סופ"ש קסומאלונה

en li shem 7

New member
:]

שיר השבוע של נייט: ever dream הגאוני!
שיר השבוע לא של נייט: Placebo - Commercial For Levi Placebo - 01 - Taste In Men Rihanna Feat. Jay-Z - Umbrella (יש לכם בעיה עם זה?
) radiohead-the bends the doors-light my fair
אלבום השבוע:placebo - Black Market Music
להקת השבוע:פלסיבו:]
שהם יותר טובים מנייטוויש!
משהו טוב שקרה השבוע: אממ...התקרבתי יותר לכמה בנות מהכיתה...
משהו רע שקרה השבוע:יותר מדי דברים...באמת
.
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:סיום הלימודים, כמובן
. והפגישה עם יונתן:)
ציטוט השבוע:אין לי משהו בראש עכשיוP:
לינק/אתר השבוע:-
סרט/סדרה/ספר השבוע:בישולה...
יש לה עוגיות ממש טעימות..
תמונת השבוע:איזה חמודים:]. ויש לי סמיילי השבוע! (H)?^^ של המסנג'ר!
מה את/ה שומע/ת עכשיו?:איגי וקסמן-אין לי מה לומר לך שבוע מעולה וסיום ביצפר מרגש לכל מי שמסיים שבוע הבא
תודה רבה
. ומדוע יש לך סמיילי בוכה?

סוף שבוע

שיר השבוע של נייט:אין שיר השבוע לא של נייט:within - caged אלבום השבוע:epica - the phantom agony להקת השבוע:אפיקה משהו טוב שקרה השבוע:נגמר אזרחות לנצח משהו רע שקרה השבוע:לא הלך כל כך טוב... משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:מגן בביולוגיה יום שני (אני כל כך נכשלת
) ובאותו יום בערב מסיבת סיום של הכיתה וקבלת ספרי מחזור
(איתי מתי שלך?) ציטוט השבוע:אין לינק/אתר השבוע:אין סרט/סדרה/ספר השבוע:פרוייקט נסלול תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?:כלום

Super Alonit

New member
בהחלט סופשבוע קסומי:]../images/Emo23.gif

שיר השבוע של נייט: אובר דה הילס.
שיר השבוע לא של נייט: Light House Family- High, Goo Goo Dolls- Iris, Nocturnal Rites- Never Again, Nocturnal Rites- Call Out To The World.
אלבום השבוע: Nocturnal Rites- The 8th Sin.
להקת השבוע: נייט. קניתי סינגל שלהם:]
משהו טוב שקרה השבוע: היה שבוע קסומי עם חברים מופלאים ושמלה ורודה וסינגל אובר דה הילס סקסי להחריד. :] וגם מתכונת סבירה בספרות...
משהו רע שקרה השבוע: מפגש ביוטופ מזורגג ושני מפגשי פולין ארורים
איכ.
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שני מפגשי פולין איכסים, אני הולכת עם חברים לסרט, אני הולכת עם דבורה ל-300 אם הוא עדיין בקולנוע (אה כן, דבורה, בא לך?
), אני נוסעת לת"א ולמקס ברנר. הו, החיים כה קסומים.
סרט/סדרה/ספר השבוע: סדרה- קולמבו, האוס, ספר- קניתי שניים של ג'וזף פיינדר:] את המנכ"ל ואת רצח בעיניים, עדיין לא התחלתי אותם אבל אני מקווה שהם טובים.
תמונת השבוע: אני וחברה שלי
תמונה מטורללת גם ככה, אבל עכשיו כשהיא ערוכה היא ממש מגניבה. העריכה הזאת עשתה אותי ממש עקומה (אני זאת עם הפרח) אבל מ'כפת לי, יצא מגניב, בייחוד היא עם מלאן כובעים על הראש. :] למי שרוצה אני אעלה את התמונה המקורית. אח"כ. אולי.
מה את/ה שומע/ת עכשיו?: את Lagoon של נייט.

אלאנקה

New member
../images/Emo6.gifכן, בא לי!

אבל זה בטח כבר לא בקולנוע
ותתחדשיP: איזה כיף לך, לי אין שום דיסק שלהם
ואני רוצה את התמונה המקורית

Super Alonit

New member
עם אהובתי ניצ'קה כמובן../images/Emo99.gif

ובחתימה שלך... 26.6 גאווה לציונות? לקחת קשה את הבגרות שלי בספרות, זה לא כזה משהו חשוב.

Liquid Dreams

New member
נמאס לי מתל אביב.

כזה מקום מגעיל ואני כל כך שונאת לבוא לשם. [למי שבפורום ווית'ין- כן, אני יודעת שכבר אמרתי על זה שם, לא אכפת לי.] שיר השבוע של נייט: כל מיני שיר השבוע לא של נייט: הרבה של פינק, פורגיבן של ווית'ין אלבום השבוע: I'm Not Dead של פינק להקת השבוע: נייטוויש משהו טוב שקרה השבוע: הצלחתי לחבר את הMP4 למחשב ולשים בו שירים נורמלים סוף כל סוף. משהו רע שקרה השבוע: תל אביב, גאדמט>< שונאאאאאאאתתתתתתתת!!$^#&%&# משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יסתיים בי"ס
ציטוט השבוע: רשמתי הרבה על דף ואין לי כוח להביא אותוXP אחר כך, מחר, לאדעת. לינק/אתר השבוע: אין סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט: מועדון ארוחת הבוקר תמונת השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו?: לא

Liquid Dreams

New member
טוב, ציטוטים!

[הם כל כך עלובים בהשוואה לציטוטים של כולכם, אבל זה מה ישP:] ~אני מספרת לכל מיני אנשים על סבא וסבתא שלי בשוודיה, זה המשפט הקבוע שלי~ "הם יודעים את המילים החשובות בעברית: אימא, אבא, גלידה
" ~אני מלמדת ילדה בשם נור לכתוב מחובר, והיא רוצה שאני אגיד לה משפטים שאותם היא תכתוב בכתב מחובר, ורואה משפט על הספר שאני קוראת: "חיים ואהבה עם הכלב הכי שובב בעולם"~ אני: "life and love..." נור: "with the dog most shovav in the olam" ~שתינו נקרעות מצחוק~ ~ילדה בשם הדר מגיעה לכיתה~ אני: "תראי, נור מפגינה פה חוכמה ומצליחה לכתוב מחובר!" הדר: "חוכמה אין לזה קשר לחוכמה" מסקנה: הדר ונור שתי מפגרות
~ילד בשם אסף שאוהב לדבר על גאידמק מדבר על רוסים~ "הם עושים הכל הרוסים האלה, הגאידמקים הקטנים" ~ילד בשם ראם נכנס באיחור לכיתה~ ראם: "בוקר טוב מרינה{המורה למתמטיקה}" מרינה: "בוקר אור!" ~ראם יוצא שניה~ ראם צועק: "תאכלו זין!" ~נכנס~ מרינה: "תצא. תצא, תכנס ותבקש סליחה" ~ראם יוצא ונכנס~ ראם: "בוקר טוב מרינה!" מרינה: "מה עם הסליחה שלך?" ראם: "אה.. סליחה!" ~רוקד כל הדרך לכיסא~ *אני חפרנייייית* מרינה: "מי יודע מה ה*סימן כלשהו* אומר?" אסף: "מש"ל. סתם, סתם" מרינה: "נכון!" אסף: "באמת?! דיס איז אמייזינג!" *בטח לא מצחיק בגרושXP*

Liquid Dreams

New member
אוקיי ציטוט ממש טוב:

Wishmaster אומר/ת: בנייטוויש יש נייטוויש סטטווריוס סונטה ארקטיקה אפוקליפטיקה הימ Wishmaster אומר/ת: פאק Wishmaster אומר/ת: *פינלנד XDDDDDDDDג [זה טל
]

עונהP:

שיר השבוע של נייט: ווהו יש דיי הרבה. חרשתי עליהם השבועP:
Nightwish-Wanderlust Nightwish- Gethsemane כרגיל Nightwish- Stargazers Nightwish- Wishamster Nightwish- Bless the Child Nightwish-Ever Dream Nightwish- Beauty of the Beast שיר השבוע לא של נייט: Within Temptation- Dark wings Within Temptation- The promise Epica- Illusive consensus Lunatice-Emocean Lunatica- The edge of infinity אלבום השבוע: Nightwish- CC&Wishmaster להקת השבוע: Nightwish בהחלט^^. משהו טוב שקרה השבוע: לא הלכתי שלושה ימים לבי"ס P: משהו רע שקרה השבוע: שמרתי על אח שלי כל שלושת הימים האלהXD משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אעע סופשנההD: ציטוט השבוע: אני לא מצטט אנשים, הם מצטטים אותי אז אין++ לינק/אתר השבוע: תפוזבל כרגיל. סרט/סדרה/ספר השבוע: פרויקט מסלולXD תמונת השבוע:תואומססס*__* מה את/ה שומע/ת עכשיו?: איזו הפתעה...וונדרלאסטXD

זה כן...

אבל הוא משגע לי את השכלל אחחעירירצרענאמאעגכעכצציציםגחעכעשלגעחגכעגשארווןןשדגכג. ~נרגע~

למעלה