סופ"ש קסום

הייתי היום בסך הכל שעה (קצת יותר) בשמש וחטפתי

שיזוף ממש
ממש שונאת את זה. שיר השבוע של נייטוויש: Phantom of the Opera. שיר השבוע לא של נייטוויש: Enya - Adiemus Children of Bodom - Are You Dead Yet? Porcupine Tree - Blackest Eyes Duran Duran - What Happends Tommorow Queen - The Show Must Go On פשש שמעתי הרבה מוזיקה השבוע... אלבום השבוע: Dream Theater - Octavarium. להקת השבוע: Duran Duran, Enya, Dire Straits משהו טוב שקרה השבוע: אתמול והיום, היה כיף
וממ מתכונת בהסטוריה שהלכה הרבה יותר טוב מהצפוי [היום ראיתי את המורה שילי והבת שלה בקניון והיא חייכה אליי חיוך עצום, אני מקווה שזה אומר משהו טוב] משהו רע שקרה השבוע: מתכונת במת'>><< פתרתי שאלה אחת משלוש:/ משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מלחמת מים!!!! ויםיםים. ציטוט השבוע: המורה שלי למודרני: "זה לא פלקס הפגנתי, אבל יש בזה מן הפלקסיות", ממש הצחיק אותי. מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Hiromi - Return of Kung-fu World Champion

Super Alonit

New member
מקווה שהלך לך טוב בהיסטוריה:]

ואממ... שיש מועד ב' במת'
מלחמת מים
ובקשר לשיר של נייטוויש... אממ...אני לא מגיבה.

חחח ידעתי שתגיבי על זה../images/Emo3.gif

אני כבר לא שומעת כל כך הרבה נייטוויש, אבל זה שיר שזכור לי ששמעתי השבוע. מלחמת מים רולז! אתמול הייתה מסיבת בוקר (משהו "אומנותי" שהי"בניקים עושים לכבוד סיום בצפר, מין הצגה כזאת) ואח"כ יש להם רונדו עם האוטואים המקושטים שלהם. אז בין לבין זרקו המון שקיות מים וביצים, היה להם סטוק אדירררר, כל הכבוד להם שהם הכינו מראש כל כך הרבהXD זה היה כל כך מצחיק איך שבנות הגיבו כשזרקו עליהן ואיך שבנים מגיבים, ואיך היודניקים הקטנים ברחו בצעקותXD

עונה:)

שיר השבוע של נייטוויש:Dead To The World שיר השבוע לא של נייטוויש:Kamlot-Ghost Opera Kamelot-Forever אלבום השבוע:עדיין גוסט אופרה של קמלוט
להקת השבוע:קמלוט
משהו טוב שקרה השבוע:הרבה דברים...שבוע מדהים! משהו רע שקרה השבוע:סיימנו ללמוד ואממ..עוד משהו שהסתדר בסוף. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:ממ לא יודעת.אולי לצאת לחגוג אחרי הבגרות באנגלית,ולנסוטת לעמוד בלחץ הנוראי שהולך להיות. ציטוט השבוע:יש מלא...יותר מדי..חחח לינק/אתר השבוע:תפוז סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:לא היה לי זמן לזה בכלל
תמונת השבוע:תלו אל כל החולצות שקשקשנו עליהן בלילה הלבן לקישוט בביה"ס אתמול,והיו חולצות ממש מקוריות(את כולן צלמתי כמובן).החולצות שבתמונה פשוט ענקיות!
מה את/ה שומע/ת עכשיו?:כלום
שיהיה לכולם שבוע נהדר

Super Alonit

New member
מכירה את הכיתוב על החולצות../images/Emo6.gif

זה גדול
יש לנו את זה בכל ספרי המחזור של בי"ס מאז שהוא הוקם, הם לא בורכו במקוריות עודפת...

בהחלט גדול.

אנחנו המחזור הראשון בביה"ס שעושה את זה. והיום עשינו גם מלחמת מים.היה כ"כ מצחיק. יזכרו את המחזור שלנו עוד הרבה זמן...:)

Super Alonit

New member
זה עושה לי חשק לסיים, רק בשביל כל ההתרגשות

וכדי להעריך את הביחד הזה של הבי"ס...

הו כן,

אני לא הערכתי את השכבה שלי כמו שצריך עד הטיול השנתי לאילת.רק בטיול השנתי גיליתי שיש לי שכבה מדהימה.חח איזה דיליי.טוב,אני תמיד קולטת דברים מאוחר><

danduuu

New member
אני חולה סעמק! מי פותח מזגן ברכבת בחמש וחצי

בבוקר?? מי שאחראי על זה צריך לקבל מכות!
שיר השבוע של נייטוויש: לא יודעת, כל מיני :] שיר השבוע לא של נייטוויש: Fergie-Big Girls Don't Cry Tacere-Deep Tears Of Tragedy WT-Are You The One? Mika-Love Today Savior-30STM 30STM-The Fantasy Madina Lake-House Of Cards Sonata Arctica-Last Drop Falls
ועוד מליין שירים אחרים, שהיו אתמול [
] ומהאירוויזיון המדהים [בציניות] שהיה השנה XD אלבום השבוע: 30Seconds To Mars-30Seconds To Mars A Beautiful Lie-30 Seconds To Mars להקת השבוע: WT,HIM,סונטה,30 סקנדס טו מארס. משהו טוב שקרה השבוע: אמ אתמול
[סופסוף פגשתי את ענבר
],ואמ לא יודעת מה עוד, אה כן שהלך לי טוב בתנ"ך משהו רע שקרה השבוע: שנהייתי חולה עכשיו^#$^#^^#!@#! ומגן חרא במת'
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: המ, ימי הולדת לחברות, לעבור את הבגרות בסוציו בע"פ ואת הבגרות בתנ"ך ואת המגן באזרחות..ושיהיה חג נחמד
[אני לא מאמינה שכבר שבוע הבא זה שבועות
] ציטוט השבוע: לא זוכרת
לינק/אתר השבוע: שיהיה תפוז סמיילי השבוע:
|טיפש| סרט/סדרה/ספר השבוע: לא זוכתר כבר מה ראיתי ומה עשיתי חחח המוח שלי במצב טייס אוטומטי כרגע תמונת השבוע: גנבתי את זה מהמייספייס של הבן דוד האמריקאי שלי
אמריקאים כאלו מטומטמים XD מה את/ה שומע/ת עכשיו?: את המוח שלי נמס לאט לאט ויוצא דרך האוזניים ונוטף לי על הבגדים.

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gifתכלס...

~מיתממת כאילו מעולם לא עשיתי שדמויות הלגו שלי מזדיינות בחשאי מאחורי איזו סירה~

למעלה