לא, אני לא חושבת.
אבל כדי שחן לא יפגע ממה שכתבתי, התנצלתי בהודעה למטה על הגישה שלי. תאמיני לי שהבית שלי ממש לא מושלם, אצל כולם יש מריבות ורגעים לא טובים, אבל יש את אלה שבוחרים להקצין את זה. אני מכירה המון אנשים שברחו מהבית, אני לא יודעת איך זה היה אצלך ולמה, אבל לי לדוגמה הייתה חברה שברחה מהבית לשלושה ימים והשאירה את ההורים שלה משתגעים מדאגה. למה? כי הם לא הסכימו לקנות לה גיטרה חשמלית בנוסף למערכת התופים ולגיטרת הבאס שלה. טיפ'לה ילדותי, לא? אני מודה שזאת דוגמה מעט קיצונית אבל יש כאלה שבורחים כאות מחאה על זה שהם לא קיבלו מה שהם רצו, או בעיקבות ריב עם ההורים או שפשוט לא היה להם ממש טוב בבית באותה תקופה. נכון שהכי קל לקום ולברוח, אבל באסה, אי אפשר לחשוב רק על עצמך, יש עוד אנשים. לברוח ולהשאיר הורים דואגים זה לא פיתרון, וזה מה שקרה במקרה של חן- הוא סיפר שאבא שלו התקשר חולה ובוכה מדאגה וביקש שהוא יחזור (ולא, אח של אבא שלו לא חלה, תקראי שוב את מה שהוא כתב). אני לא יודעת מה באמת קרה עם חן, אבל אם הוא חזר למחרת, בגלל בקשת אחותו ודאגתו לאביו אז כנראה שהמצב לא כל כך נורא ושהבית לא עד כדי כך בלתי נסבל. והעובדה שהבריחה שלו גרמה לאבא שלו להגיע למצב כזה היא באמת לא אחראית.