סוף שבוע קסום

Super Alonit

New member
אוי בובי שלי../images/Emo10.gif../images/Emo25.gif

לא אכלת?! אוי מסכנונת שלי!
לא ידעתי שאת ככה... תרגישי טוב בובה ותדברי איתי!
אני אוהבת אותך מלאן!

אני../images/Emo9.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של נייטוויש:הממ..אין.כמעט ולא שמעתי מוזיקה השבוע
שיר השבוע כללי:Running Wild-Skeleton Dance להקת\אמן השבוע:אין ממש. אלבום השבוע:אין. אדם שעשה לכם את השבוע:לא יודעת
משהו טוב שקרה השבוע:נשף
משהו רע שקרה השבוע:האפטר פארטי אחרי הנשף
מאכל השבוע:שוקולד!
משהו חדש השבוע?:הא?
ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע:הממ אוסף הציטוטים שדניאל שלח לי.הם טובים
ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר]-|בדדך לים|: "היי תראו!יש דגל אדום." "כן,הים במחזור".
לינק/אתר השבוע:אנערף. סרט/סדרה/ספר השבוע:ספר-אביר השושנה השחורה. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה:המ לא. תמונה שעשתה את השבוע:תמונה מהנשף. אני עם התכלת,למקרה שלא זיהיתם
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:לא יודעת. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:אין לי מושג. משהו שאתם מקווים שיקרה:שמועד ב' באנגלית יהיה נחמד. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:לא יודעת. שיר שפתחתם איתו את השבוע:אין לי מושג...בע,זה חופר
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:המ..לא בא לי. שיהיה שבוע טוב

danduuu

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifעשי אותי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ורגע, את כל הזמן אומרת ש*את* שמנה?!
את תקבלי מכות, רציני
אני שונאת אנשים שהם יפים ונראים טוב כמוך ויש להם גוף ממש יפה, שאומרים על עצמם שהם שמנים וכו'..זה מרתיח אנשים שמנים כמוני
תני לי את הגוף שלך ואני אסתדר איתו מצויין!

Super Alonit

New member
ברור שזיהינו../images/Emo99.gif

חיפשנו את הבחורה הכי יפה בתמונה.
~חנפנית~ (אבל דוברת אמת:])

dralan

New member
כמה צפוי...

קארין מעלה תמונה שלה, כולם אומרים שהיא יפה והיא עונה ``אני?!`` XD

היי,אני לא אמרתי את זה הפעם../images/Emo12.gif

אני דווקא אוהבת את התמונה הזו

Stars Hunter

New member
^_^

שבוע שעבר שיר השבוע של נייטוויש: מממ....האחרון ששמעתי היה nimo שיר השבוע כללי:concrete angel להקת\אמן השבוע: נייטוויש (מתחילה להתמכר?) אלבום השבוע: אין אדם שעשה לכם את השבוע: מממ....שני חברים^_^ משהו טוב שקרה השבוע: אנשים באו ואמרו לי שהם אוהבים אותי....(קיצ', אבל מתוק ומעלה את המצב רוח *מסמיקה*) משהו רע שקרה השבוע: חבר דפק אותי (לא דו משמעי).....הבריז בפעם המי יודע כמה.....נמאס מאכל השבוע: אוכל סיני O.O (תמיד!!!) משהו חדש השבוע?: נממ.....קיבלתי 2 בדי משי (בדרך לעיצוב) ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: sail away....it's time to leave...rainy days are yours to keep ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] "ניצי?" "מה?" "אני אוהב אותך!!!!!!!!!!!!!!" ^_^ לינק/אתר השבוע: http://lighry.deviantart.com/ סרט/סדרה/ספר השבוע: ממ....טוקסידו? XD סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: נממ...הייתי באיון אישי...מודיעין.... שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: נסיעה לת"א O.O מפגש ישרא...הולכת לראות מלא אנשים שנורא התגעגעתי אליהם משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: ממ...לסדר את החדר? משהו שאתם מקווים שיקרה: שאני אקנה משהו שממש רציתי ואצליח לעצב בגד נורמלי אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: גרר...הם יודעים ^_^ שיר שפתחתם איתו את השבוע: ממ...לא יודעת סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: זהו נראה לי..... למישהו יש המלצות על מקומות להיות בהם בהולנד?

blacknwhite

New member
אפטלינג../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif

לונה-פארק שולט! נשמע שהיה לך שבוע נפלא
אני שמחה בשבילך

Liquid Dreams

New member
sail away../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני אוהבת אותך. את אוהבת סייל אוואי ובגלל זה חייבים לאהוב אותך.
. ובואי לקומונה שלי]:

Stars Hunter

New member
XDDD

חמודה חחחחחחח נמ....אם תסבירי לי מה זה קומונה ואיך מגיעים אליה...אני אבוא^_^

למעלה