סוף שבוע קסום

dralan

New member
נו טוב שיהיה

שבוע שעבר שיר השבוע של נייטוויש: DATDDO שיר השבוע כללי: לאידע להקת\אמן השבוע: הולי מוזס
אלבום השבוע: לאידע אדם שעשה לכם את השבוע: חברים בכללי ^^ משהו טוב שקרה השבוע: לאידע משהו רע שקרה השבוע:לאידע מאכל השבוע: גלידות למיניהן
משהו חדש השבוע?: לאידע ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: לאו דווקא מסמל, סתם יפה: Blood and tears upon the altars of our lives we shed Blood and tears until the sweet release we share in death Hours like days, weeks feel like years Decades of Tears Yet somehow everything seems so worthwhile For a moment...for a moment... ציטוט שעשה לכם את השבוע: אין לי כוח לזה לינק/אתר השבוע: תפוז סרט/סדרה/ספר השבוע: the ladykillers והופעה של ג'רי סיינפלד / CSI והאוס / סלולרי של סטיבן קינג סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה:
תמונה שעשתה את השבוע: -- שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים פיזיקה משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: --- משהו שאתם מקווים שיקרה: למצוא עבודה אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: לאידע שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם משו באקראי מהווינאמפ
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:

lacrimosa girl

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo29.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של נייטוויש:
אין ספציפי שיר השבוע כללי:
אההה אפיקה? FOR להקת\אמן השבוע:
לא יודעת :X אלבום השבוע:
כנ"ל. מה נסגר? XD אדם שעשה לכם את השבוע:
חמוטלי ^__^ משהו טוב שקרה השבוע:
עבדתי הרבה :) משהו רע שקרה השבוע:
לונה מתה, ועוד משהו אישי מאכל השבוע:
סלט? :X משהו חדש השבוע?:
כלום ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע:
משיר? אוה, נראה לי AWAY. ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר]
חמוטלי במלצרות: |אני|: מסתכלת על אנשים, בהפסקה שבין סיור לסיור~ |חמוטל|: עלומה... |אני|: מה? |חמוטל|:ראיתי איך את מסתכלת על הילדה הזו... |אני|: איך? |חמוטל|: כאילו את הולכת לחטוף אותה ולהקריב אותה לתומאס.
[וזה נכון.
] לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:
הרדוף לבן. ספר מקסים. ממש. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה:
ירושלים?
דוד שלי לקח אותי במוצ"ש לאכול גלידה עם חברים שלו בעמק רפאים והיה ממש נחמדי, יש לו חברים חתיכים.
תמונה שעשתה את השבוע:
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:
י-ם D= לראות שירה אולי
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:
לא יודעת משהו שאתם מקווים שיקרה:
קורס מד"א? אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:
שירהה
שיר שפתחתם איתו את השבוע:
BOTB
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:
י-ם ברביעי D=

למעלה