סוף שבוע קסום

בהולנד? הופעה של ווית'ין! D:

הבית של שארון ורוברט!
אה, סתם. האמת שאין לי מושג, לא הייתי בהולנד עדיין.

Stars Hunter

New member
בוהו ../images/Emo10.gif

אני יודעת... זה ב-28 ואני חוזרת ב-27!!!!!!!!!!!! *פורצת בבכי*

Stars Hunter

New member
ביותר ../images/Emo10.gif

הופעה לפני הם בגרמניה... ההבאה שלהם היא רק ב-28 בהולנד

האמת?

יש גם את מוזיאון הסקס, אבל הוא ממש לא משהו
. שווה לעשות סיבוב בסכיפהול, שהוא נמה"ת הכי גדול בעולם.שווה לעשות את הסיבוב של הסירה על הנהרות החוצים את אמסטרדם, מעניין לראות איך אנשים חיים שם על המים. ומגניב לראות שם חופשי חופשי פורשה ולמבורגיני חונות להן ברחוב. "רובע החלונות האדומים" הוא חוויה אנטרופולוגית מעניינת, ויש גם מלא מלא מוזיאונים בסביבה הקרובה לסכיפהול.

ממ זאת ארץ מדהימה מבחינת המוזיאונים,

בעיר אוטרכט (?) יש מוזיאון לתיבות נגינה, משהו מדהים. וכמובן באמסטרדם לראות את בית אנה פרנק, מוזיאון מדאם טוסו (פסלי שעווה) לקחת שייט בתעלות (מגניב נורא לראות את הבתים). האפטלינג כמו שמישהו הזכיר, יש שם רכבת הרים בחושך שנקראת The Eagle, משהו מגניב לכל המשפחה
, והמתקן של הווילה המתהפכת - Vila Volta (או משהו כזה), זה פשוט אדיר. יש את המפעל לנעלי עץ; כדאי לקחת גם איזשהו שייט נחמד (אתם משיטים) באחת העיירות הקטנות (עסק תיירותי מצליח
); המדורדאם בהאג - מוזיאון מיניאטורי (כמו מיני-ישראל). פשש לא ידעתי שאני זוכרת כל כך הרבה מהטיול הזה... איזה נופים יש שם... בכל מקרה, זה ממש על קצה המזלג
אם תרצי עוד אני אלך לחטט באלבום.

Stars Hunter

New member
:)

היית במיני ישראל? אני ממש התאכזבתי....ככה שמתלבטת לגבי המדורדאם (קראתי עליו) אני מתה פשוט להגיע לשם עם מצלמה כבר ופשוט להסתובב ^_^

מיני ישראל זה די מעאפן כי זה ישראל וזה../images/Emo3.gif

המדורדאם שלהם מושקע כל כך, וזאת גם ארץ גדולה שיש הרבה מה לראות בה - ככה שגם הדגם המיניאטורי שלה מדהים. וזה גם אינטראקטיבי ומגניב, נגיד יש את הקטע של צומת של מכוניות וסירות (כמו אצלנו שיש מכוניות ורכבת
), אז יש להם מנוף כזה שמתרומם, אז ממחישים את זה נורא מגניב במדורדאם. ואגב, אם אתם מתכוונים לעשות סיור מקיף וכולל בהולנד אז תלכו למדורדאם בסוף, כדי שתכירו את המקומות והמבנים. אם לא, אז שהמדורדאם יהיה מין "טעימה" כזאת במקום ללכת לראות את המקומות האמיתיים.

Girl In The Box

New member
../images/Emo79.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של נייטוויש:לא שמעתי שיר השבוע כללי: Doors-L.A woman Led Zeppelin-moby dick למדתי את הריף של זה
Queen-we are the champions Queen-you take my breath away Queen-innuendo Queen-i was born to love you Queen-play the game Queen-fat bottomed girls Queen-Breakthru Chris Cornell-can't change me Epica-solitary ground להקת\אמן השבוע:Queen
אלבום השבוע:אין משהו מסוים אדם שעשה לכם את השבוע:חברה משהו טוב שקרה השבוע:לא יודעת משהו רע שקרה השבוע:נמאס לי מהכל מאכל השבוע:סלט משהו חדש השבוע?:מיתרים לגיטרה ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: i was born to love you with every single beat of my heart i was born to take care of you every single day of my life ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] "רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח בקשר ליקום." לינק/אתר השבוע:תפוז סרט/סדרה/ספר השבוע:4 המופלאים-עלייתו של הגולש הכסוף סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה:סתם שבוע מעצבן תמונה שעשתה את השבוע: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:לעשות כבר משהו משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:לא יודעת משהו שאתם מקווים שיקרה:למצוא עבודה אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:לא יודעת שיר שפתחתם איתו את השבוע:grace kelly-Mika סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:

LadySilkworm

New member
אני...

נחמד השינוי.. שבוע שעבר: שיר השבוע של נייטוויש: אמממ החדשים ו.. wish i had an angel שיר השבוע כללי: the sisters of mercy- temple pf love להקת\אמן השבוע: The sisters of mercy
אלבום השבוע: אין.. אדם שעשה לכם את השבוע: את האמת שהמורה שלי, היום. משהו טוב שקרה השבוע: נרשמתי לקורס צילום. משהו רע שקרה השבוע: לא לפה.. מאכל השבוע: XD משהו חדש השבוע?: אמרו לי שרזיתי O: פעמיים!! ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: in the night I feel the cold of my loneliness ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] חברה שלי- "היא שמה עליו את הכתף שלה" XD לינק/אתר השבוע: יוטיוב סרט/סדרה/ספר השבוע: העולם המופלא D: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: 99 במתכונת שדווקא הורידה לכולם את הציון P: תמונה שעשתה את השבוע: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: קורס צילום.. ? משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: החופש. משהו שאתם מקווים שיקרה: שאני אהנה ולא אבכה באף אחד מן הלילות. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: עלומה D: וקארין. שיר שפתחתם איתו את השבוע: נייטוויש- the Amaranth סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: כ..לום.

נמ

שבוע שעבר שיר השבוע של נייטוויש: אין שיר השבוע כללי: אין להקת\אמן השבוע: אין אלבום השבוע: אין אדם שעשה לכם את השבוע: אממ ליהי או אדמה (פוצי ^^) משהו טוב שקרה השבוע: אמא שלי שמרה על תינוקשלבןדודהשלי והוא חמודדדדדדד
משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע:
משהו חדש השבוע?
ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: ~מרימה גבה~ ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] ~אמא שלי שומרת על התינוק המדובר, ששמו יהודה נחשון (נחשון זה שם שני)~ אבא שלי: "~מישהי~ שואלת אם את רוצה שהיא תיקח אותם" אמא שלי: "מי זה אותם?" אבא שלי: "יהודה ונחשון" (זה לא נשמע מצחיק :{) לינק/אתר השבוע: אין סרט/סדרה/ספר השבוע: אין/בנותגילמור+הקס+מלאךשחור (כרגיל)/שר הטבעות הראשון שסוף סוף סיימתי אתמול אחרי שנה וחודשיים בערך! XD סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: מממ כלום P: תמונה שעשתה את השבוע: אין ס: שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: אולי ב10 אני הולכת למפגש שלא בא לי ללכת אליו אבל אם כן אני אפגוש בפעם הראשונה חברה שאני מכירה כבר איזה שנתיים משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: שלא יהיה חם? :{ אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אדמה וליהי ;; שיר שפתחתם איתו את השבוע: מה? XD סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אין (למה אני עונה על הדברים האלו? אין לי תשובות לרוב הדברים
)

אה תוספת ס:

מאכל השבוע זה פתי בר XD ואני מקווה שבשבוע הבא אני אקבל מכתב מהתיכון שאומר באיזו כיתה אני. אני ממש סקרנית.
ועוד משהו נחמד השבוע XD מסתבר שאין לאח שלי שום דבר מהצבא בספטמבר אז כנראה שבכל זאת נוכל לטוס לאיטליה D: סוף שבוע נהדר לכולם!

Liquid Dreams

New member
mother, the pain ain't hurting me...

שבוע שעבר שיר השבוע של נייטוויש: Higher Then Hope, יש לו מילים מדהימות. אה, גם Dead Gardens. שיר השבוע כללי: כל מיני של פינק
להקת\אמן השבוע: קלי קלארקסון
אלבום השבוע: My December- Kelly Clarkson, I'm Not Dead- Pink אדם שעשה לכם את השבוע: נאור^___^ משהו טוב שקרה השבוע: נאור ואני המצאנו שירים מגניביםD: [שאותם רק אנשים מסוימים יזכו לקרוא
] משהו רע שקרה השבוע: הממ לאדעת מאכל השבוע: צ'יפס? לאדעתXD משהו חדש השבוע?: אממ קניתי את הדיסק ההוא של קלי :ס ואממ לאדעתXP ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: מה שבכותרת ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] אממ נזכרתי באחד שהיה לפני כמה זמן בשיעור הכנה לעמידה מול אנשיםXP שתי ילדות[נקרא להן ילדה א' וילדה ב', כשילדה ב' היא ממוצא הודי כזה ויש לה עור שחום] עושות קטע קטן של ריב על כיסא נוח כי שתיהן רוצות להשתזף: ילדה א': תביאי לי את הכיסא! ילדה ב': לא! ילדה א': תסתכלי על עצמך, את לא צריכה להשתזף בכלל. תביאי לי! ~ילדה ב' בהלם ומתחילה לצחוק והלך על הקטע~ אוף זה היה ממש מצחיק שם>< לינק/אתר השבוע: אין סרט/סדרה/ספר השבוע: סדרה: קרב כוכבי הריאליטיD: אוי זה היה ממש טוב:{ חבל שנגמר:{ סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: אממ לאדעת0.0 תמונה שעשתה את השבוע: אין שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: טיסה לשוודיה
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: למה כבר אפשר לא לחכות? לתבשיל אפונה? זה דבר קטן מדיP: משהו שאתם מקווים שיקרה: שכשננחת סבא וסבתא ייזכרו להביא מרגנית*בכי* אני מתגעגעת למרגנית;[ אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: סבא וסבתא!!D:::::::::: ודודים שליD::::::::::: שיר שפתחתם איתו את השבוע: אע0.0 סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: שיהיה לי ממש כיף ואתם סתם נדפקתם שאתם לא טסים לשוודיה

Liquid Dreams

New member
זה היה לפני המתחמים!

אנשים ביקשו עזרה בהכנה לעמידה מול אנשים והצגת המתחם! ;[

ש נ י1

New member
אניייייייייי../images/Emo9.gif

אהבתי את השדרוג
שיר השבוע של נייטוויש: לא שמעתי כל כך השבוע שיר השבוע כללי: אפשר להגיד שולדן דאון של אדגאיי להקת\אמן השבוע: נגיד שאדגאי אלבום השבוע: אין
אדם שעשה לכם את השבוע: כל החברות המדהימות שלי משהו טוב שקרה השבוע: טיול 4 ימים לטבריה עם חברים
משהו רע שקרה השבוע: כלום!! מאכל השבוע: מים בטעם תפוח
משהו חדש השבוע? .... ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: לא יודעת ציטוט שעשה לכם את השבוע: ואיי יש יותר מדי, אני אזכר יותר מאוחר
לינק/אתר השבוע: מי היה באינטרנט בכלל
סרט/סדרה/ספר השבוע: כנ"ל סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: אהה ראינו בטבריה אישה שהלכה ברחוב עם מיני ומאחורה ראו לה הכל (אני לא אפרט אבל בואו נגיד שהיא וויתרה על הלבשה תחתונה
) ומלא אנשים הסתכלו עלייה במבטים שונים ומשונים... מעניין למה
... וחוץ מזה היה שבוע כיף
תמונה שעשתה את השבוע: היא לא עשתה לי את השבוע אבל סתם נחמדה
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: אין משהו מיוחד משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: עבודה
אין לי כוח... משהו שאתם מקווים שיקרה: ........ אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: ......... שיר שפתחתם איתו את השבוע: ואללה לא זוכרת סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: כלום
סופ"ש טוב

למעלה