אוווווו קול!!!!!!1 רעיון מגניב!
סוף-סוף מפיקים תועלת כלשהי מפורום HIM.
שבוע שעבר
שיר השבוע של נייטוויש: אמארנת'!
שיר השבוע כללי: כנ"ל.
להקת\אמן השבוע: נייט. אלבום השבוע: החדש של נייט:] (נו, אז מה אם הוא עוד לא יצא
) אדם שעשה לכם את השבוע: יש כמה
פשוט, אנשים שפגשתי השבוע ונהנתי בחברתם:] איתי, ענברי, פותינקה, נועה, דבורה, וידיד שלי שלא ראיתי מלא זמן וגם לו במקרה קוראים איתי.
משהו טוב שקרה השבוע: אנשים שאני אוהבת שפגשתי.
משהו רע שקרה השבוע: שלושים לסבא
, כמה דברים ממש מטומטמים שעשיתי ובכללי שבוע מתסכל לאללה. מאכל השבוע: כבר אמרתי ששידרוג הפינה הוא רעיון גאוני?
המילקי של מקס ברנר ופסטה.
משהו חדש השבוע?: אישי מדי.
ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: In the meadow of sinful thoughts, every flower is a perfect one. ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] אני אף פעם לא זוכרת... והיה!
לינק/אתר השבוע: - סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט- מיקי עיניים כחולות (ראיתי עכשיו עם דבורה
) ושרק 3. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: שאכלתי היום מילקי מקולקל ונראה לי שמהטראומה שחטפתי אני לא הולכת לאכול מילקי בזמן הקרוב
בטח במפגש הבא אני אראה כאילו יצאתי כרגע מהגטו או משהו. תמונה שעשתה את השבוע: מיי לאב
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: לפגוש אנשים מסויימים:] משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: תיגבור במת' ולארוז (עוברים דירה עוד שבוע וחצי
). משהו שאתם מקווים שיקרה: לצבוע שוב את השיער ולפגוש אנשים שאני אוהבת:] וגם לא לריב עם אף אחד.
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: סוד. שיר שפתחתם איתו את השבוע: אמארנת'!
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אני הולכת לעשות דיאטה של שבוע, סתם כי זה מאתגר וכאלה, ולראות כמה אני יורדת בשבוע בלי ממתקים.