Mcweekend

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif לאלא,

זאת אשמתי. לא שמתי לב שרותם כתבה שעלולים להיות ספויילרים בהמשך

../images/Emo109.gifמקוויקנד אחרי איזה שנתיים שלא עשיתי:)

+חתימה חדשה
מצעד הלהיטים של מקפליי: Falling In Love
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Mika- Boy Toy, Blame It On The Girls, We Are Golden
הלהקה המגניבה של השבוע: כל האלבום החדש של מיקה
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: גוסיפ גירל3 (הו צ'אק
), הישרדות19, פרויקט מסלול6, הטופ מודל13, האוס6, חברים, שנות ה70.
משהו שהכעיס אתכם השבוע: כלום..? ^^
משהו ששימח: ממ קצת שופינג, ארוחת שחיתות של
סושי יאאאמ, הסתפרתי 3: ובכללי היה חופש מעולה D:
מתנגן בראש / בפלייליסט: השממה
המלצת השבוע: סושי זה טוב.
התמונה הכי חמה: איזה מדהימים D:

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifהיא נורא קצרה D:

תמיד אפשר להוסיף ציטוט משיר או לכתוב :" MCFLY
" XD חיחיחי.אמרתי בצחווק אבל חחח XD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אח, תמונה שווה.. חח

מהיכן? אני כ"כ רוצה לראות את העונה השלישית אבל כ"כ לא באינטרנט חחח העונה השניה הייתה מעאפנה, רק לקראת הסוף היא הייתה טובה עכשיו נשארתי במתח עוד עם כל הספוילרים שמפוזרים להם באתרי רכילות שונים לגבי העונה החדשה חחח אני מניחה שאני אמתין עוד הרבה זמן עד שהיא תגיע לHOT3...

../images/Emo23.gifI'm in Love With Justin Biber../images/Emo23.gif

ושיהיה ברור לכולן . הוא שלי D: וגם קצת של מאי
ואני ומאי אחיות לביבר XD
מצעד הלהיטים של מקפליי: We Are The Young Fight For Your Right Build Me Up Buttercup
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Justin Bieber-One Time
Justin Bieber-One Less Lonley Girl
Justin Bieber-the Climb Justin Bieber-with you עכשיו תעשו כל שיר כפווול מיליוווווון פעם ששמעתי השבוע XD
הלהקה המגניבה של השבוע: ג'סטייייייייייייייייייייייייייייייייין
. וגם מקפליי
קליפ שעשה לכן את זה: ג'סטין תמיד מניף תשיער שלו כזה XD אז עשו לו סרטון של הניפוף המפורסם שלו
http://www.youtube.com/watch?v=tW6HWLcTwUM&feature=related\סלינק| וכמובן One Time http://www.youtube.com/watch?v=0-qQdw7Xpv4&feature=fvst מאחורי הקלעים של הקליפ שאמור לצאת עוד מעט ( וואן לס לונלי גירל ) הוא רווווווקד שמה כמה חלקים
XD http://www.youtube.com/watch?v=yPWhN248ihw&feature=player_profilepage הייתי יכולה לשים עוד מלא. אין כוח ^^
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: כמעט מלאכים
על טבעי
משהו שהכעיס אתכם השבוע: שלא הייתי בסוף בVIP בהופעה של כ.מלאכים
משהו ששימח: הופעה של כמעט מלאכים !@#$% נגעתי בפיטר וויקו
רדיו אקטיב דלוקס
!@#$%^ חולצה מכופתרת+משובצת סטייל מקפליי XD ויום ראשון גרנדוש עם רות וצור הסופרדופרמאגניבות
משהו שהעציב: שהתעלפתי בהופעה של כמעט מלאכים
ציטוטיה: מההופעה - נכנסו וישבו בכסאות . והתחלתי לבכות כי הסתכלתי על הויאיפי . ובסוף לא הייתי שמה . בת דודה שלי : "שני למה את בוכה ? " אני : " כי אנחנו לא בויאיפי !
" היא : " לא נורא רואים מפה ממש טוב ! " אני :" כן אבל רציתי לגעת בהם . " היא : " לא נורא . " ההופעה התחילה ואני הפסקתי לבכות וזה וצחקתי כזה . אני : " יאאאאאאאאאא הנה רמה וטאצ'ו ! " ~ מתחילה לבכות שוב ~ היא : " את עדיין בוכה בגלל הויאיפי ?! " אני :" לאאאאאאא . אני לא מאמינה שהם פההההה !!!!!! " היא :" משוגעת " חחחחח . XD לא מצחיק אני יודעת X: עוד ציטוט מההופעה אני עמדתי בשלב מסוים של המופע והתחלתי לצרוח . ומאחורי אני שומעת ילדה צורחת : " פייייייייטר אהווווובייייייייי . תעשה לי יללללללד תעשה אותייייייייייי , אני רוצה ילדים איתךךךךךךך " ( בצורה ממש בוטה O : ) דודה שלי : " קודם כל תגיעי לו לקו של המכנסיים , אח"כ תעשי איתו ילדים " היא : " מה נראלך יסתומה ?!!! אותי הוא ירצה ! לא אותך !@!$ מטומטמת ~! " והיא ממש התחילה לקלל אותה שמה כיאילו פיטר בעלה O: הייתי בהלם . הילדה בקושי בת 8 . >< עצוב
מתנגן בראש / בפלייליסט: ג'סטיןג'סטיןג'סטיןןןןןןןןןןןןן XD
המלצת השבוע: תמיד תבדקו את ההורים שלכם לפני שהם אומרים שהם הזמינו לכם ויאיפי. כי אולי הם הזמינו בטעות משו אחר !
התמונה הכי חמה: יש הרבה .

למעלה