סופ"ש קסום

The Dew

New member
הממ..

שיר השבוע של נייטוויש: beauty and the beast שיר השבוע לא של נייטוויש: Epica - the phantom agony אלבום השבוע: nightwish - century child להקת השבוע: nightwish משהו טוב שקרה השבוע: התחלתי ללמוד נהיגה.. משהו רע שקרה השבוע: חבר שלי מזה שנה ו-10 חודשים ואני נפרדנו... משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: למות.
ציטוט השבוע: "תן למושא אהבתך ללכת - אם זו האהבה האמיתית שלך - היא תחזור." משהו שאמא של חברה אמרה לי.. לינק/אתר השבוע: youtube סמיילי השבוע:
,
סרט/סדרה/ספר השבוע: לא ראיתי כלום ולא קראתי כלום... :[ תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: כלום.. :(

Super Alonit

New member
קוקי איי לאב יו../images/Emo10.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

זאת תקופה קשה אבל היא תעבור בקרוב, אני מבטיחה לך.

Super Alonit

New member
ברור שהיא תעבור, אני מבטיחה לך:]../images/Emo23.gif

ואת מכירה אותי, אני תמיד צודקת.

dralan

New member
/tapuzforum/images/emo24.gif תרגישי טוב!

ואו את באמת מתאימה לפורום P:

Beyond The Veil

New member
כי אנחנו פורום מורבידי לחלוטין

המלנכוליה שולטת פה
ולפי ההודעה הקודמת שלך (זו שדניאל התייחס אליה) נראה שאת מתאימה
מיי יור לייף בי בטר דן דיס!
(סליחה על העילגות המעוברתת
)

danduuu

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gifיהיה טוב../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

en li shem 7

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

אל תהיי עצובה אם זה היה מספיק טוב זה יחזור ואם לא..הוא פשוט לא שווה אותך (אני מקווה שאני מעודדת
) בהצלחה עם הנהיגה...

Shusho

New member
נעביר ת'זמן.

שיר השבוע של נייטוויש: the carpenter שיר השבוע לא של נייטוויש: meds של פלסיבו אלבום השבוע: כלום. שמעתי הרבה חדשים וכולם היו מחורבנים להקת השבוע: Kittie משהו טוב שקרה השבוע: לא יודעת. אולי אתמול היה נחמד רוב הזמן משהו רע שקרה השבוע: החלק שלא נכלל ב"רוב הזמן" משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לסיים עם אנגלית לכל חיי ציטוט השבוע: המורה לגיאוגרפיה ברגע שיגעון: "מה אני גרבר?!?!?!" לינק/אתר השבוע: www.43things.com סמיילי השבוע: |ציצי| סרט/סדרה/ספר השבוע: אבודים תמונת השבוע: הלק המקולף שלי O__O. זה אמור להיות אעלק אומנות, כן? בקצב הזה יוציאו לי צו הרחקה מכל מה שנקרא אומנות ואמנות. מה את/ה שומע/ת עכשיו?: את אמא שלי מברברת על תפוחי אדמה :|

למעלה