סופ"ש קסום

tbents

New member
:)

שיר השבוע של נייטוויש: אאמממ...את מוןדאנס שמעתי הכי הרבה נראה לי..לוד'ת למה:) שיר השבוע לא של נייטוויש: אלבום השבוע:Silence-Sonata Arctica להקת השבוע: גם השבוע נייטוויש:) משהו טוב שקרה השבוע: קבלתי אנבליוויבל של ציון [92
] בהיסטורי... משהו רע שקרה השבוע: משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ציטוט השבוע: "Key Fuck Hey, הייתי מסתובב עם מפתחות ומנסה לתקוע לכל מי שעבר" XD לינק/אתר השבוע: http://www.wiredness.com/ דבר נחמד שגיליתי הרגע:) סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:סימפסונס.... תמונת השבוע: החומר למתכונת בספרות ואמנות...>< מה את/ה שומע/ת עכשיו?: The Riddler..

lacrimosa girl

New member
טרילילי, אין לי כוח לפתוח את השיר השבועי

אז אני עושה את זה במקום
שיר השבוע של נייטוויש:
אסטרל רומנס
שיר השבוע לא של נייטוויש:
ממ אנג'לס, וויתין אלבום השבוע:
- להקת השבוע:
נייטוויש משהו טוב שקרה השבוע:
הוא רק התחיל
ממ כלום. משהו רע שקרה השבוע:
אמא שלי באה היום לשיחה עם המחנכת שלי...אני כ"כ ז"ל >< משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:
כנ"ל ._. ציטוט השבוע:
|מורה לתשב"ע בניסיון להשתיק את הכיתה|: שששששששששש |נעם|: קאסם!
היה עוד אחד ושכחתי
לינק/אתר השבוע:
- סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:
CSI. היה לי חלום ממש ממש מוזר נוסח SCI אבל עם הדמויות של האוס. קוויט ספוקי :X תמונת השבוע:
אני בבצפר >< מה את/ה שומע/ת עכשיו?:

dralan

New member
אני

שיר השבוע של נייטוויש: Dead To The World Planet Hell שיר השבוע לא של נייטוויש: Epica - Cry for the Moon אלבום השבוע: Epica של קמלוט
להקת השבוע: קמלוט, אפיקה ונייטוויש משהו טוב שקרה השבוע: אינלי כוח משהו רע שקרה השבוע: אינליכוח משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה טוב ציטוט השבוע: היו לי כמה אבל שכחתי, נשאר רק זה, מהספר "דברים שצריך": "לא, זו תערובת מיוחדת, הגיעה מערבות לנג" אמר מר גאונט... "איפה זה?" "מעבר לגבעות והרחק מאוד"
לינק/אתר השבוע: תפוז סמיילי השבוע: XD סרט/סדרה/ספר השבוע: אין/CSI/"דברים שצריך" תמונת השבוע: שרטוט של סכין-עקירה שציירתי בדיון על כלי נשק שעשינו אני וחבר במהלך שיעור אזרחות
מה את/ה שומע/ת עכשיו?: שקט

dralan

New member
נזכרתי!!!

באחד מהם לפחות: בפרק של CSI מוצאים גופה ערופת ראש. אחד מחפש ראיות מסביב והשני מתרחק בחיפוש אחר הראש. הראשון: "מצאתי פיאה. כנראה שהראש שלך הוא קירח" השני: "יופי עכשיו זה יעזור לי להבדיל אותו משאר הראשים הכרותים שאמצא"

dralan

New member
התפקיד הזה נלקח ממך מזמן

אתה הרודן, לא הפסיכופט :p ואל תנסה אפילו, לא תוכל לגבור עלי *מבט מרושע*

The Cat Woman

New member
רגע, אז אם דניאל פסיכופט...

ואיתי רודן... מה אני??? גם לי מגיע תואר כלשהו!

dralan

New member
יאללה פותחים במבצע

``מצאו תואר לענבר`` רעיונות, מישו?

למעלה