סוף שבוע קסום

dark max

New member
לא היה לי כוח לקום בבוקר

אז אמא אמרה או קעקוע או כינור ובחרתי בכינור. הקעקוע נדחה לשנה הבאה =[[[. כשחושבים על זה, שנה הבאה אני כבר לא צריכה אישור כי אני אהיה בת 16 O:

dark max

New member
לא פרקטי

יגררו אותי מהמיטה בכוח. חוצמזה, מחר מפגש פורום

ש נ י1

New member
פורים שמייח

שיר השבוע של נייטוויש: אפשר לומא ש- Deep Silent Complete ועוד כמה מאושנבורן שיר השבוע לא של נייטוויש: Within Temptation - Jillian, epica - cry for the moon אלבום השבוע: אושנבורן
לאחר הזנחה ממושכת להקת השבוע: נייטוויש ווית'ין משהו טוב שקרה השבוע: טיול כיף ועוד כמה דברים קטנים. משהו רע שקרה השבוע: לא ממש עולה לי
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אין משהו ספציפי ציטוט השבוע: אין לי
לינק/אתר השבוע: תשמעו את המתיחות של פאגין ב- Flix סמיילי השבוע:
לנצח סרט/סדרה/ספר השבוע: איזה תוכנית מתיחות בג'טיקס שאני לא יודעת השם שלה:p לא שומעת כלום כרגע..

Transcending

New member
הממ.. ~קאמבאק~

שיר השבוע של נייטוויש: Kinslyer שובXD שיר השבוע לא של נייטוויש: Forgiven שוב 0.0 אלבום השבוע: דה הארט אוף אוורית'ינג להקת השבוע: ווית'ין משהו טוב שקרה השבוע: 76 ב05 :) משהו רע שקרה השבוע: כנראה נכשל ב06... משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שביתה?XD ציטוט השבוע: אין כזה.. לינק/אתר השבוע: אין סמיילי השבוע: אין סרט/סדרה/ספר השבוע: אין XD תמונת השבוע: העלתי בהתפקדות
מה את/ה שומ/ע עכשיו?: Cry for the Moon חג שמח לכולם ותהנו במפגש חג שמח גם לך אישה [אם זה עוד בתוקף
]

Transcending

New member
חחחחחח גם! ../images/Emo3.gif

סתם.. חסמתי את האחר פשוט, כולל כל המסנג'ר השונים למיניהם. בקרוב אני אתאפס על עצמי D: שירה

Transcending

New member
האמת, אמיר, אני מעדיף להיות

אמיתי עם עצמי
.. כשאני אשנה את השם אז יהיה טוב :) חחחח גל
התגעגעתי

Transcending

New member
תמיד ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

גם אני... אבל היי, הינה חזרתי :)

lacrimosa girl

New member
|חולה|

שיר השבוע של נייטוויש: BATB שיר השבוע לא של נייטוויש: The heir של אלת'ריה, war is my sheperd של אקסודוס [אבל אנחנו היפים אנטי מלחמה |פיס|] אלבום השבוע: ממ, אין להקת השבוע: אקסודוס דפנטלי משהו טוב שקרה השבוע: היה פורים והיה נחמד והמחוך שלי ענקי עלי :S משהו רע שקרה השבוע: היה מגעיל בבית אבל זה כרגיל משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מפגש פורום
ציטוט השבוע: |שיר|: אף פעם לא חשבתי שאני אעלה מילים אלו על בדל שפתיי [טוב היא לא אמרה את זה כ"כ פלצני, אבל זה בערך היתה הכוונה], אבל אני צריכה שירים של נייטוויש. |אני:| איפה משיח מי בא שמיח?
בכ"מ אני מסדרת מוזיקה להפקה של מגמת תאטרון י"ב לסוף השנה, ונחשו איזה מוזיקה אני הולכת לשים
לא נייטוויש דווקא, הם עדינים מדי
אקסודוס. ולכן השמיעה האובססיבית השבוע XD לינק/אתר השבוע: - סמיילי השבוע:
בקיצור אני חולה ואני לא מצליחה לשיר =[ סרט/סדרה/ספר השבוע: ג'יין אייר זה ספר כ"כ צפויייי תמונת השבוע: אין מה את/ה שומ/ע עכשיו?: כואב לי הגרון ><

למעלה