סופ"ש קסום

אני שמחה שעודדתי אותך ../images/Emo13.gif

XDD הרגת אותי עם הסוודר הוורוד והצמרירי
יציאה טובה! ושמעי, ההורים שלי קשוחים כמו היטלר בקטעים האלו, אני מפחדת להמרות את פיהם אחרת חיי נגמרו :| יש דברים שאני כן מחפפת, כמובן, והמון, אבל פירסינגים זה כמו הצבא הטורקי מבחינת ההורים שלי :S אבל אני יודעת שאם אני אציק להם עד שנשמתם תתכלה עד תום אני אולי אצליח להשיג אישור...או שאני פשוט אחכה לגיל המתאים שתהיה לי אופציה לגור במקום אחר אחרי שיזרקו אותי מהבית
אבל את יודעת: פאק איט, אני נשארת עם המוטו שלי בימים האחרונים- יהיה טוב! בנתיים הפירסינג שלך זה הדבר הכי קרוב ששמעתי על פירסינגים בזמן האחרון אז אני אתנחם בעובדה שאת תעשי
כמו שאמרתי: אני רוצה תמונות ודיווח מלא! יהיה טוב! ריממבר ד'אט!

סוף סוף סופשבוע../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נייטוויש:Walking In The Air שיר השבוע לא של נייטוויש: Mercy Drive-Burn In My Light Alter Bridge-Open Their Eyes Epica-Bland Infinity להקת השבוע:אין להקה ספיציפית. אלבום השבוע:כנ"ל משהו טוב שקרה השבוע:שביתה^^ משהו רע שקרה השבוע:הפרזנטציה שלי באנגלית,ההרצאה המשעממת עד מוות על מגילת אסתר היום(ציפיתי למשהו שונה לגמרי) ועוד כמה דברים.. משהו שאתם מקווים שיקרה שבוע הבא:שתהיה שביתה ביום ראשון..כ"כ מתאים לי:) סרט/סדרה/ספר השבוע:ספר-אבן החן של בן המחצית. סדרה-טוב,זו לא בדיוק סדרה אלא תכנית:רו. ציטוט השבוע:"איזה צדיקים!!!" ועוד אחד:"אבשלום היה מאוהב בשיערותיו..."XDDD תמונת השבוע:היא גדולה ואין לי כוח להקטין>< שיהיה לכולם שבוע נפלא

The Cat Woman

New member
../images/Emo210.gifסופ"ש עייף קצת../images/Emo210.gif

שיר השבוע של נייטוויש: Planet Hell Astral Romance (בגירסה של הסינגל- אובר דה הילס) שיר השבוע לא של נייטוויש: The Fray- How to save a life שיר טובבב
להקת השבוע: אמ... יש כמה. גם דרים ת'יאטר, גם שיינדאון וגם אודיו-סלייב אלבום השבוע: Blackfield- כל השירים שלהם. חרשתי עליהם השבוע. משהו טוב שקרה השבוע: יש לי חבר
משהו רע שקרה השבוע: עשיתי עקירה כירורגית, אבל כבר לא כואב אז זה בקטנה... משהו שאתם מקווים שיקרה שבוע הבא: אני יוצאת לחפש"ש! סרט/סדרה/ספר השבוע: לא ראיתי TV השבוע... ציטוט השבוע: It's soap! it self cleaning! צ'נדלר לג'ואי... תמונת השבוע:
התעללתי בה קשות.

XDDDD חברייםם רולז!! ../images/Emo45.gif

ומזל טוב על החבר, זה ממש כיף כשאוהבים אותך (הלוואי עליי
)

Super Alonit

New member
../images/Emo6.gif

הלוואי. אם אקדח זה יקר יותר ממחט וזה 10 ש"ח, אז... וואי... הלוואי

FeLL67

New member
|ממורמר|

באמת ?! P: לי אמרו שמחט זה 40 XXXXD בכל מקרה אני באמת עשיתי ב5 שקל D:

אבוי :S

לא עושים חורים באקדח! ;[ אקדח זה לא בריא, בן אדם שלא מבין בזה עושה לך את זה, העגיל חרא, זה יוצא עקום, זה מזוהם ומה לא. ובחירור במחט את סך הכל משלמת על הבריאות שלך ועל עגיל נורמלי. וזה לא כזה יקר בכלל... זה גם משתנה בין הסטודיואים והעגילים השונים. >_<

Amir Noy

New member
../images/Emo26.gifצודקת הילדה ../images/Emo66.gif

איזה סטודיואים אתם ממליצים עליהם באיזור רמת גן-תל אביב..אם מישהו מתמצא בזה..

Super Alonit

New member
סתם חולת נפש זאתי../images/Emo6.gif

בתנוך באוזן בקטנה, אפשר לעשות באקדח. בקשר לסחוס ושאר איברים בהחלט מומלץ מחט ופירסר מומחה. בת"א אמרו לי שפסיכו סטודיו טוב. ואני אישית הולכת לוומפייר בראשון, קיבלתי המון המלצות וגם הייתי שם כמה פעמים וחצי מהחברות שלי התחוררו שם. ו ב מ ק ר ה גם הפירסר שם, זאק, הוא אח גדול של ילד מהכיתה שלי

אני אעשה בקרוב בתנוך במחט P:

טוב כי אני רוצה לעשות את זה במחט של 3 מ"מ וזה די לא קיים באקדח
וכי אקדח זה חרא!$%^

הממ

שיר השבוע של נייטוויש: wish i had an angle שיר השבוע לא של נייטוויש: 30seconds to mars-the kill להקת השבוע: flyleaf אלבום השבוע:tristania-beyond the veil משהו טוב שקרה השבוע: אממממ אני באמת לא יודעת
משהו רע שקרה השבוע: לא הייתה לנו שביתה! @#^#@$& והיו עוד מלא דברים, אבל אני אחסוך את זה מכם משהו שאתם מקווים שיקרה שבוע הבא: שאני אצליח לעבור את ה5 במבחן במת' סרט/סדרה/ספר השבוע: "הפירמה"- ג'ון גרישם ציטוט השבוע: המורה שלי לפיסיקה מספר "בדיחות":" ואז הוא אומר לו 'מה אתה מחייך כמו ג'ריקן?!' *כל הכתה צוןחקת כי לא הבנו כלום*" XDD תמונת השבוע: אין לי כח, אולי אח"כ

../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נייטוויש: 10th Man Down. שיר השבוע לא של נייטוויש: Evergrey - Lost. להקת השבוע: Sonata Arctica. אלבום השבוע: Evergrey - Monday Morning Apocalypse. משהו טוב שקרה השבוע: יש לי תחפושת!
ממ השביתה שהייתה ממש במקום, והיה שבוע לא רע בכלל. משהו רע שקרה השבוע: משקפיים חדשים
, עלה לי המספר ממש>< משהו שאתם מקווים שיקרה שבוע הבא: פורים!!! יהיה ממש שולט. סרט/סדרה/ספר השבוע: כלום כלום כלום. יש לי 10 פרקים בסמולוויל להשלים
. ציטוט השבוע: לא זכור לי משהו מיוחד... היה משעשע כרגיל. תמונת השבוע: X שבוע טוב!

למעלה