שרשור ציפורי
לילה 18/08/11

בוףברכה

New member
גמני..באניטרנט..

ומידי..פעם..קופצת..לי ההודעה..ת'עוד פה..,..השידור עומד..להיתנתק...(לפעמים..יוצא..שאני שוכח ..ללחוץ..על ה
......פPLAY..להחזיר ת'שידור...(לפעמים מעצבן.. מזכיר לי..ת'פרסומת של שני אלה מהביסלי...בצפיה באח..בעונה..ה2..פתאום קפצו באמצע שידור...להטריד..

noaxxx

New member
ואם לא לחצת בזמן,

חטפת את הפרסומת בפול ווליום לפנים. אני זוכרת את אלה מהביסלי, אותו כנ"ל.. אמצע הלילה..שקט, פתאום שני אלה היו קופצים, מרעידים לי את הקירות, מעירים את כל השכונה.

סלינה1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif גם אני רותחת עליהם. היום זה היה שיא

כל פעם שהיתה שיחה מעניינת הם העבירו אותנו לראות בנות מתאפרות או את ענבר מוציאה בפינצטה שערות מהרגליים.

הם גם לא הראו שום שיחה של גב אם אני לא טועה..

מהספיד דייטינג שהיה לו. לא מבין מדוע.בכל מקרה מכל הדקות שהוא ישב עם כל בחורה לשיחה,הם יקחו 30 שניות אולי לכל בחורה.

סלינה1

New member
ההפקה הזאת מטומטמת. אני רואה בוואלה אבל

הצינזורים האלה מרתיחים אותי וכל פעם אני חושבת לעזוב אותם.

noaxxx

New member
הראו אותו רק עם ליהי, בערב.

אני לא יודעת אם זה היה חלק מ'המשימה' של הספיד דייטינג, או שזה היה ספונטני. ואגב, הספיד דייטינג, אני לא מבינה למה ההפקה היתה צריכה לכפות את זה. הם פחדו שהוא לא ידבר עם כולן באופן טבעי? לא ברור

אתמול בלילה הייתה לי הארה../images/Emo62.gif

ענבר כל הזמן מדברת על זה שהיא טרם סיימת את התהליך שהיא באה לעבור. עד אתמול בערב לא הבנתי מהו אותו תהליך סודי, שכן רוב היום היא אוכלת ומרכלת, את זה אפשר לעשות גם בבית. אחרי שראיתי אותה קוצרת בשקדנות שערה, שערה עם הפינצטה, הבנתי - זה התהליך, ביום שהיא תסיים את שתי הרגליים היא לא תהיה שם. (אני מקוה). אחרת, אין לי שום הסבר להמצאות שלה בוילה....באמת שלא מכירה אותה ועל פניו היא נראית בן אדם בסדר, אבל בוילה היא פשוט סתם, על תקן כלום.

טלומרז

New member
אם גב ממש ממש מבריק ובא בשביל המליון,

הדרך היחידה שעולה על דעתי לנצח בה, היא לזכות בדניאל אבל בצורה כזאת שהוא לא יצא המנוול ושגם היא לא. אם הוא ממש חכם ובא בשביל לשחק עד הסוף, הוא צריך לגרום איכשהו לאיתן לרדת מדניאל (מה שכמובן יפגע בה ויעלה את ערכה בעיני הקהל עוד יותר), בלי שהקהל ידע שהוא מעורב בזה, תוך כדי התקרבות ידידותית לדניאל ושימוש אוזן קשבת עבורה ותמיכה, שלאט לאט תתפתח למעבר לכך. אני לא בעד שזה יקרה, כי זה עושה אותו קצת מנוול ולא אמיתי, אבל אני לא רואה שום דרך אחרת שהוא יכול "להתאהב" במישהי אחרת שם ובאמת לנצח. נכון לעכשיו אני חושבת שרק דניאל מתאימה לאיתן וגם לגב. אף בחורה אחרת לא מתאימה לאף אחד מהם. מי שזוכה זה מי שיזכה בדניאל, אלא אם כן תהיה בין החדשות מישהי ממש יוצאת דופן וכובשת בקסמה, ואז גב יכול להיות איתה ולהתחרות מול דניאל ואיתן בצורה הוגנת. לדעתי אם דניאל לא היתה תפוסה, הוא בהחלט היה יכול להתחבר ואף להתאהב בדניאל, אבל כרגע אם הוא משחק כשר, זה אבוד בשבילו, כי אין סיבה שאיתן ודניאל ייפרדו. כרגע איתן זקוק לדניאל יותר מתמיד ולא ישחרר אותה. אני יודעת שגם אורטל מאד חזקה, ואולי יותר מדניאל, אבל לדעתי זה זמני בלבד, והיא גם לא מתאימה לאף אחד מהם, כך שאם היא תזכה, היא תזכה לבד במליון ולא תחלוק אותו עם אף אחד מהגברים.

סלינה1

New member
אני חושבת שאז ב100% גב לא זוכה במיליון

הקהל לא יקבל את המעבר החד של דניאל ויחשוב שהיא רודפת בצע ולכן לא יצביע לה. מי שיהיה איתה יפסיד והקהל יבחר בבחורה השניה שתתמודד מולה. גם איתן יוצא חומוס שהתאהב בה וגם הוא יפסיד. המרויחה תהיה הבחורה מול שניהם. אם דניאל רוצה את הכסף אסור לה לעזוב את איתן.

טלומרז

New member
תתארי לעצמך סיטואציה...

שבה איתן זורק את דניאל ופוגע בה, ומנסה לפתח קשר עם אחת הבנות החדשות, ואז גב משמש כידיד נפש של דניאל למשך חודש שלם, בלי נגיעות בלי כלום (סטייל אלין ואלירז). לאט לאט יכול להתפתח איזשהו קשר רגשי חזק ביניהם שיסקרן את הצופים, שמבחינתם איתן יצא לא בסדר, ודניאל יצאה טהורה ופגועה, וניתן להאמין שאחרי חודש של קשר ידידותי בינה לבין גב יצוצו רגשות. במקרה כזה גב ודניאל זוכים, ואיתן זוכה לבוז. לא אמרתי שדניאל תעזוב את איתן, אלא הפוך, במקרה שגב איכשהו בדרך מתוחכמת גורם לאיתן לעזוב את דניאל, ושאפילו הצופים לא יודעים שגב הינדס את זה.

סלינה1

New member
המצב היחידי הוא באמת מה שתיארת אבל איתן

לא יעזוב את דניאל והיא יודעת להחזיק אותו. אם היא החזיקה אותו כשהיתה לבד מול כל הבנות, אחרי שהוא אמר שהוא אוהב אותה, הזוגיות כבר בהילוך גבוה.

sivan513

New member
למה שהוא יזרוק אותה ויפגע בה?

אין פה שום הגיון ונניח שבאמת זה קרה, והיא עכשיו עם גב, איזה סיכוי יש לה לנצח אם היא אפילו לא הכי חזקה שם?

טלומרז

New member
מי לדעתך הכי חזקה שם?

ענבר נהייתה הכי שנואה, קרן אתי וליהי היו מועמדות להדחה ונקראות ציר הרשע, אז מי נשאר? דניאל ואורטל.

סלינה1

New member
השאלה מי מסמס לענבר. היא כמעט במספרים של

אורטל. שמעתי משהו על החברים שלה מערוץ הספורט? אני לא מבינה מאיפה הקולות.

טלומרז

New member
ענבר עדיין חיה מהאדים של הסשן הפסיכולוגי

של התוכנית השניה. הקהל עדיין מרחם עליה, אבל פחות. לדעתי מי שסימס לה בפעם האחרונה היו אוהדי קרן וליהי שרצו שהיא תישאר. לא נראה לי שזה ימשיך ככה, ואם כן, יש פה משהו לא כשר, כי היא אחת השנואות.

למעלה