סופ"ש קסום

box 5

New member
ספושבוע אדיר לכוווולם :)

שיר השבוע של נייטוויש: angels fall firstשיר השבוע לא של נייטוויש: sonata-shamandalie/letter to danaהמלצת השבוע: האלבום הראשון של אבנטסיה! גאונות... ברצינות! ידיד או משהו כזה צרב לי... זה ענקקליפ השבוע[או הופעה,ראיונות וכו']: נופ...משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: בהצלחה במבחן בלשון? :(חווית השבוע: שיעור ביולוגיה.. מורה הכי טמבלית בארץ אז תמיד משחקים בינגו... צריך לגרום לה להגיד כל מיני מילים ומי שמסיים את הלוח ראשון מנצח =] גרמתי לה להגיד בר כוכבא, וילון, סטיבס (נו התיקים האלה) שווארמה.. ועוד כמה =] אחד השיעורים היותר מצחיקיםציטוט השבוע: "נו מה עוד אתה רוצה שאני אגיד? שווארמה פלאפל סטיבס בוב ספוג.. מה?!" מורה לביולוגיה =]ספר השבוע: לא היהסרט השבוע: באטמן.. בפעם ה100תכנית טלוויזיה: CSI.. תמיד =]תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו?

חחחחחחחחחחח גם אנחנו עשינו פעם

משהו דומה לבינגו. עשינו התערבויות כמה פעמים המורה שלנו אומרת 'ילדים', ובכיתה אחרת כמה פעמים המורה אומרת 'סתכלו ווקשא' (במבטא הרוסי שלה), זה כבר היה רצחני ושמנו כסף
בכיתה י' בכלל, חבר שלי ישב לידי איזה שבועיים (לפני שהופרדנו באכזריות כי נפלנו מצחוק כל הזמן), אז באחד הימים הראשונים עשינו התערבות כמה פעמים ידידה שלי נוגעת בשיער בזמן השיעור. מהצלצול של תחילת השיעור עד של סופו, ואני הימרתי על 27 והוא שם 14, אז הייתי צריך 21 ומעלה נגיעות (להיות הכי קרוב) כדי לנצח, ובדקה האחרונה בסוף ניצחתי כשהיא נגעה 23 פעמים
זה היה ענק!#@#!%*!#% והוא קנה לי ברד|WTF| אגב, פאווריסטית, בואי כבר ל760!

box 5

New member
חחחחח זה גאוני!!! ../images/Emo6.gif העתקתי =]

ואממ אני שמה... רק בשקט

Amir Noy

New member
טוב....תורי...

D: שיר השבוע של נייטוויש: Sniffmaster!!! =] שיר השבוע לא של נייטוויש: Draconian - Daylight Misery =] המלצת השבוע: אממ..לתת ח"ח לאדם שקורב אליכם...D: קליפ השבוע[או הופעה,ראיונות וכו']: אממ..AFI - Miss Murder =] משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא:למצוא אהבה? שכבר הרבה זמן לא היתה לי כזו..P: חווית השבוע: לאנוס פיקאצו... ציטוט השבוע: P: ספר השבוע: ZZZZ סרט השבוע: אממ..סרט שראיתי היום..גיימס בונד...סרט מצחיק D: תכנית טלוויזיה: תמונת השבוע: פאק..אין.. מה אתם שומעים עכשיו? Robbin Williams - Angels יאפ...זה נכון...D:

danduuu

New member
XDD זה רובי לא רובין ../images/Emo3.gif

רובין וויליאמס זה השחקן בכלל וחוץ מזה שיר מעולה
שמו אותו ברדיו בעצירה האחרונה שלנו באוטובוס לפני שסופית הגענו הביתה וזה עשה לי כ"כ טוב

FeLL67

New member
-

שיר השבוע של נייטוויש: Sleepwalker שיר השבוע לא של נייטוויש: Catatonia- Mulder and Scully חרשתי עליו XD המלצת השבוע: נממ אין >< קליפ השבוע[או הופעה,ראיונות וכו']: אין משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: לישון פחות חווית השבוע: חח חוויה, אני רואה אנימה בפעם הראשונה בחיי, זה נחמד D: Full Metal Alchemist ציטוט השבוע: אין ספר השבוע: ירח מלא / אנטוניו מוניוס מולינה ספר מדהים . סרט השבוע: שתיקת הכבשים D: תכנית טלוויזיה: תיקים באפלה נממ תמונת השבוע: אין D: מה אתם שומעים עכשיו? שיר כלשהו ביפנית חחח

FeLL67

New member
חחח אין לי מושג XXD

שיר הפתיחה של האנימה דווקא נחמד ^^ D:

עוד אחת עוברת לצד האפל../images/Emo7.gif

שתיקת הכבשים סרט עצום!! הסצינה במעלית ממש נוראית. ><

חברה שלי חולה על FMA ../images/Emo3.gif

אני יודעת שיש שם אדוארד ורוי ו...כאלה O:
יו מה כולם רואים אנימה ]:

למעלה