פווו... רק עכשיו סיימתי לחפור../images/Emo3.gif
ראה נושא "תומאס- האיש והאומנות". ועמכם הסליחה... שיר השבוע של נייטוויש: deep silent complete, ever dream, כל מיני שיר השבוע לא של נייטוויש: tenth night-altharya' autumn harmony- for my pain..., between love and pain-arwen אלבום השבוע: ghost opera
להקת השבוע: kamelot, for my pain..., altharya משהו טוב שקרה השבוע: חזרנו לכמה חזרות
היה מצחיק בטירוף
משהו רע שקרה השבוע: אמ... כאבי ראש. כל כך.
והחום, זה הולך טוב ביחד. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הצגה!!!! אעעע!!! ~התלהבות-היסטרית~ ציטוט השבוע: הומ. טוב, קבלו קטעים נבחרים מסטנד אפ באדיבות המורה לביולוגיה: "יש אנשים בכיתה הזאת (כיתת מחוננים) שחושבים ששכל זה הכל בחיים. אבל האנשים שבאמת מיוחדים הם אלה שמתמשים באינטילגנציה הזאת בשביל לעזור לאחרים, בשביל יושר וטוב לב!." (+רמזים עצבניים לכיוון החנון שלי הכיתה). אני בשלב הזה לחברה שלי: "אוי, נוגע ללב..." (המורה היא הציטוט, לא אני
) "יש פה אנשים שלא ראויים למקום בכיתה זאת. בישיבות הציונים אני הולכת לדבר עם כמה אנשים על אולי לפנות פה כמה מקומות לילדים מקסימים מבט ומאומנויות. אני הולכת לדבר על כמה תלמידים מהכיתה ולהגיד ובלה בלה בלה..." אני בשקט לחברה שלי: "מוהעהעהע!!!
" חברה שלי: ~נמרחת על השולחן בצחוק היסטרי~ כיתה: ~WTF?~ "מי לא עשה ש"ב?" אני: "אני." "מה? לא מתאים לך, ענבל." אני: "קוראים לי ענבר."
המחנכת שלי ממקום בטוח מאחורי המורה לביו', נותנת לי מבט שכולו אומר "טוב, מה את רוצה ממנה, את מצפה ליותר מדי. היא לא משהו, את יודעת..." וכו' וכו'. כבר חפרתי מספיק. חברה שלי החליטה לרשום את זה ביומן, אז כנראה שזה היה משעשע... אנחנו מדברים על רד הוט צ'ילי פפרס. מישהו מעיר משהו לגבי התלבושת הממוצעת שלהם בהופעות. אני: "טוב, הם כבר לא מתפשטים בשביל לעשות מוזיקה, הם עושים מוזיקה בשביל להתפשט." לינק/אתר השבוע: סמיילי השבוע:
\
סרט/סדרה/ספר השבוע: האוס!!! DVD של האוס
תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: כלום
אגב, השם של הפינה חמוד בעיניי. אל תשני!