סוף שבוע קסום

danduuu

New member
../images/Emo203.gifסוף שבוע קסום../images/Emo203.gif

הפינה עברה שדרוג קל [כל הזכויות שמורות לפורום HIM
]
שבוע שעבר
שיר השבוע של נייטוויש: שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: תמונה שעשתה את השבוע:
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:

Itay Simons

New member
../images/Emo178.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של נייטוויש: Amaranth
שיר השבוע כללי: ממממ היו הרבה X: להקת\אמן השבוע: Holy Moses ^^ משהו טוב שקרה השבוע: מממ....חופש שכזה P: משהו רע שקרה השבוע: שקלטתי שבאמת סיימתי י"ב :( מאכל השבוע: גלידת שוקולד :) משהו חדש השבוע?: לא ממש ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: אין לי כוח
ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] כנ"ל
סרט/סדרה/ספר השבוע: סיינפלד
תמונה שעשתה את השבוע:
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: המממ...לא יודע
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: גם לא יודע
משהו שאתם מקווים שיקרה: טוב די, זה חופר, לא יודע!
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: פורום פאוור? :] (סתמו
) שיר שפתחתם איתו את השבוע: Amaranth
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:

danduuu

New member
עונה...

שבוע שעבר שיר השבוע של נייטוויש:אנערף..לא נראה לי ששמעתי אותם ממש השבוע.. שיר השבוע כללי: The Used-Smother Me The Used-Wake The Dead The Used-Paralyzed The Used-Pretty Handsom Akword The Used-With Me Tonight The Used-Liar Liar (Burn In Hell) The Used-The Bird And The Worm Xandria-Now&Forever Xandria-Eversleeping Xandria-My Scarlet Name Turbunegro-All My Friends Are Dead
-לכל מי שלא מכיר. השבוע נזכרתי בו אחרי איזה שנה שלא שמעתי אותו וזה שיר כזה טוב /m\ להקת\אמן השבוע:דה יוזד
אלבום השבוע:The Used-Lies For The Liars אדם שעשה לכם את השבוע:אופק שנפגשתי איתה בקריון
ולא יודעת..חברות וזה.. משהו טוב שקרה השבוע:נפגשתי עם אופק סופסוף [הצטרפה לפה לפני כמה ימים], ובאמת שאין לי מושג מה עוד =/ משהו רע שקרה השבוע:הכל קקה.. מאכל השבוע:
משהו חדש השבוע?:זה כבר משבוע שעבר, אבל הפלאפון שלי [שגם הצלחתי להעביר אליו שירים ותמונות בסוף, ויש לי ג'ארד לטו אחד יפה ברקע
] ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: Let me be the one Who calls you baby all the time Surely you can take some comfort Knowing that you're mine Just hold me tight Lay by my side And let me be the one Who calls you baby all the time [The Used-Smother Me] ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] "תזהרו על החישופית הזאת" "מה זה חישופית?? קוראים לזה הומלס בכלל" לינק/אתר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=QmwU9NqMge0 סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט-הוסטל
סרט כזה טוב. סדרה-כרגיל. גיבורים ומגרש ביתי. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה:... תמונה שעשתה את השבוע:ברט מטורף
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:בריתה של הבת של בת דודה שלי באשדוד
, תחקיר בטחוני, שיעור נהיגה ומקווה שהוא ייתן לי תאריך לטסט כבר משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:תחקיר בטחוני
שיעור נהיגה
משהו שאתם מקווים שיקרה:שהוא ייתן לי תאריך לטסט, ושיהיה טוב כבר כוסאומווווווווווווו אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:
שיר שפתחתם איתו את השבוע:לא התחיל השבוע עוד, אבל אני בטח אפתח עם משהו של דה יוזד
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:קקה בלבן |חרא|

blacknwhite

New member
יאללה... ~משנסת מותניים~../images/Emo3.gif

שיר השבוע של נייטוויש: amaranth, TPATP
, ותכף גם COHLB... שיר השבוע כללי: כלמיני של delain... להקת\אמן השבוע: דיליין עד עכשיו, נייטוויש מעכשיו
אלבום השבוע: lucidity ו dark passion play
אדם שעשה לכם את השבוע: אני חייבת פה להגיד המון תודה לאלונה
משהו טוב שקרה השבוע: היה כיף, רוב הזמן... והשירים החדשים? אני אוהבת אותם
משהו רע שקרה השבוע: סבתא
מאכל השבוע: ? ארטיק וניל עם עוגיות?
משהו חדש השבוע?: סבתא
והשירים של נייט:) ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: פששש רעיון יפה
אמ... אין לי רעיון עכשיו
ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] as in ציטוט השבוע? קבלו... אני וידיד שלי מדברים במסנג'ר (אחרי שגם אותו הדבקתי לנייטוויש
) הוא: "את יודעת איזה שיר היה מתאים להם ממש לשיר? (לנייטוויש) פאנטום אוף דה אופרה." אני: ~נשפכת בצחוק היסטרי~
(אבל הייתי עייפה
) לינק/אתר השבוע: הפורום הזה, והפורום של הכיתה שלי (וכל המקומות המגוונים שמהם משיגים שירים של נייט
) סרט/סדרה/ספר השבוע: האוס+מחשבות פליליות. ראיתי אתמול את הפרק, סדרה מגניבה סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: לא, זה בסדר, תודה:) תמונה שעשתה את השבוע: הממ.... נזכרתי בזה... נוסטלגיה
זה היה משיעור היטוריה באמצע השנה...
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: אמממ מפגש צ'ייסים (לאמשנה
) ואם אני אצליח... אז מפגש שציצ (אבל לצערי אני לא בטוחה שזה ילך) משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: האמת שלא
משהו שאתם מקווים שיקרה: שתפול עלי מהשמיים מזוודה עם מיליון דולר והאלבום החדש של נייט
סתם.. אני רוצה לעבוד קצת. אני צריכה כסף. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: עדי, אני רוצה לראות אותך!
(וחבר טוב שלי, שאני אראה בגלל המפגש צ'ייסים יוםשלישי) שיר שפתחתם איתו את השבוע: TPATP.... סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: לא

איזה מפגש שציצ? ../images/Emo12.gif ~לא מעודכנת~

והציור של הפיצוץ בתמונה מזכיר לי את המורה שלי להיסטוריה (לשעבר
), הוא אוהב "לצייר" XP

ב10.7 זה מפגש ישרא X_X

זה אומר לפגוש עוד אנשים חוץ מכם, ולעשות גיחה לאנימהוליק בשביל עוד אנשים... ולא בטוח שאני בכלל יכולה לבוא...
אני גם רוצה לישון אצל קורל ב13 (מסורת יומשישיה13) ולא נראה לי שירשו לי את שניהם, אם בכלל ><

Shusho

New member
סופש קסום גם לך

שבוע שעבר שיר השבוע של נייטוויש: לא יודעת, זה פואט אנד דה משמו? שיר השבוע כללי: קייג'ד של וית'ין להקת\אמן השבוע: לאקונה קויל אלבום השבוע: קרמהקוד של לאקונה אדם שעשה לכם את השבוע: אחותי משהו טוב שקרה השבוע: כל מיני דברים קטנים משהו רע שקרה השבוע: צעדתי צעד נוסף לגיוס וקניתי דברים... מאכל השבוע: אורז עם חומוס (גרגרי חומוס, יא מגעילים.) משהו חדש השבוע?: לא ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: הפעם אין ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] --- לינק/אתר השבוע: www.43things.com סרט/סדרה/ספר השבוע: המהלכים בשלג סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: הכנתי חלות לשבת! ^^ תמונה שעשתה את השבוע:
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: מסיבת-נשף סיום-בגרות אחרונה באנגלית משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לסיים תיכון... משהו שאתם מקווים שיקרה: לסיים תיכון אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: זה מחר, אבל ללכת לאירוע בכיכר רבין :) שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא נגמר השבוע!!! סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ?

tbents

New member
סופשבוע:)

שבוע שעבר
שיר השבוע של נייטוויש: נראה לי Sacrament of Wilderness שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: ווית'ין... אלבום השבוע: Within Temptation- The Silent Force אדם שעשה לכם את השבוע: האחיינים המדהימים שליייייי
משהו טוב שקרה השבוע: הייתי יומיים עם אחיינים שלי
משהו רע שקרה השבוע: לא קניתי את האלבומים שרציתי :( מאכל השבוע: לא היה שומדבר שאכלתי פעמיים
משהו חדש השבוע?: סדרתי את החדר?
ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] וואי, היו המון...ושכחתי את רובם
חברה שלי:"מה את שומעת שם? ספיישל האירוויזיון?" אני :"לא, זה ווית'ין >< " וזה בשביל עמיר
" אין להשמיץ\לקלל וכו' את אף אחד מחברי האתר כגוון: מושפע וכו' משתמש אשר השתמש בכינויים אלא יוזהר ולאחר שלוש אזהרות יורחק מהפורום " " אין לעודד את חברי האתר לפגוע בעצמם כמו שראיתי בעבר משתמש שהעלה: "מדריך לחתיכת ורידים" " " הפורום פתוח לכל הקהילות ולכל סוגי האנשים אנו לא רוצים לראות הודעות כמו: אתה לא אימו מה אתה עושה כאן? וכ'ו. " לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: מיכאל שלי, עמוס עוז >< סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: איי האב א ליטל בייבי! קוראים לו ג'ים ג'יימס ג'וניור
תמונה שעשתה את השבוע:
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: אין שומדבר כיף באופק משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: אני מתכוונת לעבוד על התיק יצירות שלי באמנות =\ משהו שאתם מקווים שיקרה: שיהיה משו מעניין אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: לוד'ת... שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:

e b 2 2

New member
איזו שבוע מוזר...

שבוע שעבר שיר השבוע של נייטוויש:amranth שיר השבוע כללי:amranth להקת\אמן השבוע:Nighrwish אלבום השבוע:nightfall in middle earth מה שתגידו ה-אלבום!! אדם שעשה לכם את השבוע:האופטומטריסט שלי:)) משהו טוב שקרה השבוע:קיבלתי משקפיים משהו רע שקרה השבוע:המשקפים שלי טבעו מאכל השבוע:...איזה שאלות...לא יודע שעועית? משהו חדש השבוע?:אני רואה... ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע:facing the darkness the light's gone away-dark passage-BG ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר]..."אישה טובה..." "לא חותם על זה" לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע:הנפילים..פאק ממש יצירתי לסדרה ישראלית סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: תמונה שעשתה את השבוע: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:אחי הקטן יצא לטיול עם הנוער העובד והלומד *שמאלנים* הוא לא יהיה בבית חמישה ימים...תחשבו על השקט!!!! משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:לא יודע...תפתיעו אותי משהו שאתם מקווים שיקרה:למצוא את הטופס המנצח של החמישים מליון אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:לא חושק...חבר שלי צריך לחזור מאילת עוד מעט...מת לראות אותו שוב.. שיר שפתחתם איתו את השבוע:within temptation-forgiven סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:אההה...אין לי... ואו כמה שאני משעמם

...

שבוע שעבר שיר השבוע של נייטוויש: לא הייתה לי מוזיקה כל השבוע במחשב. שיר השבוע כללי: את זה יש לי על דיסק - Ayreon - Day Two: Isolation. להקת\אמן השבוע: Ayreon. אלבום השבוע: The Human Equation, נו זאת המוזיקה היחידה שהייתה לי השבוע. אדם שעשה לכם את השבוע: ממ יש לי יותר בעיות זיכרון מתמיד, אז נגיד משהו מהיום - יוסי שמגיש אותי על 85. משהו טוב שקרה השבוע: המסך החדש הגיע. משהו רע שקרה השבוע: שבוע נורא): אני מרגישה על הפנים. מאכל השבוע: איזה אוכל, לא אכלתי כלום כבר כמה ימים משהו חדש השבוע? מסך? ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: You should be dancing, yeah [Bee Gees] ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] לא זוכרת. סרט/סדרה/ספר השבוע: ראיתי שרק 3. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: זה היה אחד הנוראים. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום, שיעבור כמה שיותר מהר. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: בגרות בפיזיקה? עוד 2-3 מתכונות במת'? ועוד כמה דברים... משהו שאתם מקווים שיקרה: לסיים את הציור שלי, ולהבריא כבר סעמק. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: כלום. שיר שפתחתם איתו את השבוע: Pain, Isolation, Loser, Realization של Ayreon. יו יו, כבר מלא זמן לא כתבתי כזאת הודעה בכיינית.

danduuu

New member
תרגישי טוב בובה שלי../images/Emo23.gifלא כיף לראות שאת ככה:(

למעלה