אם גב ממש ממש מבריק ובא בשביל המליון,
הדרך היחידה שעולה על דעתי לנצח בה, היא לזכות בדניאל אבל בצורה כזאת שהוא לא יצא המנוול ושגם היא לא. אם הוא ממש חכם ובא בשביל לשחק עד הסוף, הוא צריך לגרום איכשהו לאיתן לרדת מדניאל (מה שכמובן יפגע בה ויעלה את ערכה בעיני הקהל עוד יותר), בלי שהקהל ידע שהוא מעורב בזה, תוך כדי התקרבות ידידותית לדניאל ושימוש אוזן קשבת עבורה ותמיכה, שלאט לאט תתפתח למעבר לכך. אני לא בעד שזה יקרה, כי זה עושה אותו קצת מנוול ולא אמיתי, אבל אני לא רואה שום דרך אחרת שהוא יכול "להתאהב" במישהי אחרת שם ובאמת לנצח. נכון לעכשיו אני חושבת שרק דניאל מתאימה לאיתן וגם לגב. אף בחורה אחרת לא מתאימה לאף אחד מהם. מי שזוכה זה מי שיזכה בדניאל, אלא אם כן תהיה בין החדשות מישהי ממש יוצאת דופן וכובשת בקסמה, ואז גב יכול להיות איתה ולהתחרות מול דניאל ואיתן בצורה הוגנת. לדעתי אם דניאל לא היתה תפוסה, הוא בהחלט היה יכול להתחבר ואף להתאהב בדניאל, אבל כרגע אם הוא משחק כשר, זה אבוד בשבילו, כי אין סיבה שאיתן ודניאל ייפרדו. כרגע איתן זקוק לדניאל יותר מתמיד ולא ישחרר אותה. אני יודעת שגם אורטל מאד חזקה, ואולי יותר מדניאל, אבל לדעתי זה זמני בלבד, והיא גם לא מתאימה לאף אחד מהם, כך שאם היא תזכה, היא תזכה לבד במליון ולא תחלוק אותו עם אף אחד מהגברים.