סופ"ש קסום

אלאנקה

New member
עוד מחמאות את רוצה?../images/Emo178.gif

סתם, נו
לא חשבתי שזאת הייתה התכנית שלך מלכתחילה
. ואת לא מכוערת, ויצאת ממש מגניבה
.

The Cat Woman

New member
החלום שלי זה לגור שם... ../images/Emo99.gif

עכשיו רק צריך למצוא חתן
ואז לעבוד קשה- להקים חוות סוסים, לגדל שם את בוני, רקסי ושושו (הסוסים הראשונים שלי... אח"כ יהיו עוד איזה כמה סוסי פוני לילדים וסוסים גדולים- כי הם יגדלו וירצו לרכב וזה...) לקנות כמה פועלים תאילנדים שיתחזקו את זה בזמן שאני ובעלי פותחים פאב מטאל בסמוך לחווה... בקיצור, עזבו. זה לא יקרה
אני אתקע עם איזה ערס שמן, מזיע, שעיר בגוף ומקריח בראש. ששומע מזרחית! ואנחנו נגור בקרית מלאכי ליד in & out. והילדה שלי תהיה פקאצה שלובשת פרוות ורודות
החיים בזבל.

lacrimosa girl

New member
תמיד-תמיד

אפשר לפרוץ לבנק, לשדוד 1000 דולר/יורו מקסימום, לקנות כרטיס טיסה חד כיווני לפינלנד ולהנות מהחיים :)

LadySilkworm

New member
נשמע כיף

לעומת הכלום שעשיתי P: למרות שראיתי אבודים וזה נחמד. בכל אופן, יצאת יפה בתמונות. יש איזה תמונות של הנוף? D:

The Cat Woman

New member
חחחח לא ממש....

אמא שלי יותר בקטע של לצלם פרחים O_ס הידעת- לא ראיתי אף פעם אבודים וגם לא נמלטים!

LadySilkworm

New member
אני היחידה בערך שאין לה כלי נשק בפורום P:

אז אני לא אהרוג אותך D:

Beyond The Veil

New member
בטח! "אגודת נאו ילדי הפרחים"!

אני"ה!! מייק פיס, נוט בלאדי וורס!!!
(עמכם הסליחה שוב, בחיים שלי לא הייתי כ"כ מפגרת.)

skipp

New member
אה!!! בנאדם טוב! היית פה!! טבעון זה ה-מקום!

סוף סוף מישהו שמסכים איתי !

The Cat Woman

New member
מהמם שם... מה רע בטבעון?

הכל מדהים שם! חוץ מזה שהקצינת תצפיות שלי לשעבר גרה שם והיא כונפה שכזו

BlackCandle

New member
נונו, אנילא שומעת נייטוויש

שיר השבוע של נייטוויש: - שיר השבוע לא של נייטוויש: - אלבום השבוע:children of bodom - are you dead yet להקת השבוע: children of bodom שהו טוב שקרה השבוע:יום עצמאות משהו רע שקרה השבוע:סגרתי שבת
וסתם חרא של הרגשה בכללי משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:שיהיה בסדר כבר ציטוט השבוע:shoot me!!! לינק/אתר השבוע:http://www.blogthings.com/howevilareyouquiz/ סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:- תמונת השבוע:
תמונה פשוט יפה מההופעה של בהמות' מה את/ה שומע/ת עכשיו?:את המכוניות בחוץ

אחח...

שקסית שקסית, תפסיקי לשמוע דברים גיי (כאילו, צ'ילדרן מעולים, אבל זה לא מתאים לך P:) לכי לשמוע בלאק כמו שצריך :)

למעלה