חח*בישן* למה מי כבר ירצה לאנוס אותי (חו. מקיפי(ביל)שלי ) חח יו מהה אני ילבשש ביום שני יו יו מה לילבוש היה חם או קר?
E Ever Dream Of Me New member 29/9/07 #45 חחחחח אין לי מושג מה יהיה מזג האוויר צריך לקוות שיהיה טוב D: אני פשוט אתלבש ב.. נו נראה כבר ביום ראשון בערב חח ואני אקח איזה סווצ'רט למקרה ויהיה קר, כי נהיה על הגג וזה, הכי קר שם
חחחחח אין לי מושג מה יהיה מזג האוויר צריך לקוות שיהיה טוב D: אני פשוט אתלבש ב.. נו נראה כבר ביום ראשון בערב חח ואני אקח איזה סווצ'רט למקרה ויהיה קר, כי נהיה על הגג וזה, הכי קר שם