סיכום שבועי

ElinorLahav

New member
אאאאאאארג ! גמלי זה עושה את זה ../images/Emo69.gif

עברתי ל-BearShare (אחלה תוכנה
)

3has3

New member
בכל השבוע אכלתי 2!

והיום אכלתי 3 בורקסים XDD עוזר?

../images/Emo191.gif דוררר-רררי ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

את כזאת יפה
פאק אני כל כך אתגעגע אלייך כשתהיי בפולין

Lilo093

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo121.gifהסיכום השבועי שלי....../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif

איך עבר השבוע? חרא! כמו שבוע שעבר, ולפני זה, ולפני זה..... משהו טוב שקרה השבוע: קניתי שרשרת יפיפיה של גולגולת ב12 שח!=) משהו רע שקרה השבוע: לא מצאתי חגורת ניטים שרציתי לקנות...=( שיר השבוע של טוקיו הוטל: Rescue Me.
שיר השבוע בכללי: What Have You Done feat. Keith Caputo Within Temptation משהו מצחיק שקרה השבוע: לא קרה השבוע כלום, אז זה מצחיק...=) בילוי השבוע: הייתי בחופש כי יש לי שביתה ואני מבלה בה מאוד! ציטוט השבוע: "אני לא סובלת מאי שפיות---- אני נהנת ממנה!!" =) תמונת השבוע: לא היה כלום מעניין.... אבל בהופעה בצרפת, ביל ניראה כזה חמוד!
התחדשות השבוע: השבוע היה פחות מסריח מהשבוע הקודם...... תוכניות לשבוע הבא: להיות בשביתה ולהנות ממנה!
חיחיחיחיחי

Plaztyk

New member
MOI

איך עבר השבוע? בבטלה.. משהו טוב שקרה השבוע: ממ.. פלאפון חדש משהו רע שקרה השבוע: המחשב קרס לי שיר השבוע של טוקיו הוטל: ich brech aus שיר השבוע בכללי: lip gloss משהו מצחיק שקרה השבוע: שומדבר מיוחד בילוי השבוע: לקפוא מקור עם וודקה שלישי בלילה ציטוט השבוע: ... תמונת השבוע: ... התחדשות השבוע: פלאפון^^ ו- תוכניות לשבוע הבא : כלום.

florgirl20

New member
שבת שלום!!../images/Emo24.gif ../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif

איך עבר השבוע? עד עכשיו סבבה
משהו טוב שקרה השבוע: הקליפ ^$%&!#%$!@%* כזה מושי
בין הטובים לדעתי D: חורףףף
או שלא?.. משהו רע שקרה השבוע: ביל
מנסה לא לחשוב על זה
שיר השבוע של טוקיו הוטל: ich bin da
שיר השבוע בכללי: i got it from my mama זה ממכר!
משהו מצחיק שקרה השבוע: לא זוכרת!:X בילוי השבוע: היום!D: קניון
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
התמונה המנצחת
בתחרות התמונות שעשיתי לפני כמה ימים ^^ התחדשות השבוע: בגדים ^^ ו- תוכניות לשבוע הבא : ה' גדול!

never cry

New member
עונה

איך עבר השבוע? ארוך, מיגע, מיאש, מעצבן.. משהו טוב שקרה השבוע:כלום! משהו רע שקרה השבוע:הרבה.. (הרבה יותר מידי) שיר השבוע של טוקיו הוטל: spring nicht שיר השבוע בכללי: Evanescence - Hello, Evanescence - Tourniquet, וEvanescence - Everybody's Fool משהו מצחיק שקרה השבוע: אמ.. בילוי השבוע: אתמול עם חברות בעיר.. ציטוט השבוע: "כשמסיימים לאכול מערכת העיכול עושה ספורט!" תמונת השבוע:
התחדשות השבוע:לא נראה לי יש.. ו- תוכניות לשבוע הבא: אמ.. לודעת עדיין..

למעלה