שרשור ציפורי
לילה 18/08/11

קצת לא הגיוני שהקהל העיף אותו

אבל שניה אחרי הוא קיבל כסף כי זכה בתואר חביב הקהל. לא חושבת?

סימסו לשלושת המתמודדים שהגיעו לגמר

יניב קיבל את המספר הקולות הנמוך ביותר מבחינת האסמסים. ואז אירית, גב ונטלי היו שלישית הגמר של הישרדות. נטלי תפסה את מקומה של יניב בגמר, היה מגיע לו להיות בגמר. היא היתה אוויר בגמר, כי אף אחד לא הצביע לה.

בוףברכה

New member
חחחח...שבוע לפני..הגמר ראיתי..אותה..הייתה

במסיבה בצפון..יומיים...,..איבדה שם..ת'
...(בטח גם היא לא סיMסה..לעצמה...

בוףברכה

New member
הוא מאפשר..לה..לקבל..את החיבה..והיחס

שהיא..הייתה צריכה לקבל (לאנוס לו ת'בגדים)...בזה שהיא כפתה..ת'עצמה עליו..על המצעים על החדר על הארון..והוא..כביכול..ניפתח בפניה..ומראה לה אהדה..היא מרגישה מקובלת...וספורה..,..(שגב..מת עליה..)... (כבר אתמול היא קדחה לו...והוא..נירדם..תוך כדי...).. בגדול...גב ..כבר..ניצמד..ל..עובד..תברואה...משאית..זבל..
....הוPP..
..סעעע
..יש מצב..כאן..הוא יתפשר..על...עובדת נקיון?
...עכשיו אני הולכת..ל'רוג..ת'עצמי...על הכלים."..גב..חיימי..ל'כין..לך..
.קפפפהה.
..
,,,,,,,
ת'כלס..יש מצב ההפקה שלחה אותו..בתור...חפרפרת..לייצר עיניינים..ולגרום..לתוכנית להיראות.."מותחת.. ..

noaxxx

New member
בוא נגיד ככה, היא תדבק אליו מכל הכיוונים,

והוא יאפשר לה. השאלה הנשאלת היא למה הוא יעשה את זה, או שזה בגלל ש..מה רע לו? עושים לו מנקים לו, יחיה כמו מלך. או שבאמת נחמד לו איתה והיא מצחיקה אותו וכו... או שקיבל הוראה מההפקה לשמור אותה בתמונה, כמו שהיתה היועצת של איתן לענייני הבית, עד שפוטרה מהתפקיד, עכשיו היא עוברת לגב.

סלינה1

New member
לא יעזור להפקה כלום אם יצנזרו את הערוץ הישיר

יש בין 10% ל15% רייטינג במשדרים הישירים ומי שלא ראה עד עכשיו לא יודע מי זו דניאל וגם לא אכפת לו. הסיכוי שלהם הוא לשמור את הצופים שיש להם והם עושים עבודה טובה בהברחה שלהם. נמאס לי לראות משחקי פנטומימה ואם לא יהיה אקשן בערוץ הישיר אני בורחת מהכל. צר לי לאכזב אותך
אבל מעטות הבחורות שהיו מתאהבות עד כלות הנשמה בגב פשטי. גב בסדר וכריזמטי כי במדבר של המתחם בבת ים אין היצע. דניאל לא מטומטמת ולא תחליף סוסים ואם אתה חושב שבנות חושבות מהואגינה אתה טועה. זו זכות ששמורה לגברים.
אם גב פשטי יתחיל לירות לכל הכיוונים הוא שרוף אצל הבנות ואנחנו רוב הצופות.

יש דרך למשוך צופים חדשים,רק צריך באזז,ואקשן

רצוי גם בימינו אנו גם להכניס כמה שיותר פרצים ואהרונים לוילה,הם תמיד ערובה לרייטינג גבוה. אולי את אישית מהבחורות שגב לא הטעם שלהן,אבל יש הרבה שכן,במיוחד בחורות שמשוועות ליחס אישי וחם בתוך סיר לחץ של לחצים נפשיים. דניא ל בהחלט לא מטומטמת,אבל אין כמו להרגיש מחוזרת ונחשקת.ואין קשר לגירוי מיני נטו,הגירוי המנטלי של אישה הרבה יותר חשוב מהמיני,הכל משחק מקדים של המקדים. ובזה גב שם את איתן וחבריו בכיס הקטן.

סלינה1

New member
הכניסו כבר את התותחים של הזמר המזרחי

קובי פרץ ומושיק עפיה. גב יודע למשוך אבל אני מאמינה שאצל שלוש בחורות שם השכל עובד לא פחות מהרגש: אורטל, קרן, דניאל. גב יצליח אצל שתיים אם ירוץ איתן למיליון אבל דניאל יודעת שאם תעזוב תפסיד את המיליון. אני לא מאמינה שגב יצליח איתה. נחכה ונראה.
רוב הבנות יודעות להיות מחושבות וגב לא כזה "מציאה". הוא בסדר רק למשחק הזה.

קובי פרץ ועפיה כבודם במקומם מונח,אבל יש עוד..

מספיק כוכבים בז'אנר שיכולים להוות מקפצת רייטינג ושלט ניאון לריאלטי הזה. כמו-דודו אהרון,משה פרץ,אייל גולן,חיים משה,שרית חדד ועוד.. הכל ענין של תקציב.יש קושי שם מבחינת הבנות ללכת על גב,אבל להערכתי בזמן מסויים בקרוב כנראה אחרי כניסת החדשות הפלומבה הזו תפתר ותיפתח. כבר עכשיו חילחלה הידיעה לכמה בנות שאיתן זה גיים אובר מבחינתן ומבחינתו.יש אופציה אחרת.מה שדי נותן לי לשאול את עצמי ואת ההפקה,מדוע הבנים עוד שם? הם ממש מיותרים כרגע.

noaxxx

New member
הנה רעיון, ישלחו אותם לדרכם? הביתה?חוו מספיק

ואגב, הם היו מיותרים ומסורסים מהרגע הראשון. כל הפמליה הזו זה אחד הרעיונות הכי אדיוטים שיש. הביאו אותם לתכ' בתור גברים מסוג ב', וככה זה גם נראה. ברגע ששיטת ההדחה השתנתה, אין להם יותר שום אמירה, ומכיון שאף אחד מהם לא שווה מיליון שקלים, אז איזו סיבה יש לבנות ללכת איתם. בטח לא אהבת אמת. מה שאומר שבן אורן והבלוטה יכולים להמשיך לפנטז על הבנות החדשות עד ביאת המשיח. והקטע הכי מצחיק הוא, שכל הסיטואציה הזו מתקיימת בתכנית שרומנטיקה אמורה היתה להיות הקו המוביל בה.

JasPoint

New member
../images/Emo45.gif הם לא יכולים להתלונן על הרייטינג

כל פעם שהם משתיקים את הסאונד אני מקווה שיאבדו אחוז רייטינג. כל פעם שהם מעבירים מצלמה שמישהי מתחילה לבכות אני מקווה שיאבדו עוד אחוז. כל פעם שהם תוקעים פרומו מעצבן בערוץ בתשלום אני מצפה שהם יאבדו עוד אחוז. כל פעם שהם מעבירים מצלמה כשיש נשיקה, רחמנא ליצלן, אני מקווה שהם יאבדו עוד כמה צופים. כל פעם שהם חותכים שיחה מעניינת אני מקווה שהם יתאכזבו לפתוח את טבלאות הרייטינג. לשמחתי הזלזול שלהם בצופים מתבטא ברייטינג, מסתבר שלפעמים יש צדק... סמנכ"לית ערוץ 10 התראיינה לא מזמן וסיפרה שהיא רצתה לבכות כשהגיעו נתוני הרייטינג של הדור הבא מול מאסטר שף. במקום לבכות שתבוא בתלונות להפקה החובבנית הזאת. מילא ליהוק זוועתי ופורמט בעייתי, אבל אין שום סיבה שיזלזלו בצופים ופשוט יהרסו כל סיכוי קטן ליהנות מהצפייה בערוץ. אני באמת לא מבין מה האינטרס שלהם להתעלל בצופים המעטים שנתנו להם צ'אנס. אולי יום אחד נדע את התשובה

noaxxx

New member
זה פשוט עניין של נקודת מבט..

מנקודת מבטם של הצופים, תראו לנו הכל, וכל הזמן מנקודת המבט של ההפקה, נשמור לפרקים את הקטעים המעניינים כדי למשוך את הצופים=רייטינג. הבעיה היא שהם לא קולטים, שאם הם ישאירו את המצלמות פתוחות ויראו לנו את הכל, עדיין נראה את הפרקים. מה שהם עושים כרגע, בצורה הכי פשוטה, זה לקטוע לנו, לכל מי שצופה בערוץ הישיר, את העלילה. זה כמו לראות סרט עם חורים באמצע, וחבל שהם לא מפנימים את זה.

JasPoint

New member
../images/Emo45.gif זאת בדיוק הנקודה

כמו שאמרת- צופי ערוץ הדור הבא במילא יראו את הפרקים, כך שאין טעם "לשמור" קטעים למשדר המרכזי. אבל זה הרבה יותר גרוע מזה. מכיוון שהם קוטעים כל דבר מעניין, כל דבר אישי, וכל קטע אינטימי אין שום סיכוי להתחבר באמת לאנשים שם. אין הזדהות = אין סמסים. אין עניין בערוץ = אין התמכרות. הם פשוט יורים לעצמם ברגל עם כל קטיעת שיחה, העברת מצלמה, צינזור וכו'. לא רק שהם לא מרוויחים צופים למשדר המרכזי, הם אפילו מאבדים צופים. הזוי שהם לא מבינים את זה. אבל מה אפשר לצפות מהפקה ששמה פרומואים לתוכנית בערוץ שבמילא כל מי שהזמין אותו מודע טוב מאוד לקיומה, ולא צריך תזכורת מעצבנת

noaxxx

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif צודק לגמרי

למזלי, רואה באינטרנט, אין פרומואים..

למעלה