סופ"ש קסום

dralan

New member
קראת עוד סדרות פנטזיה?

אני ממליץ על רומח הדרקון ועל שיר של אש ושל קרח (לפני שדבורה תעשה לך שטיפת מוח על ממלכות נשכחות P: )

אלאנקה

New member
אתה חתיכת בוגד../images/Emo46.gif!!

איך שכחת ממלכות נשכחות!? תשכחי ממה שהם אמרו לך!! תקראי סלבטורה

dralan

New member
אני מנסה להציל אותה מלקרוא

את סלבטורה-בעל-הקושי-להרוג-גיבורים P:

אלאנקה

New member
../images/Emo46.gifאת סתם מקנא באנטררי!!!

כי אתה יודע, שהיא חכמה, ותבין שאנטררי פי אלף יותר סגיד מכל שאר הדמויות משאר הספרים. תקראי סלבטורה!!

dralan

New member
אנטררי נחמד.... אבל לא ברמה של רייסט../images/Emo99.gif

שוב נתחיל עם הויכוח, אה?

אלאנקה

New member
כן../images/Emo46.gif

אנטררי נחמד!!?!?!?!?!??!?! 34ןם712ףברח'םןףרוכדג
אנטררי לא רק נחמד. הוא סגיד ומושלם וסגיד ומדהים ומושלם וחכם ונבון וחתיך ומושלם
. אתם סתם לא מבינים
. אה, ותיקון להודעה שמעליך *אתה

Beyond The Veil

New member
יאאלהה, ננצל את ההפסקה שלי עד תום../images/Emo3.gif

שיר השבוע של נייטוויש: אממממ אני חושבת סליינג דה דרימר שיר השבוע לא של נייטוויש:Consign To Oblivion (A New Age Dawns Part 3) (נראה לי שזה השם) של אפיקה!!
אלבום השבוע:של אגאלוק, The Mantle להקת השבוע:לאקונה קויל ^^ ענקיים
משהו טוב שקרה השבוע: אחותי עברה דירה, אני שמחה בשבילה
משהו רע שקרה השבוע: אחותי עברה דירה!
אני אתגעגע לשמוע אותה חוזרת לפנות בוקר ובאה לבדוק אם אני ישנה ואם לא אז להגיד לי לילה טוב!
ויש מגן ביום ראשון, הלך חצי שבוע על למידה
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מגן :S ציטוט השבוע: טוב, זה לא מהשבוע אבל נזכרתי בזה וזה היה ממש מצחיק XD נקרא לשתי חברות שלי X ו-Y, וX היא ילדה תמימה וחסודה שכזאת, מותק של ילדה
בקיצור... X:" היי, השעה 00:00 והתאריך 5.5!" Y:"היי, איזה מגניב!" Y:" בואי נתנשק! (לY)" אני:"
שאני אלך? אני מפריעה לכן באמצע משהו?!"
זה פשוט הרג אותי לינק/אתר השבוע: איזה אתר, כל השבוע הייתי על ספר תקשורת:S סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: ספר תקשורת ופאמילי גאי "האי!"^^ תמונת השבוע: אין לי כח מה את/ה שומע/ת עכשיו?: את אמא מכינה ארוחת ערב....

Super Alonit

New member
../images/Emo12.gif

לא ידעתי שבתאריכים\שעות עגולות צריך להתנשק
או שזה היה סתם תירוץ?..
לאקונה, אפיקה

Beyond The Veil

New member
אני חושבת שזה שניהם../images/Emo3.gif

לאלא, סתם, זה היה בצחוק, אבל זה היה יענו כמו בסילבסטר כזה, שמתנשקים ב00:00.....זה היה פשוט חזק

ש נ י1

New member
../images/Emo178.gif

שיר השבוע של נייטוויש: Come Cover Me שיר השבוע לא של נייטוויש: Edguy - Jerusalem
אלבום השבוע: אין להקת השבוע: לא שמעתי הרבה מוזיקה השבוע אז אין משהו טוב שקרה השבוע: בעיקרון, זה שהוא הולך להגמר זה כבר התקדמות
משהו רע שקרה השבוע: היה לי אתמול יום דיי נוראי משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה טוב ציטוט השבוע: לא זוכרת ציטוטים
לינק/אתר השבוע: ... סמיילי השבוע: "
" כמו תמיד סרט/סדרה/ספר השבוע: "איש משפחה" התמכרתי לזה... מה את/ה שומע/ת עכשיו? orphaned land - el meod na'ala

blacknwhite

New member
שינה טובה וחלומות מתוקים!../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

שיר השבוע של נייטוויש: הומ... away? לא... בעצם, deep silent complete
שיר השבוע לא של נייטוויש: יש יותר מדי
אלבום השבוע: century child\wishmaster להקת השבוע: נייטוויש. משהו טוב שקרה השבוע: המסיבה של ההצגה היום
משהו רע שקרה השבוע: ביטלו לנו את ההצגה!
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לראות את כל האנשים מההצגה? ו... שבועות
ומסיבת פריקים
ציטוט השבוע: היו היום המוווון מצחיקים, אבל בלי ההקשר זה לא יעבוד בחיים, ואני גם לא זוכרת.. חוצמזה, אחד לא מצחיק: במאי שלנו היום בכמה מילים לכולנו אמר לנו (אחרי כל ה"אני אוהב את כולכם, אחד אחד"
) ש"יש כל אחד מכם משוה נאיבי. נאיבי במובן הטוב של המילה" הוא המשיך להגיד עוד כמה משפטים בנושא שלצערי אני לא זוכרת... וזה היה כל כך מקסים!
ואז גם "נציגת ביה"ס" אמרה כמה היא אוהבת אותנו, שוב... ואנחנו ממש אוהבים אותה!
לינק/אתר השבוע: פורום זה ממש
סמיילי השבוע: השבוע?
היום?
סרט/סדרה/ספר השבוע:אין תמונת השבוע: אין, לפחות לא על המחשב שלי... מה את/ה שומע/ת עכשיו?: creek mary's blood (בלי ששמתי לב בכלל) שהתחלף לdead to the world

Super Alonit

New member
מסיבת פריקים?../images/Emo12.gif

איזה מרגש זה לסיים
גם את וגם איתי עכשיו...

blacknwhite

New member
נזכרתי בציטוטים../images/Emo6.gif

"פשוט תמשיכי ללכת באחד הכיוונים" מישהי מדריכה מישהי אחרת בטלפון איך להגיע לתחנת אוטובוס... מישהו א: "נרדמה לי הרגל" מישהו ב: "אז אני אנשק לך את הרגל והיא תתעורר ותציל את העולם". WTF???

למעלה