סופ"ש קסומאלונה

jackmo

New member
ברחתי וחזרתי יום למחרת

כי אבא שלי התקשר אליי בערב דיי הוזה ובוכה וביקש ממני לחזור וסיפר לי שהוא חלם על אחיו שמת ויום למחורת אחותי אמרה לי לחזור כי הוא חולה...

Super Alonit

New member
בכל זאת זה לא לעניין 'לברוח מהבית'...

זה מעשה ממש מטופש וילדותי, כל רעיון הנקמה בהורים כביכול ע"י כך שתגרום להם לדאגה. אני לא יודעת כמחאה על מה ברחת מהבית אבל זה לא מעשה בוגר, זה ילדותי ולא אחראי, ואני מקווה שלא תעשה את זה שוב... ראית איך זה השפיע על אבא שלך. אלא אם לזה חתרת, אני מקווה שהבנת שזה לא היה הרעיון הכי מוצלח שלך.

Super Alonit

New member
אה ו,

מצטערת אם נשמעתי ממש אימהית ומעצבנת כאן, לא התכוונתי להטיף לך ככה, פשוט ככה יצא. בטעות.
סורי.

Shusho

New member
וואו את קצת חוצפנית

את לא חושבת?... את חושבת שאת יכולה להעמיד את עצמך במקום בן אדם שהגיע למצב שהוא צריך לפרוח מהבית כי הוא לא מסוגל להיות שם? יש לך מושג למה הוא עשה את זה בכלל? אני אל יודעת מה איתך, אבל כשאני הייתי צריכה לברוח מהבית זה כי הרגשתי שאני נמצאת בסכנה, ושהבית יותר מסוכן לי מהרחוב/בתים של אחרים. אני לא יודעת איך הבית שלך מתנהל אבל לא אצל כולם זה מושלם, וזה שאח של אבא שלו חלה זה לא קשור אליו בכלל. ...

ואת גם חוצפנית.

כי להגיד את מה שהיא אמרה רק הפוך, זה גם התנשאות. את יודעת אם לא דואגים לו בבית? אם לא קרה משו טיפשי והוא כילד מתלהב ברח מהבית? אולי הוא סתם ברח לעשות דאווינים ולהרגיש מגניב שהוא ברח מהבית? אולי ההורים שלו דאגו לו. בכל מקרה, קשה לי להאמין שהוא ברח מסיבה מוצדקת, בעיקר כי הוא מדבר על זה בכזאת קלות, אבל יכול להיות שאני טועה.

Shusho

New member
לא, זה להראות צד שהיא כנראה לא חשבה עליו

אם זה דאווינים אז בעיה שלו, הוא אולי עשה שטות אבל אני מכירה את זה מהצד השני וזה לא כל כך פשוט כמו שזה נשמע, "ברחתי מהבית" שכזה.

jackmo

New member
למדתי לקחת דברים ביתר קלות..

תמיד אפשר לשבת בבית לחתוך וורידים ולחשוב על כמה שרע...

Super Alonit

New member
לא, אני לא חושבת.

אבל כדי שחן לא יפגע ממה שכתבתי, התנצלתי בהודעה למטה על הגישה שלי. תאמיני לי שהבית שלי ממש לא מושלם, אצל כולם יש מריבות ורגעים לא טובים, אבל יש את אלה שבוחרים להקצין את זה. אני מכירה המון אנשים שברחו מהבית, אני לא יודעת איך זה היה אצלך ולמה, אבל לי לדוגמה הייתה חברה שברחה מהבית לשלושה ימים והשאירה את ההורים שלה משתגעים מדאגה. למה? כי הם לא הסכימו לקנות לה גיטרה חשמלית בנוסף למערכת התופים ולגיטרת הבאס שלה. טיפ'לה ילדותי, לא? אני מודה שזאת דוגמה מעט קיצונית אבל יש כאלה שבורחים כאות מחאה על זה שהם לא קיבלו מה שהם רצו, או בעיקבות ריב עם ההורים או שפשוט לא היה להם ממש טוב בבית באותה תקופה. נכון שהכי קל לקום ולברוח, אבל באסה, אי אפשר לחשוב רק על עצמך, יש עוד אנשים. לברוח ולהשאיר הורים דואגים זה לא פיתרון, וזה מה שקרה במקרה של חן- הוא סיפר שאבא שלו התקשר חולה ובוכה מדאגה וביקש שהוא יחזור (ולא, אח של אבא שלו לא חלה, תקראי שוב את מה שהוא כתב). אני לא יודעת מה באמת קרה עם חן, אבל אם הוא חזר למחרת, בגלל בקשת אחותו ודאגתו לאביו אז כנראה שהמצב לא כל כך נורא ושהבית לא עד כדי כך בלתי נסבל. והעובדה שהבריחה שלו גרמה לאבא שלו להגיע למצב כזה היא באמת לא אחראית.

jackmo

New member
לסיכומו של עניין..

מי שמעוניין לדעת למה ברחתי המסן שלי פה בהדועה למטה...

Shusho

New member
../images/Emo6.gif

למען הקוראים: סתם העברתי את הדיון למסרים כי זה פרטי, והייתי נחמדה P: אני לא מרושעת כמו שזה מצטייר

danduuu

New member
תירוצים תירוצים../images/Emo11.gif אני יודעת כמה את רעה באמת.

סתם סתם כפרע

en li shem 7

New member
:|ברחת מהבית?

אוי לי!
מה קרה?.. וזכרונותיה של גיישה ספר בן זונה. הסוף קצת מבאסP:

למעלה