סופ"ש קסום

The Cat Woman

New member
שקרנית, את בטח עדיין מסטולה... סתם

שיר השבוע של נייטוויש: Deep Silent Complete שיר השבוע לא של נייטוויש: Kamelot- march of mephisto אלבום השבוע: Shinedown- Us And Them להקת השבוע: Shinedown משהו טוב שקרה השבוע: השיעור האחרון של הפסיכומטרי משהו רע שקרה השבוע: אמ... הפסיכומטרי? משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יום ראשון- הבחינה! ואז זהו!!!
ציטוט השבוע: בטוח יש לי אבל אני לא זוכרת... לינק/אתר השבוע: משהו מצחיק סמיילי השבוע: |אימו| סרט/סדרה/ספר השבוע: "מרתון 4"- החוברת האגדית... "פתור עד שיצא לך עשן מהמוח". תמונת השבוע:
מה את/ה שומע/ת עכשיו?:

אוויי אני אוהבת אותם!

חחחח תמיד הם הצחיקו אותי, שהם צוחקים מכל דבר וזה, מאוד דומים לי משהו

LadySilkworm

New member
me

שיר השבוע של נייטוויש: over the hills and far away, wishmaster שיר השבוע לא של נייטוויש: הרבה P: אלבום השבוע: אין אחד להקת השבוע: או זמר השבוע- אלטון ג'ון משהו טוב שקרה השבוע: כלווווום. לא עשיתי כלום השבוע! אבל היום היה ממש מצחיק P: משהו רע שקרה השבוע: כלום. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שאני אעשה משהו :( ציטוט השבוע: חיחי לא בטוחה שזה יצחיק P: לינק/אתר השבוע: דיוואנט-ארט [אין לי כוח לשים קישורP:] סמיילי השבוע: P: סרט/סדרה/ספר השבוע: היצירה של זולא, וסימפסונס!! תמונת השבוע: .. מה את/ה שומע/ת עכשיו?: אותי לועסת מסטיק?

e b 2 2

New member
גם לי אין wishmaster מקורי...

למעשה אני ממש מגעיל רק הורדות יש לי... חחח הורדתי את הדיסקוגרפיה

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gifבהחלט../images/Emo11.gif

אחרי שאני אסיים לטפל בך, אימו-אוהב-סונטה-ושונא-דרקוניאן שכמותך.

Amir Noy

New member
העיקר אימו D:

אני לא שונא דראקוניאן.. אני די אוהב אותם..יש לי איזה 10 שירים שלהם.. הם אחלה להקה.. אבל די אימואים :]

Amir Noy

New member
אני כולה

מפעיל את הפורום, אני אוהב לראות את כולם משתגעים בצורה היסטרית XD מה,אסור?

Super Alonit

New member
מותר:]

אבל תלמד ממני, אני מפעילה את הפורום בלי לעצבן חצי ממנו.
(או שכן והם רק מתכננים לרצוח אותי בסתר במפגש
)

אני

שיר השבוע של נייטוויש:End Of All Hope שיר השבוע לא של נייטוויש:WT - Frozen אלבום השבוע:The strokes - room on fire אחרי מלא זמן שלא שמעתי להקת השבוע:סונטה
משהו טוב שקרה השבוע:חופש משהו רע שקרה השבוע:הייתי צריכה לנקות את החדר וזה לקח שנים! משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:מפגש ציטוט השבוע: אני: מה אין בארץ שוק שחור?! (זה היה נורא מצחיק באותו רגע) לינק/אתר השבוע:אין סמיילי השבוע:
<-- הוא ממש חמוד סרט/סדרה/ספר השבוע: נשות כדורגלנים (סתמו זה יפה
) תמונת השבוע:אין מה את/ה שומע/ת עכשיו?:את הארי פוטר וגביע האש

Liquid Dreams

New member
בוהו.

שיר השבוע של נייטוויש: דד בויס פואם, כל AFF שיר השבוע לא של נייטוויש: המ, כל הדיסק של מירי מסיקה, THOE של ווית'ין, ואולי עוד כמה אלבום השבוע: THOE להקת השבוע: ווית'ין משהו טוב שקרה השבוע: שעון חדש? משהו רע שקרה השבוע: שבא בעקבות הקודם שמת לי;;;;; אהבתי אותו כ"כ במשך שלוש שנים;;; משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שאני אתרגל לשעון החדש?++ ציטוט השבוע: יש לי שניים ששמרתי מיום ראשון אבל כנראה שיצחיקו רק אותי
1. אני: "תחייגי *5000" חברה שלי: "מטלפון?" אני: "לא מטלוויזיה.__." 2. חברה שלי: "כמו... לאיודעת מצה. מה*, לא מצה, מצה זה בפסח עוד שבוע." [סביר להניח שרק אני צחקתי
] לינק/אתר השבוע: אין לי סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: השטן לובשת פראדה זה ספר מעולה
תמונת השבוע: אין לי:X מה את/ה שומע/ת עכשיו?: בובספוגXD

^_^

שיר השבוע של נייטוויש: אין שיר השבוע לא של נייטוויש: אין אלבום השבוע: כנראה THOE של WT שקניתי השבוע להקת השבוע: אממ ווית'ין?
משהו טוב שקרה השבוע: חופש!!!! משהו רע שקרה השבוע: עברנו לשעון קיץ
הקיץ בא
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מפגש! ^____^ ציטוט השבוע: "אם בטי מחמודי הצליחה לצאת מאיראן, את יכולה לבוא לפה
" מאיה XD לינק/אתר השבוע: הטמטום XD וגםוגם זה, מה שעמיר שם
סמיילי השבוע: לא יודעת XP סרט/סדרה/ספר השבוע: בנות גילמור
תמונת השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו? High And Dry - Radiohead

למעלה